Şimdi Ara

OBPniz neden bu kadar yüksek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel lisedeydim obp93 geldi ama sebebi şeydi bunu her özel lise yapar 12. Sınıfta sınavların sorularını verirler onun sayesinde bu kadar yükseldi son sene karnede not ortalamam 99du

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulumun kontenjanı 100 ilk binde 13 kişi var ama okul birincimizin ortalamasi 83. Keşke her lise için birinciyi 100e tamamlayıp verirlerdi. Daha adaletli olurdu

• Aklım almıyor yav bana bedenci 50 müzikçi 60 filan veriyordu. Bu 95 90 obp si olanlar hiçbir sınavdan mı 70 almadılar 4 yıllık eğitim hayatında

• Yoo 10. sınıfta edebiyattan sınava gürmediğim ve rapor götürmediğim için sıfır almışlığım var ama hoca insaflıydı sözlüyü yüksek tutup dört düşürmüştü notumu

• düz liseydim 60
  • Dal 90

• Senle ayni durumdayim.66 benimde

• Obp puanım 37 beyler, ben ne yapayım?

• Obp 97 .3 sene hayvan gibi yatın sonra son sene çalışıp sınavdan iyi alın sonrada obp haksızlık diye ağlayın hadi lan ordan.Biz niye calıstık 3 sene boyuna o zaman boşa ağlamayın.
  • Meslek lisesi mezunuyum. Obp 84

Haftalık meslek dersleri süresi o kadar fazla ki meslek derslerini hallettiğiniz taktirde ( biraz da kültür dersleri ) belge alabiliyorsunuz. Haksızlık diyeceksiniz belki ama bence değil. Bide şöyle düşünün; siz ygs-lys de +30 net çıkarırken ben barajı geçme derdine düşüyorum (çünkü mat,geo,fizik,kimya,biyoloji dersleri okulda yoktu). Ve beni kurtaracak tek şey OBP. Eğer bizim obp puanımız düşük, sizinki ise yüksek olsaydı aramızdaki uçurum git gide açılırdı
  • illa fen olmak gerekmiyor özel fenleri de görüyoruz şişiriyo hocalar notları hakkımı hiç helal etmiyorum oözeldekilere hiiçççç....
  • Hocam maalesef bu işin de sırrı PARA
    İnsanlar para verip özel okula yolluyorlar yiyorsa obp si düşük gelsin o okulda tek öğrenci kalmaz. Adamlar da bu yüzden notları şişiriyor. Ben bizzat tanık oluyorum kardeşim yazılıdan 10 alamayacak adamın 80-90 alıp çıkmasına. Sözlülerden bahsetmiyorum bile 90 veren hoca şikayet ediliyor o derece şişirme notlar. (Bu arada özelin hepsi böyle demiyorum böyle bir kesimin olduğunu belirtiyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Winterfell- -- 25 Haziran 2015; 22:41:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simitlecay

illa fen olmak gerekmiyor özel fenleri de görüyoruz şişiriyo hocalar notları hakkımı hiç helal etmiyorum oözeldekilere hiiçççç....

Özel fenleri fenden saymıyoruz zaten.

• Fen lisesi mezunuyum ygs 6k ama obp 78 körfez dershanesinin şu tıp kazanan ss li şeylerinde obplerine bakıyorum maşallah millete obp den 55+ gelmiş allah belasını versin bu sistemin !
  • tom91 T kullanıcısına yanıt
    ben düz lise mezunuyum diploma puanım 70, ineklemedim sadece dersi derste dinledim evde hiç çalışmazdım.

edit: 95 ortalaması olanlar nasıl yapıyor insan hayret ediyor gerçekten.
    edit2: ha bir de benim ortalamamı düşüren etken lanet olasıca edebiyat dersi. nefret ederim kendisinden. ne o beni sever ne ben onu. birkeresinde edebiyattan kalmıştım ortalamayla geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p-216 -- 25 Haziran 2015; 22:32:17 >
  • DearDaily kullanıcısına yanıt
    Ben de meslek lisesi mezunuyup benim 75. Bölüm 1.si nin bile 78, siz nasıl alıyonuz anlamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fen lisesi 92 kardeş. Ama bunu yapana kadarbile 4 sene anam ağladı

• anadolu lisesi. 85
    cok calistim. sanirim mata daha az calismisim. 85 olmasinin sebebi geo-mat

• fen lisesi mezunuyum,obp 96
    Bence bu iş kasmaya falan değil,yazılı mantığını anlamakta yatıyor. Her hocanın nelerden soracağını tahmin etmekte iş.

• Sen saymiyorsun ama devlet sayıyor bir de çok yüksek puanla beleş okuyor çoğu...devlete gidip surunecegine uyanklik başka birşey değil...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.