Şimdi Ara

Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
20
Favori
38.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herifin biri arkadaşın facebook hesabına ağıza alınmayacak şeyler yazmış.başarının kıskanıldığı bir ülkede yaşıyoruz maalesef

arkadaşın facebook hesabı şu :https://www.facebook.com/ahmetsenturk8?fref=ts

allah rahmet eylesin...
  • Zanlı olrak baba mı tutuklanmıs haberlerde ızledım az once ama seslerı duyamadım bu ne iş
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin
  • Çok yardımsever insandı Allah rahmet eylesin

Daha 10 gün öncesinde elindeki kaynakları paylaşmıştı benimle
     Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza..

• yazık olmuş.. allah rahat eylesin.

Şimdi ek tercihlerde onun yerine yerleşecek olan acaba neden yerleştiğinden haberdar olacak mı?
  • Allah rahmet eylesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkieismylord-

Komplo teorim su:Babası cemaatin veya herhangi bir orgutun adami.Babasi cemaatten ayrilmak istedi ya da verilen gorevi yapmadi.Ve sonuc bu oldu.(Luleburgaz Cemaat ve Dinci kesimin yogunlukta oldugu yerdir.)

Ya senin gibilere ne dense boş, kirletme burayı

• ölümü çok uzakta görüyoruz
  • Yazık ya üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Daha gencecikmiş.

• Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

• allah rahmet eylesin adam daha sevinemedi bile sınav sonucuna :(
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah Rahmet eylesin.
  • muhabbetım yoktu ama belliki iyi birisiymiş Allah rahmet eylesin..
  • Allah rahmet eylesin.
  • Olayı buradan önce Facebook'ta gördüm de Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi'nde başhekimmiş Ensar Şentürk. Ne oğlunu ne de kendisini görmemiştim daha önce Lüleburgaz'da ya da gördüm ama hatırlamıyorum. Komşuların silah sesi duymadığı, Ahmet Bedrettin Şentürk'ün tıp okumak istemediği yazıyor. Ensar Şentürk'ün mafyadan para aldığını söyleyen de var. Bunlar ne kadar doğru bilemiyorum ama sonuçta ne olursa olsun iki kişi hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin.
  • Bu ulkede silah ruhsati almak cok zor ama ruhsatsiz silahi olan milyonlarca insan var, Amerika`da oldugu gibi Turk milletinin kayitli silah sahibi olmasinin kolaylastirilmasi ve Anayasal hak haline getirilmesi sarttir. O evde silah olsa bu cinayeti isleyenler bu kadar rahat olamayacaklardi, Allah her ikisine de rahmet eylesin, mekanlari cennet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Bu ulkede silah ruhsati almak cok zor ama ruhsatsiz silahi olan milyonlarca insan var, Amerika`da oldugu gibi Turk milletinin kayitli silah sahibi olmasinin kolaylastirilmasi ve Anayasal hak haline getirilmesi sarttir. O evde silah olsa bu cinayeti isleyenler bu kadar rahat olamayacaklardi, Allah her ikisine de rahmet eylesin, mekanlari cennet olsun.

Zaten babasinin silahiyla vurulmua diye biliyorum.

Bireysel silahlanma cinayettir.

• Allah rahmet eylesin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.