Şimdi Ara

Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
20
Favori
38.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: tipcikeke

quote:

Orijinalden alıntı: BASPOWER

https://twitter.com/ahmetsntrk

Cldden ha intihar etmis olabilir

Niye intihar etsin aksine Türkiye'nin en mutlu insanı olması lazım. 2 milyon kişinin yapamadığını başarmış, geleceğini garantiye almış vs.
    Cinayetin sebebi kıskançlık olabilir bence Türkiye 1.'si olması bana tesadüf gibi gelmedi. Allah rahmet eylesin

Haberde seciminden memnun olmadigi yaziyo ama Allah inanci olan adam intihar etmez ki etmemistir arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olayın çok farklı boyutta olduğunu düşünüyorum. Kimse kimseyi durup dururken öldürmüyor. Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Olayın çok farklı boyutta olduğunu düşünüyorum. Kimse kimseyi durup dururken öldürmüyor. Allah rahmet eylesin.

Derken.?

• Allah rahmet eylesin

• resmen boşa yaşadıgımızın kanıtı. çok üzüldüm. babası şimdi nasıl bir acı çekiyordur kimse tahmin edemez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alondate -- 3 Ağustos 2014; 19:01:24 >
  • Allah rahmet eylesin.

• Toprağı bol olsun, sevenlerine sabır ama en önemlisi bunu yapan şerefsizler bir an önce bulunup cezalandırılır umarım.

• Allah rahmet eylesin, sabah gazetede okumuştum bu haberi, demek forumdanmış, üzüldüm..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Kim bilir ne kadar faydalı olacaktı ülkesine. Hayat işte gencecik daha benim yaşımda. Çok üzüldüm sabır versin Allah sevdiklerine. :(

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Forumdan biri ölünce daha başka üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan2144

quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Olayın çok farklı boyutta olduğunu düşünüyorum. Kimse kimseyi durup dururken öldürmüyor. Allah rahmet eylesin.

Derken.?

Edit= Olay belli oldu intihar etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi39 -- 23 Ağustos 2014; 20:13:28 >
  • Allah rahmet eylesin twitterına baktım son iki rt si garip geldi
    umarım katilleri bulunursa dh ya teslim edilirde ceza nasıl verilir görülür
  • Allah rahmet eylesin annesinede onada.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin
  • Daha biz yaşlarda ya. Allah kendisine rahmet eylesin tüm ailesine sabır versin ne büyük bir acı
  • Mekanı cennet olsun inşallah.
    İnşallah failli de en kısa sürede yakalanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BASPOWER

BİŞEY FARK ETTİM TİWİTTRINDA ÖLDÜRÜLDÜĞÜ GÜN SANIRIM 2 TANE BENZER ŞEY RETWİTLEMİŞ BAKIN Bİ

Başta Allah rahmet eylesin. Gencecik yaşta böyle bir başarının ardından vefat etmesi büyük bir acı.

Yalnız hocam size katılıyorum. Son iki tweeti şüphe uyandırıyor. Sanki bir şey yapmış da kendini ve annesini cezalandırmış gibi. Enteresan.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.