Şimdi Ara

OBPniz neden bu kadar yüksek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam bir anadolu lisesi mezunuyum, 12'ye kadar çok kastılar hele ki matematikte ama son sene ders çalışıyoruz diye sıkmak istemediler bütün sınavların sorularını verdiler. Sınavdan sınava çalıştım 11'de 89 ortalamam vardı.
  • Tamemen özel lise şişirmesi.. Sözde 90lı obpler ile mezun oluyorlar ama iş icraate gelince yok. Obpsi harbi 90 olan adamın sınavı parçalara ayırması lazım. Bir de düz lise-fen lise arasındaki adaletsizliklerde var. Fen lisesi soruları baya zorlarken,düz lisede en basit sorular soruluyor. Malum arada 1-2 orta halli öğrenci olunca silip süpürüyor puanları.. Bu obp sisteminde her okul kendi içinde değerlendirilmeli. Yani meslek liselerine ayrı,düz anadolu ve fenlere ayrı bir obp gelmeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 26 Haziran 2015; 3:22:12 >
  • Düz liseliyim12 de ortalamam 80 di ama obp 68,85

• fullyapanadam F kullanıcısına yanıt
    SİZİN MATEMATİK ÖĞRETMENİNİZ YGS DEN SONRA OLİMPİYAT SORULARINI SİZE DAYAYARAK SINIF BİRİNCİSİNİN 30 ALMASINI SAĞLIYOR MUYDU ? HİÇ KONUŞMA .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DearDaily

Meslek lisesi mezunuyum. Obp 84

Haftalık meslek dersleri süresi o kadar fazla ki meslek derslerini hallettiğiniz taktirde ( biraz da kültür dersleri ) belge alabiliyorsunuz. Haksızlık diyeceksiniz belki ama bence değil. Bide şöyle düşünün; siz ygs-lys de +30 net çıkarırken ben barajı geçme derdine düşüyorum (çünkü mat,geo,fizik,kimya,biyoloji dersleri okulda yoktu). Ve beni kurtaracak tek şey OBP. Eğer bizim obp puanımız düşük, sizinki ise yüksek olsaydı aramızdaki uçurum git gide açılırdı

ygsden kaç aldın
  • Benmde 82 evet biraz inekledim açıkçası ama zorluğuyla ün yapmış bi anadolu lisesi öğrencisiyim yapcak bi şey yok
  • çalışan arkadaşlara kimsenin bir şey dediği yok. ama adamın obp sine bakıyorsun 80 den aşağı değil sınav sonucuna bakıyorsun yerlerde. diğer adamın sınav sonucu çok iyi ama obp düşük. burda bi anormallik var. eskiden aobp vardı okul zor olsa da hakkını alıyordun iyi kötü. şimdi düz lisede okuyan adam yata yata yüksek diploma puanı alıyor. ilkokulda çalışıp iyi bir liseyi kazananları cezalandırmak oluyor bu.
  • müdüra masa altından zarf uzattık dolar usulü çalışılıyor

senın haberın yok muydu :/
  • OBP ye okulun başarısı da eklenmiyor mu eskiden öyleydi şimdi direk diploma notunun belli bir yüzdesi mi ekleniyor ?

• 66.67benim oj

• Bize aobp var rahat olun dediler son sene obp oldu .s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • obp 85 ama bunu yapana kadar canım çıktı sakal bile çıkarttım
  • Ygs 10 k obp 57 :)

2014.
    18 k ya attı.

13 k yapan kolejli arkadasimi da 10 bine.
    92 obp ile

• Martinez55 M kullanıcısına yanıt
    500k dı sıralama. O kadar kötü yani
  • Anadoluyum max 75 gelecek. Beleşten puan verenlere hakkımı helal etmiyorum!

• AynştaynınKayıpÇocuğu A kullanıcısına yanıt
    Özel lise'de fazladan puan verdiklerini sanıyorsan yanılıyorsun bildiğin paralı devlet okulu o deneyimi yaşamış birisi olarak söylüyorum, kesinlikle + bir puan vermiyorlar kalanlar bile çok fazlaydı.
  • Hocam Özel Fen Lisesindeyim 12 Ye Geçtim benim ustum olan 12.sınıf fen lisesi öğrencileri obp leri 98.90 İle 99.97 Arası Değişiyor okulun anadolu kısmida öyle şuan 12 Ye Geçtim 3 senenin obp si 96.

Not: Özel Fen lisesine 11 in 2.döneminde Geçtim önceden devlet fende idim. TM ye geçtiğim için özel e Geçtim

Edit: Özel lise de fazla puan gibi bir durum yok bu dönem geometriden 48 de kalmistim proje me 60 vermişlerdi öyle Geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonya -- 26 Haziran 2015; 15:39:20 >
  • ağırlıklı öğretim puanı geri gelmeli. düzlisede 70 puan almakla fen lisesi, iyi anadolularda 70 almak arasındaarasında çoooook fark var

• aslında liselerede üniversitedeki gibi harf notu gelmeli. böylece herkes hakkını alır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.