Şimdi Ara

Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
20
Favori
38.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skugga1

quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Bu ulkede silah ruhsati almak cok zor ama ruhsatsiz silahi olan milyonlarca insan var, Amerika`da oldugu gibi Turk milletinin kayitli silah sahibi olmasinin kolaylastirilmasi ve Anayasal hak haline getirilmesi sarttir. O evde silah olsa bu cinayeti isleyenler bu kadar rahat olamayacaklardi, Allah her ikisine de rahmet eylesin, mekanlari cennet olsun.

Zaten babasinin silahiyla vurulmua diye biliyorum.

Bireysel silahlanma cinayettir.

Bireysel silahlanma cinayet mi? Geçiniz bunları.Şimdi ben yıllarca çalışayım eşek gibi, paramla gidip villa alayım.Sonra tembel angutun biri silahla tehdit edip gelip paramı çalmaya çalışsın? Oldu canım.Vururum adamı.Ölmesine de bir gram acımam.

• Allah rahmet eylesin hemserimmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah rahmet eylesin
  • Daha adam savunma yapmamış, yapmayın. Peşin hükümlü olmayın
  • herkesin sevdigi yardimsever bi kardesimizmis sanirim. Mekani cennet olsun. kimin oldurdugu hala bulunamamis anladigim kadariyla. kim ne ister boyle duzgun bi cocuktan yazik cok yazik

• Arkadaşlar ahmetin ilkokuldan beri arkadaşıyım, yazmak istemiyordum ama ortada bu kadar yalan dönerken kendimi tutamadım.
    Allah aşkına bu çocuk kendini bildi bileli tıp istiyor, ne aile zoruyla tıp yazdırılması... Medya sırf olayı daha ilgi çekici kılmak için yalan haber yapıyor, bu kadar insafsızlık olmaz. Ortada acayip bir bilgi kirliliği var resmen ağzı olan konuşuyor. Bıraksınlar da acımızı yaşayalım.

Arkadaşlar iki gündür çok doldum kusura bakmayın, iki kelimeyi zor bir araya getiriyorum...
    Sizden ricam Ahmetimize dua etmeniz. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.
  • Mekani cennet olsun

• İntihar diyenler var silah babasının olduğu için önce annesini sonra kendisini vurmuş olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesMahmud

Arkadaşlar ahmetin ilkokuldan beri arkadaşıyım, yazmak istemiyordum ama ortada bu kadar yalan dönerken kendimi tutamadım.
    Allah aşkına bu çocuk kendini bildi bileli tıp istiyor, ne aile zoruyla tıp yazdırılması... Medya sırf olayı daha ilgi çekici kılmak için yalan haber yapıyor, bu kadar insafsızlık olmaz. Ortada acayip bir bilgi kirliliği var resmen ağzı olan konuşuyor. Bıraksınlar da acımızı yaşayalım.

Arkadaşlar iki gündür çok doldum kusura bakmayın, iki kelimeyi zor bir araya getiriyorum...
    Sizden ricam Ahmetimize dua etmeniz. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.

Hocam olayla ilgili bir gelişme falan var mı acaba olayın nasıl olduğuyla ilgili? Ben tanımadığım halde çok üzüldüm Allah rahmet eylesin, Allah mekanını cennet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianuzzi Yarımayı -- 3 Ağustos 2014; 23:53:03 >

• Allah rahmet eylesin her iki kişiyede.
  • Gianuzzi Yarımayı kullanıcısına yanıt
    Aşırı derecede bilgi kirliliği var ne desem boş şu esnada. Bir şey kesinleşmeden olay hakkında konuşup kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum. Resmi bir açıklama yapılırsa hep beraber öğreniriz gerçeği.
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lambarta

Daha adam savunma yapmamış, yapmayın. Peşin hükümlü olmayın

Bends kesin o yapmıştır demiyorum zaten babasının yaptığına inanmak istemiyorum duyduklarımı ve söylenenleri söylüyorum bende Allah rahmet eylesin

• Allah Rahmet Eylesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden olan hep şöyle başarılı iyi insanlara olur bilmiyorum.Şu forumdaki haddini bilmez tipler ölse hiç üzülmeyeceğim halbuki.
  • el kadar cocuk ve anasindan kim ne istemis ya yaziklar olsun.

kardesimin ve annesinin mekanida cennet olsun.

allah sevdiklerini erken alirmis yanina.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanamadım yav Allah rahmet eylesin umarım suçlusu bulunur. Banada kitap tavsiyesinde bulunmuşdu. Tanımasamda çok üzüldüm ...
  • Allah rahmet eylesin, belliki temiz kalpli bir kardeşimizmiş.
  • Hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.