Şimdi Ara

#OBPEtkisiAzaltılsın Tagına Gelen Destekler (Onur Soğuk , İnci Caps , Salim Ünsal , Behzat Hoca ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
6.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveet Behzat Rasuli Hocamız da RT ledi.Burdan öğrencinin yanında değil , paragöz diyen trollere selam olsun.
    #OBPEtkisiAzaltılsın Tagına Gelen Destekler (Onur Soğuk , İnci Caps , Salim Ünsal , Behzat Hoca ...
  • koloby0223 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı mısın kardeş paragöz olup olmamanın konuyla ne ilgisi var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci oturumdaki soru sayisi da artmali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up konu güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: hizcarpizaman

İkinci oturumdaki soru sayisi da artmali.

Hele bi obp hallolsun
  • koloby0223 kullanıcısına yanıt
    İkisi beraber hallolursa tadından yenmez. Kılavuz yayınlanmadan bu ikisi degisse keşke. Seneye büyük ihtimalle değişir ama bu sene meçhul.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seray ablanın da desteğini ekleyelim.
    #OBPEtkisiAzaltılsın Tagına Gelen Destekler (Onur Soğuk , İnci Caps , Salim Ünsal , Behzat Hoca ...
  • Temel liseler büyük rant ve vergi kapısı.
    Umarım istediğinize ulaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akyol.10

Evet benimde hatam var belki çalışmayarak ama , 61 obp ,mezunum geçen sene 98k dan 119 a attı . Atması elbette normal asla gocunmuyorum ama iyi sıralama dışında 20k bile çok fazla, heleki beleş notun fazla olduğu dönemde .

Hocam benim de OBP 62. Ben de bu OBP'yi hak ettim. Kabul ediyorum zaten, sıralamamı da geriye atmalı. Buna da eyvallahım. Çünkü adil olan bu. Çalışmadığım için geriye atması.

Ama sorun şu ki, sen gibi ben gibi çalışmayan başka insanların hak ettiğinden daha fazla OBP'si var. Sen çalışmıyorsun OBP'n 61, o çalışmıyor OBP'si 91. İşte sıkıntı tamamen bu. Biz değiliz. Ben şahsen geriye atmasını hak ettiğimi düşünüyorum, ama öbür çalışmayan kişiler geriye düşmeyince de burada bir adaletsizlik başlıyor. Benim isyanım da buna.

• Geçen sene beni 5k geriye attı.Şu an azaltılsa nolur azaltılmasa nolur.Atı alan çoktan üsküdarı geçti.

O temel lise dedikleri ticarethanelerde oturdukları yerden beleş 100 obpleri aldılar ben geçen gün e-okula baktım tarihten 30 sözlüm var lan arkadaşa baktık 20 sözlüsü var.Her dönem 2-3 hoca sözlüyle dersinin ortalamasını düşürmüş şaka gibi.

Şimdi diceksiniz çalışsaydın 73 obp yapmasaydın.Haklısınız çalışmadım 73 obp ile 13k yaptım , kudursun ****ler.
  • beyler sallıyorum ben sınav da 300 puan aldım obp ile 350 oluyor diyelim obp kalkarsa nasıl olacak soruların deerleri mi artacak ? yada 300 puanla mı gircez nasıl olacak ?

• Fatih portakal ve abbas güçlü ile iletişime geçmeliyiz!
  • ky28 kullanıcısına yanıt
    biz obp kalkmasını değil,etkisinin azaltılmasını istiyoruz.sen 50 puan alırken bazıları 60 70 alıyor.evet soruların değeri artacak
  • Umarım kaldırılır umarım elimizden gelen ne varsa yapalım
  • ky28 kullanıcısına yanıt
    Herkes hakkıyla sınavdan ne yaparsa onu alıcak obp denilen adaletsiz sistem yerle bir ediyor sıralamaları
  • Hadi hayırlısı
  • soldierrrr kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam saolasın. Bence etkisi düşürülmeli. Ben hayatım boyunca çalışmayan adamım sadece bu sene başladım çalışmaya. Benim gibilerle çalışan adamlar bir tutulmamalı. Bende kalkmasını istemem açıkçası bu yüzden. Etkisinin düşürülmesi daha hayırlısı bence. Bu arada teşşekür ederim mesajın için saolasın

@soldierrr yanlış anlaşıma olmasın hocam ben kaldırılmasın demedim. Sadexe kaldırılır ise sistem nasıl olacak merak ettim

• up up abbas güçlüye de ulaşırsak süper olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.