Şimdi Ara

Obpyi savunanlar bi uğrayın bakalım! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
2.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: crazymania56

Ben tartışmaya girmiyorum o insanlarla zira cahille tartışırsan hep haksız çıkarsın lakin siz İnternet kafede cs oynarken biz 13-14 yaşında eve kapanmış soru çözüyorduk.

Keza lisede herkesin düz liseden arkadaşı vardır benimde var hatta öğretmen tanıdıklarım bile var kimse kusura bakmasın ama sınavlar kesinlikle aynı değil görmesek inanıcağız bilsem böyle olacak ne 7 de 8 de calısırdım nede anadoluya gider boşuna kastırırdım.

OBP eşitlik felan değildir arkadaşım Fen Ve Anadolu liselerinde şu anda okuyan çocukların Hakkının yenmesi emeğinin görmezden gelinmesidir OBP ve bu jenarasyon tamamen mezun olana kadar da geçerli olmalıdır.

Eğer OBP diye bir şey olacaksa bazi yerlerde uygulandığı gibi Her okulda aynı sınav yapılmalı aynı sorular sorulmalıdır bu sistem olmadan OBP den söz edilemez kimse kusura bakmasın.

Okul puanı diye bir şey olmaz ise Olabilir yalnız OBP adaletsizdir ama AOBP adaletsiz midir? Kusura bakmayın arkadaşlar AOBP adaletsiz felan değil Herkes okuduğu okulun seviyesine göre Ek puan alıyor Okulun seviyesine göre okulun sınavlarında sorulan soruların seviyeside değişiyor.

Şimdi bana saldırabilirsiniz dedimya Siz adalet peşinde değilsiniz ve objektif olamıyorsunuz tek derdiniz kazanacağınız 3-5 puan bırakın bu ayakları.

2 sene boyunca Cumartesi/pazar hafta içi erken kalktığı yetmezmiş gibi hafta sonu dershaneye giden eve gelip her gün soru çözen çocuğun suçu ne?
    Onun emeği ne olacak? Bunun hesabını verebilecek misiniz? Düz lise ve meslek liselerindeki Sınavların Seviyelerine gelmiyorum bile Bırakın bu ayakları objektif olun kazanacağınız puıanı sağa sola bırakın Vicdan da kalmamış kimsede arkadaş herkes kendi derdine düşmüş ben bu ülkeyi anlamıyorum bu ülkenin insanlarıda boş insanlar hatta bu ülke değil dünyadaki insanların çoğu boş insanlar hayır çok zor değil düşünmek ve çıkarım yapmak gerçekleri görmek.

Uzun uzun yazdım nasıl olsa kimse okumayacak ve okuyanlarda kendi bildiğini okuyacak :)

MAx Born a bakın beleş puandan bahsediyor 2 senede çalışılıp kazanılan Beleş puandan...

ve Mjollnir

Bu bir bahane olamaz kusura bakma arkadaşım. Bu senin keyfine kalmış bir şey değil.

Fazla kafaya takma Düz Lisedeki adam rakibimiz deil zaten belki bir iki istisna dışında

• ben de fen lisesi mezunuyum
    şimdiki sistem nasıl bilmiyorum ama bizim zamanımızda fen liselerinden lise2 veya 3 te obp yüzünden düz liseye geçenler çok olurdu
    daha sonra bunun önüne geçilmesi için obp ye okulun öss deki başarısına hesaba katmaya başlamışlardı
    örneğin; her okulun birincisine 80 puan gelirdi. okul başarısını hesaba katınca düz lisenin birincisine 80 geliyodu ama belki okul 2.sine 70 puan gelebilirdi,okuldaki en sonuncuya 50 civarı gelirdi belki
    ama mezun olduğum sene bizim okulun sonuncusuna 74 puan gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

quote:

Malesef düz liselilerin %90'ının ahlak seviyeleri ile birlikte zeka seviyeleri de düşük yapacak bir şey yok bü ülkede.

Daha saçma bi genelleme olamazdı.

Genelleme yapmadım %90'ı dedim.Benim de düz liseye giden arkadaşlarım var.

Tüm Türkiye senin 3-5 arkadaş çevrenden oluşuyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: nomenestomen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

quote:

Malesef düz liselilerin %90'ının ahlak seviyeleri ile birlikte zeka seviyeleri de düşük yapacak bir şey yok bü ülkede.

Daha saçma bi genelleme olamazdı.

Genelleme yapmadım %90'ı dedim.Benim de düz liseye giden arkadaşlarım var.

Tüm Türkiye senin 3-5 arkadaş çevrenden oluşuyor zaten

Bu yorum nedir ya?Ben arkadaşlarıma bakarak bu değerlendirmeyi yapmadım ki.Düz lisedeki adamların %90'ı budur dedim yalan mı?O yorum içlerinden düzgün insanların da çıkabileceğini anlatmak içindi.Bunu anlayamadın mı?Gerçi normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 13 Temmuz 2012; 19:08:00 >

• quote:

Bu yorum nedir ya?Ben arkadaşlarıma bakarak bu değerlendirmeyi yapmadım ki.Düz lisedeki adamların %90'ı budur dedim yalan mı?

Bende diyeyim fen lisesine gidenlerin %90 asosyal,kendini beğenmiş,fen lisesine gidiyorum çok zekiyim diyen tipler ?
  • quote:

quote:

Bu yorum nedir ya?Ben arkadaşlarıma bakarak bu değerlendirmeyi yapmadım ki.Düz lisedeki adamların %90'ı budur dedim yalan mı?

Bende diyeyim fen lisesine gidenlerin %90 asosyal,kendini beğenmiş,fen lisesine gidiyorum çok zekiyim diyen tipler ?

İnanmadığın şeyleri söyleme bence.Çoğunluk asosyal değildir.Ama hiç yok da diyemem.Fen Lisesi öğrencilerinin düzeyi düz liseli öğrencilere göre daha yüksektir normal olarak.Bunda alınacak ne var ben anlamadım.
  • quote:

İnanmadığın şeyleri söyleme bence.Çoğunluk asosyal değildir.Ama hiç yok da diyemem.Fen Lisesi öğrencilerinin düzeyi düz liseli öğrencilere göre daha yüksektir normal olarak.Bunda alınacak ne var ben anlamadım.

Benim çevremdeki fen lisesli arkadaşlarım öyle ama ne yapacağız şimdi?Ahlak ile bağdaştırman gerçekten çok komik olmuş.
  • quote:

i fen lisesli arkadaşlarım öyle ama ne yapacağız şimdi?Ahlak ile bağdaştırman gerçekten çok komik olmuş.

Ben düz liseli olmakla ahlakı bağlamadım birbirine.Bunla zaten alakası yok.Ama düz liseli öğrencilerin %90'ı böyle dedim(Bunun sebebi düz lisede okumaktır demedim.).Şimdi sen öyle değil mi diyorsun?
  • quote:

Ben düz liseli olmakla ahlakı bağlamadım birbirine.Bunla zaten alakası yok.Ama düz liseli öğrencilerin %90'ı böyle dedim(Bunun sebebi düz lisede okumaktır demedim.).Şimdi sen öyle değil mi diyorsun?

''Malesef düz liselilerin %90'ının ahlak seviyeleri ile birlikte zeka seviyeleri de düşük yapacak bir şey yok bü ülkede. ''

%90 gibi kesin bir şey söylemen için araştırman olması lazım.Yaşadığın ildeki okullardan hareketle bu sonuca varamazsın.Ha sen diyebilirsin,ama bunda gerçeklik payı yok ne yazık ki.
  • quote:

quote:

i fen lisesli arkadaşlarım öyle ama ne yapacağız şimdi?Ahlak ile bağdaştırman gerçekten çok komik olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmalina -- 13 Temmuz 2012; 19:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr0range

quote:

Orijinalden alıntı: LazqopaT61

yan gel yat osman 4 sene yattım sözlüler tavan yaşasın Düz lise

işte türkiyenin sırtına kene gibi yapışıp ömrü boyunca ülkeye bir gram faydası olmayacak asalaklardan biri daha hacı yattın yattında ilerde amele olunca baya ayakta durucaksın

bu gidişle kimin amele olacağı belli ben istedğm bölüme rahatlıkla gryorum yarası olan gocunur

• ::.:::::::::::::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danway35 -- 13 Temmuz 2012; 22:53:13 >
  • abicim böyle şeyleri oy verme zamanında düşünün deyincede benden kötüsü olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

Ben tartışmaya girmiyorum o insanlarla zira cahille tartışırsan hep haksız çıkarsın lakin siz İnternet kafede cs oynarken biz 13-14 yaşında eve kapanmış soru çözüyorduk.

Keza lisede herkesin düz liseden arkadaşı vardır benimde var hatta öğretmen tanıdıklarım bile var kimse kusura bakmasın ama sınavlar kesinlikle aynı değil görmesek inanıcağız bilsem böyle olacak ne 7 de 8 de calısırdım nede anadoluya gider boşuna kastırırdım.

OBP eşitlik felan değildir arkadaşım Fen Ve Anadolu liselerinde şu anda okuyan çocukların Hakkının yenmesi emeğinin görmezden gelinmesidir OBP ve bu jenarasyon tamamen mezun olana kadar da geçerli olmalıdır.

Eğer OBP diye bir şey olacaksa bazi yerlerde uygulandığı gibi Her okulda aynı sınav yapılmalı aynı sorular sorulmalıdır bu sistem olmadan OBP den söz edilemez kimse kusura bakmasın.

Okul puanı diye bir şey olmaz ise Olabilir yalnız OBP adaletsizdir ama AOBP adaletsiz midir? Kusura bakmayın arkadaşlar AOBP adaletsiz felan değil Herkes okuduğu okulun seviyesine göre Ek puan alıyor Okulun seviyesine göre okulun sınavlarında sorulan soruların seviyeside değişiyor.

Şimdi bana saldırabilirsiniz dedimya Siz adalet peşinde değilsiniz ve objektif olamıyorsunuz tek derdiniz kazanacağınız 3-5 puan bırakın bu ayakları.

2 sene boyunca Cumartesi/pazar hafta içi erken kalktığı yetmezmiş gibi hafta sonu dershaneye giden eve gelip her gün soru çözen çocuğun suçu ne?
    Onun emeği ne olacak? Bunun hesabını verebilecek misiniz? Düz lise ve meslek liselerindeki Sınavların Seviyelerine gelmiyorum bile Bırakın bu ayakları objektif olun kazanacağınız puıanı sağa sola bırakın Vicdan da kalmamış kimsede arkadaş herkes kendi derdine düşmüş ben bu ülkeyi anlamıyorum bu ülkenin insanlarıda boş insanlar hatta bu ülke değil dünyadaki insanların çoğu boş insanlar hayır çok zor değil düşünmek ve çıkarım yapmak gerçekleri görmek.

Uzun uzun yazdım nasıl olsa kimse okumayacak ve okuyanlarda kendi bildiğini okuyacak :)

MAx Born a bakın beleş puandan bahsediyor 2 senede çalışılıp kazanılan Beleş puandan...

ve Mjollnir

Bu bir bahane olamaz kusura bakma arkadaşım. Bu senin keyfine kalmış bir şey değil.

Helal olsun hocam !

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.