Şimdi Ara

Obpyi savunanlar bi uğrayın bakalım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
2.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mynak93

Ben bir fenlisesi mezunuyum. Bu durumun kendilerine eşitlik getirdiğini düşünen kardeşlerim .Yanlış yapıyorsunuz. Bu durum !!EN FAZLA!! sadece özel okullarda okuyanlara yarıyacak haberiniz yok galiba. Benim diploma notum 74 civarı adamların 90 üstü adam bana sımdıden 10 puan uzerı koyuyor . Siz hala meslek liseliler felan kendileri için geldiğini sana durun . Bize genelde olımpıyat sorusu saruyorlardı bilmem biliyormusunuz. Bunu sene basından belırtmelerı gerekirdi ona gore hareket ederdık. Biraz empati kurarak dusunun bu durum bu sene uygulancak veyahut baska zaman uygulancak bır sey degıl. Artık millet özel okula gonderıp notun derdıne dusucek bılmem bunu da düşündünüz mü?

kardeşim boşver uğraşma şu an zafer sarhoşluğu var hepsinde tek düşündükleri bu. Hakkı adaleti göremiycek kadar kör gözleri. Laf anlatmaya çalışma anlamazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Insan en azindan verilen emege saygi duyar.afedersiniz ama hic de saygili olamayacagim ben 4 yil calisp takdir almak icin deli gibi ingilizce kasarken kolejde okuyan arkadaslarim ossye calistilar ingizceden sisirme notlarla gecip hepsi 90 uzerinden takdirle gectiler. Ben son sene okul puanim dusmesin diye dershneye gidemeyip yazili calisirken onlara hazir sorular verilip yuksek notlarla gecirildiler. Eskiden ben onlari nasil olsa okul puanim la gecerim diyordum. Ama simdi ne oldu? hem oss puanlari hemde okul puanlari bizden yuksek. Yine parasi olan kazaniyor. Yine feytocular.ben boyle sistemin taaaaaa amk tamammi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç haftadır başımızın etini yediniz yok AOBP cart curt vss.
    Tamam bizde düz liseliler olarak biliyoruz imam hatip ve bazı kesimlerin mensup olduğu okulların öne çıkarılmak istendiğini ama sizde(Anadolu ve fen liseleri)çok abarttınız bu AOBP olayını...
  • tasalanma havadan not alan notunu yükselttiren bir adamın zaten kalitesi bellidir fen lisesindeki hiç bir adamı gecemez öyle tipler ayrıca özel okullardada öyle süper adamlar yok alt sıralarda bu iş olay çıkartır o kadar yoksa üst sıraların yakınından bile geçemez o notu yükseltilerek obpden 3-5 puan daha fazla adam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugli

OBP uygulanacagi icin daha yuksek puan alacagindan adaletin yerini buldugunu dusunen angutlara sesleniyorum

bu sistem senin yararina olmayacak. bu sistem okullarda para karsiligi not satin alan o*rospu cocuklarina yarayacak. siz ya gercegi goremeyecek kadar geri zekalisiniz. ya da 10 puan fazla alacaginiz icin boylesine adaletsiz bir sistemi savunacak kadar cikarci omurgasiz insanlarsiniz.

OBP de AOBP de adalet ile alakasi olmayan sistemler. olaya butun olarak bakabilseniz keske...

Böyle aklıselim arkadaşların var olduğunu görmek güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Kaç haftadır başımızın etini yediniz yok AOBP cart curt vss.
    Tamam bizde düz liseliler olarak biliyoruz imam hatip ve bazı kesimlerin mensup olduğu okulların öne çıkarılmak istendiğini ama sizde(Anadolu ve fen liseleri)çok abarttınız bu AOBP olayını...

Kim neyi abartti kardesim..? sessiz mi kalalim yine. Ya hic mi emege saygi yok sizde ayip ya

• OBP,AOBP tamamen saçmalıktan ibarettir, okul puanı denilen sistem tamamen saçma.

Ki şöyle bir durum var,
    herkes o kadar kör ve bencil ki, acıdım halinize..
    AOBP işine yarıyorsa AOBP,
    OBP işine yarıyorsa OBP olsun diyecek kadar bencil adamlarsınız, yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

Orijinalden alıntı: zelishnur

quote:

Arkadaş adaleti savunuyorsan, okul puanı denen sisteme karşı çıkacaksın. OBP adil değil de AOBP çok mu adil bir sistemdi?

evet adaletli idi en azından anadolu ve fen lisesi hakkını alıyordu biz o kadar çalıştık kazık sınavlara düz lisedeki adamlar benden daha çok puan alacaklar obp nin neresi adaletli

Sen adaleti değil, kendi paçanı kurtarmayı savunuyorsun. Okul puanını kaldırsınlar. Madem bu kadar zor sınavlara giriyorsun, Lys ve Ygs sana vız gelir. Düz lisedeki eğitim kötü olduğu için sınava zaten 1-0 önde başlarsın. Bu kadar akıllı adamlarsanız, 10 puan farkı kapatmak sizin için zor olmaz değil mi?

Kesinlikle katılıyorum sana dostum. Okul puanları ne olursa olsun adil değil, ya tamamen yeni bir düzenleme getirilmeli ve bir şekilde eşitlenmeli, ya da tamamen okul puanı denen sistem kaldırılmalı..

haklısın arkadaşım ben üşenmeden okudum yazını bende özel lisede okudum ama hiç artı not diye birşey yoktu biz çalışalım diye notu daha kıt verirlerdi şimdi ilk 10 k ya oynuyorum tıp gelecek aobpde obpde umrumda değil gelcek 40 50 puan 10 puanmı beni kurtaracak hocalardan allah razı olsun kastılar şimdi iyi aldım yani

• Ne obp yi ne Aobp yi savunuyorum.. İmam Hatipliyim Allaha şükür yalnız dikkat çekmek istediğim bir şey var sadece dikkat.. Marmara İlahiyat İngilizce ye 2010 da 48 İmam Hatipli 24 Fen liseli yerleşmiş ve dolayısyla 24 başarılı imam hatipli elenmiş.. çok güzel inşaallah bütün ilahiyatlara yerleşir zeki öğrenciler ama VURUCU NOKTA kayıt yaptırmamış BİR KISIM FEN LİSELİLER aynı şey yüksek puanlı tüm İlahiyatlarda var

• Kaldırsınlar işte şu okul puanı sistemini artık, okullar arası adaletsizliği geçtim ben, okul içinde bile adalet yok ki, benim okulumda her sene TM'ciler 1. olurdu, onlardan 2-3 puan düşük alan sayısalcılar gelirdi sonra. Bu da mı adalet?(Evet, sayısal, eşit ağırlıktan zordur diyorum. Okul birincliğini kontenjanını daha rahat alabiliyorlar buna rağmen) Onu bırak hocaların belli bir sınıfla arkadaşlık kurup diğerine düşman kesilmesi, ona göre verdiği notların astronomik farklar göstermesi. Bunlar olmayan şeyler değildi.

OBP'yi savunanlar da neye göre ADALET GELDİ EHEHEHE diyebiliyor onu da anlamadım, bütün okullar aynı anda aynı sınavı mı oluyor, her hoca aynı sözlü notunu mu veriyor? ADALET GELMEDİ, İŞİMİZE GELDİ deseniz daha samimi olacaksınız. Her düz lise öğrencisi de aynı seviyelerde yükseleceği için işinize gelen birşey de yok.
    Bir de sistemin zırt pırt değiştirilip öğrencilere periyodik aralıklarla minik kalp krizleri geçirtmek eğlenceli mi geliyor bunlara? Milletin psikolojik sağlığıyla oynuyorlar burada biz birbirimize b**k atıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: amorphis__666

quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Kaç haftadır başımızın etini yediniz yok AOBP cart curt vss.

Kim neyi abartti kardesim..? sessiz mi kalalim yine. Ya hic mi emege saygi yok sizde ayip ya

Sen zaten sınavda farkını ortaya koydun alacağın ham puan vs ile kimse sana sessiz kal demiyor ama böyle forum köşelerinde AOBP yok OBP konuşarak da bir yere varılmaz yapan yapacağını yaptı.Bu saatten sonra istediğin kadar bağır çağır sonuç değişmez.
    NOT:Bu konudaki son mesajımdır.Herhangi bir alıntı vs.. cevap verilmeyecektir.
    Arkadaşlar tekrar ediyorum sizler(Yani iyi liselere giden arkadaşlar)zaten aldığınız eğitimle ortaya farkınızı koydunuz.

• la bukadar korkmayın bakın duz lıselerın durumuna vardı dogru tercıhte oradada gorursunuz ben ornek vereyım gebzede bır lıse bırıncısı okulun en yuksek puanını aldı ve sınav + 75 414 bı de bu obp sızın gerıye atmaları kısaltabılır okul bırıncılerı artık 60 puan alamıyacak bıraz muhakeme yapın hemen hıddetlenmıyelım
  • Az öncede dediğim ama kimsenin okumadığı gibi

AOBP VE OBP OLMAMALI

VEYA

Her Okula Aynı Sınav Yapılmalı

Bakın bu kadar kolay.
  • Ya sacma sacma konusma biraz beynin olsa kolejlerin en avantajli oldygunu anlarsin. Biraz daha oks de calissaydin anlardin ama yok empati yok sizde

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaş adaleti savunuyorsan, okul puanı denen sisteme karşı çıkacaksın. OBP adil değil de AOBP çok mu adil bir sistemdi?

evet adaletli idi en azından anadolu ve fen lisesi hakkını alıyordu biz o kadar çalıştık kazık sınavlara düz lisedeki adamlar benden daha çok puan alacaklar obp nin neresi adaletli

Sen adaleti değil, kendi paçanı kurtarmayı savunuyorsun. Okul puanını kaldırsınlar. Madem bu kadar zor sınavlara giriyorsun, Lys ve Ygs sana vız gelir. Düz lisedeki eğitim kötü olduğu için sınava zaten 1-0 önde başlarsın. Bu kadar akıllı adamlarsanız, 10 puan farkı kapatmak sizin için zor olmaz değil mi?

Kesinlikle katılıyorum sana dostum. Okul puanları ne olursa olsun adil değil, ya tamamen yeni bir düzenleme getirilmeli ve bir şekilde eşitlenmeli, ya da tamamen okul puanı denen sistem kaldırılmalı..

quote:

kardeşim kabul et fen lisesini kazanamadın ve için içini yiyor üst mesajdaki bencil kim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 12 Temmuz 2012; 20:03:12 >

• Bana OBP daha çok yarıyor ama
    gerçekten Fen Liselilere ve iyi Anadolu Liselerine yapılmış büyük bir haksızlık bu
  • o değilde AOBP olucak diye atarlanan tipler vardı nerelerdesiniz gençler şimdi oturmuş duvarın kenarına ağlıyolardır

• Madem eşitlik istıyorsunuz ek puansız olmasına bıle razıyız bız buyrun sınav meydanına (nokta). O zaman da insanlar okulu hıc tınlamaz formalıte bı 4sene olusur . Cok basit dusunuyorsunuz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim kabul et fen lisesini kazanamadın ve için içini yiyor üst mesajdaki bencil kim acaba

Fen lisesini kazanamamışım ve içim içimi mi yiyormuş da ben bilmiyorum? Yahu ne kadar kendinizi büyük yerlerde görüyorsunuz, genelleme yapmak istemiyorum ama bir çoğunuz yazılarınızda "düz liseliler ve kötü anadolu liseliler benim rakibim bile değil, heheytt" diyerek böbürleniyorsunuz. Hayatta iyi bir yere gelebilirsiniz, ama bu yazıyı yazan adamdan adam olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

işte adamlar düz lisede almış yüksek sözlüleri sonra işine yarayınca adaletli oluyor öyleyse zamanında herkese 100 leri 90 ları dağıtsalardı ben o kadar yıl saçımı süpürge ettim okul birincisi olmak için bazıları kalkmış adaletten söz ediyor adalet anlayışınz buysa ne deyim ben size yaa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.