Şimdi Ara

obsesif kompulsif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar geçen hafta psikoloğa gittim bana obsesif kompulsif olduğumu söyledi bayağıdır takıntılarım vardı, lakin son 5 gündür din ile ilgili inanılmaz derece istemsiz düşünceler geliyor resmen intihar edecem, haşa allah ve peygamberimiz hakında cok kotu düşünceler aklıma geliyor beynimi parcaliyasim geliyor, internette biraz araştırdım vesvese diyorlar ama, benimkisi baya kötü düşünceler, acaba bu hastalıkla ilgili mi ? ne yapsam aklımdan çıkartamiyorum istemiyerek beynime giriyor her geçen gün dahada kötü oluyor. benimle ayni durumda olan varsa lutfen yazsın gerçekten çok kötüyüm uyku düzenim bozuldu uyuyamiyorum saat başı sicriyorum yataktan. Allah rızası için benim yaşadığımi yaşayan varsa yazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=DDvbolNKJMc izlemeni tavsiye ederim son kısmı
  • benim suan uyumamamin sebebi de takintilarim.surekli gereksiz konu icin pismanlik duyuyorum.

• Bende soyle birsey var tam kafami yastiga koyuyorum o gun sevmedigim bir olay basima geldiyse yada daha onceden olay aniden aklima geliyor keske soyle yapsaydim gibisinden kafam asiri derecede kendi kendine takiliyor.hic birsey dusunmememle ilgili kendime soylenip duruyorum ama olmuyor cogu zaman

• takam kafana de aklına geldikçe düzelir kasayı yan yatır da diğer çözümler arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

takam kafana de aklına geldikçe düzelir kasayı yan yatır da diğer çözümler arasında

/>

• Nrunke kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen haşa dinden çıkarım diye çok korkuyorum, öyle iğrenç düşünce giriyor ki aklıma inşallah allah günah yazmaz :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anksiyete bozukluğu
    geçen ay açıldı
    Yaygın anksiyete bozukluğu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • korkma dostum OKB'de bir hastalık. dinden falan çıkmayacaksın yani. dinde vesvese, bilimde ise adı OKB diye geçer. kimi el temizliğine takar, kimi bambaşka şeylere takar, kimi de senin gibi en önemsediği değerlere takar. doktorunun lafını dinle, en kısa zamanda iyileşirsin. şükret ki tedavisi olan bir psikolojik rahatsızlığın var.
  • Sorun dinle ilgili şeylerse dine daha çok sarıl. Kuran oku, sureleri ezberle, namaza başla illa ki düzelir.
  • o herkeste olan bir şey kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.