Şimdi Ara

OBPniz neden bu kadar yüksek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Y.S.E

Ben de meslek lisesi mezunuyup benim 75. Bölüm 1.si nin bile 78, siz nasıl alıyonuz anlamıyorum

En yakın arkadaşım okul birincisi, ben dördüncüsü oldum. aramızda 1,5 puan fark vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DearDaily -- 25 Haziran 2015; 22:59:48 >
  • simitlecay kullanıcısına yanıt
    Sen hangi okulsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutkeke

Düz liselerde o kadar yüksek olmuyor.
    Genellikle meslek lisesi çıkışlıların ve öğretmen lisesi çıkışlıların iyi oluyor.

Meslek lisesinde 30-32 saatlik bir ders var onu 5 getirirsen zaten belge alıyorsun.
    Not:Anadolu çıkışlılarında iyi oluyor
    Not2:düz lise mezunuyum 72.2

Öğretmen Liselilerin yüksek falan olmuyo, 160 kişinin mezun olduğu okulda 3 5 kişi takdir alırdı,diploma notum 59 ken AOBP 360 gelmişti,yani ygs başarisida yuksekti lisenin.

• Orta halli bir öğrenci ise son sene basılan notlar ile 80 falan görüyorsun.Adaletsizlik var ama kime anlatıcan..
  • üni terk anadolu lisesi:)
  • Şu orta sınıf anadolu liseleri problem. Ben de onlardan birindeyim. Kızın teki her karne dönemi ağlayarak not ortalamasını 83ten 85e çekti. Abartısız her karne dönemi ağladı. Böyle tipler olduğu sürece normal.
  • 82 kardeş ne iyisi. Öğretmen lisesi mezunuyum. Lanet olasi,gereksiz öğretmenlik derslerine inekledik sadece. 3 yil yatmanin eseri bu. Keşke çalışsaydım ulan millet en aşağı 85

• Hacı öğretmen lisesi mezunuyum sıralama 71. Bizde de değişen pek bir şey yok. Okul birincisi 92 ile başlıyor
  • düz lise 90.37 diplomam
  • Ticaret meslek mezunuyum obp 35 ben öleyim o zaman

• 30-32 saat yanlış yazılmış sanırsam 14-15 saat olması lazım bölüm derslerinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansi Salvo

30-32 saat yanlış yazılmış sanırsam 14-15 saat olması lazım bölüm derslerinin.

Bende bilmiyorum arkadaşlarım demişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek lisesi çıkışlıyım 70,33 obp var.

58
    58
    68
    96
  • Meslek lisesi okudum. Zamanında haftada 15 ders olan Makine Elemanları ve Mekanizmalar dersi 97 gelmişti sanırım tek başına bu ders bile yeter, ben sana böyle anlatayım.

Diploma Notum: 77.39

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 26 Haziran 2015; 2:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs2015yardım

quote:

Orijinalden alıntı: tom91

Arkadaşlar ben iyi bi anadolu lisesine gittim çalışma olarak orta halli çalıştım ve obp'm 66 geldi millete bakıyorum 80+ düz lise öğrencisi misiniz yoksa 4 sene boyunca ineklediniz mi ?

fen lisesi 68. Tamam sorun biraz da bende kabul ediyorum ama mattan 5net yapan birisinin obpsi nasil 95 olabilir aklim almiyor lan

okulda basit sorular sorup öğrencilerinin sadece notunu şişirmek amacıyla yapılan şeyler bunlar

bkz. 460lık lisede matematikte alınan 50 notu 400lük lisede alınan 100 notuna eşit
  • beyler ben özel fen lisesi'nde bursluyum, sınavları anadolu'nun en düşüğüne göre yapıyorlar. öyle yani 11. sınıfta sınavlara okulda falan çalışıyordum. neyse 95 ort. var ama ben de kesinlikle haksızca aldığımı düşünüyorum. ya da başka lisede hayvan gibi çalışıp adam 70 alıyor ona üzülüyorum yani aynı durumda olsam diye düşününce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millete son sene not sisiriyolar senin benim andaval hocalarimizda iyice ouan kesiyor

• İyi bir anadolu ogretmen cikisliyim 84.6 oldu.
    Ortalama yapmak zordur aölde.

• 2014 girişliyim.ygs 7k lys 13kydı.obp 70.Size şöyle bir örnek vereyim bir yazılıdan 75 alınca herkes inek diye dalga geçiyordu :)Matematik dışında 90ı görmüşlüğüm en fazla 1-2 keredir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fen lisesi 12ye yeni geçtim tüm dönemde şu ana kadar ortalaması 70in altına düşen yok tamam zorluyorlar ediyorlar da abartmayın sizde ortalama üstü bir lisedeyseniz hocalariniz sozluyle felan bir şekilde opbnizi kurtarıyor hele son sene sınavı cevap anahtariyla beraber veriyorlar daha be yapsınlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.