Şimdi Ara

#OBPEtkisiAzaltılsın Tagına Gelen Destekler (Onur Soğuk , İnci Caps , Salim Ünsal , Behzat Hoca ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
6.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu OBP beni 8k geye attı. 88k iken 96k ya düştüm. Ama iyi kötü bir ünideyim şuan. Siz bu olayı başaracak gibisiniz. Allah yardımcınız olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVET ARKADAŞLAR İNCİDE DE PAYLAŞILDI YALNIZ TWİTE OLUMSUZ MENTIONLAR GELİYOR ONLARA MANTIKLI BİR AÇIKLAMA YAPMANIZI BEKLİYORUM.

#OBPEtkisiAzaltılsın Tagına Gelen Destekler (Onur Soğuk , İnci Caps , Salim Ünsal , Behzat Hoca ...
  • fatih portakala da atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cclareon1302

fatih portakala da atın

Atın demekle olmuyor işte hocam beraber yazmak gerekiyor ben işi gücü bıraktım sürekli yazdım diye oldu bir şeyler hepimiz benim gibi uğraşsa yine yeter.Sabahtan beri 250 tane twit atmışım.Destek destek destek , bu işi çözecek budur
  • koloby0223 kullanıcısına yanıt
    Hocam senin gibi 4 tane eleman ver yanıma tüm dünyayı ele geçiririz DURMAK YOK YOLA DEVAM
  • Konu güncel.

Bu arada şaka maka Behzat bile yazdı ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: KayzerYY

Konu güncel.

Dünki instagram canlı yayınında obp ye her türlü destek vereceğini de söyledi , instagram dan falan da paylaşacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koloby0223

quote:

Orijinalden alıntı: KayzerYY

Konu güncel.

Dünki instagram canlı yayınında obp ye her türlü destek vereceğini de söyledi , instagram dan falan da paylaşacakmış.

Abi sevsek de sevmesek de behzatın kafası çalışıyor, o da biliyor sistemin adil olmadığını

• uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: koloby0223

quote:

Orijinalden alıntı: cclareon1302

fatih portakala da atın

Atın demekle olmuyor işte hocam beraber yazmak gerekiyor ben işi gücü bıraktım sürekli yazdım diye oldu bir şeyler hepimiz benim gibi uğraşsa yine yeter.Sabahtan beri 250 tane twit atmışım.Destek destek destek , bu işi çözecek budur

attım hocam ben de siz de atın fatih portakala çünkü o bayağı duyarlı bir insan , bize yardım edecektir
  • https://twitter.com/yekta_sarac/status/953270398942097408 beyler bu twitin altına mention atın ki Yekta Saraç Görsün
  • Herkes yazmış yok ben bukadar çalışıyorum diğerleri yatıyor bir farkımız olsun diye tamam haklisin çalışan ile çalışmayan bir olmasın ve obp kaldırılmasın ama sen bir yerini yırtıp aldığınız 95 ı özel liseler çalışmadığı halde veriyor bunlara karşı ne diyeceksiniz biz bunlarla nasıl yarisalim ha bide 90 ortalama yapıp bana dokunmaz diyenler olmuş biz çok gorduk 2-3 kişiyle çok istediği bölümü kaciranlari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyayı da imzalayın lütfen , şuana kadar 230 kişi imzaladı.

İMZA KAMPANYASI
  • up

• koloby0223 kullanıcısına yanıt
    hocam o kampanya eski. yeni bir kampanya açın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicksizadAMQ

hocam o kampanya eski. yeni bir kampanya açın bence.

yorumlar yeni ama , var olanı değerlendirelim
  • Kampanyaya bir imza da ben attım bakalım. Hakkınızda hayırlısı.
  • ARKADAŞLAR ADAM BİR NEVİ YARIN YARDIRIN DEMİŞ.DESTEK DESTEK DESTEK.

#OBPEtkisiAzaltılsın Tagına Gelen Destekler (Onur Soğuk , İnci Caps , Salim Ünsal , Behzat Hoca ...
  • Akyol.10 kullanıcısına yanıt
    fox habere de atmak lazım sabah tweetlere bakıyolar ne diyorsunuz (mesaj gözüksün diye buraya yazıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gilfoyle

fox habere de atmak lazım sabah tweetlere bakıyolar ne diyorsunuz (mesaj gözüksün diye buraya yazıyorum)

Twitter hesabıma bak dostum 384 tane twit attım ve fatih portakala da attım emin olabilirsin , ama ne yazık ki iş benimle bitmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.