Şimdi Ara

Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
20
Favori
38.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu olayın altında intihar olabilir. Kazandığı bölümde okumak istemediğini söylemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.Bana da atmıştı fizik kitaplarının pdf lerini

• Allah rahmet eylesin ya onca emek onca çaba...
    Allah mekanını cennet etsin :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: gregoryhouse1996

bu olayın altında intihar olabilir. Kazandığı bölümde okumak istemediğini söylemiş.

benimle konusurken çok mutluydu hocam.. intihar mı değil mi bilemem ama tıptan yana bi sorunu yoktu.. en azından bana söylemedi.. çok mutlu oldugunu söyledi, umarım sen de yanıma gelirsin falan diyodu..
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun üzüldüm ya

• cinayet veya intahar tam olarak ne oldugunu bilemeyiz yetkililer arastiriyorlar ne oldugunu basina duyururlar veya duyurmazlar oda babasina kalmis, Allah rahmet eylesin.
  • hasan2144 kullanıcısına yanıt
    milliyet gazetesinin haberinde şöyle diyor:
    Ahmet Bedrettin Şentürk’ün başarılı bir öğrenci olduğu ve yerel bir gazeteye verdiği röportajda Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazandığını ancak bu bölümde okumak istemediğini söylediği öğrenildi.

• Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gregoryhouse1996

milliyet gazetesinin haberinde şöyle diyor:
    Ahmet Bedrettin Şentürk’ün başarılı bir öğrenci olduğu ve yerel bir gazeteye verdiği röportajda Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazandığını ancak bu bölümde okumak istemediğini söylediği öğrenildi.

okudum hocam.. bilmiyorm.. inan çalışmak bile şu an anlamsız geliyor bana bi hedef koymak vsvs... şahsi tanışıklığım yoktur yüzyüze vs. ama gün boyu çıkmadı aklımdan..sebebi ne olsa da sonuçta gencecik, fazlasıyla mütevazi ve karakterli bir insan öldü malesef :(
  • hasan2144 kullanıcısına yanıt
    aynen söylediğin gibi her şeyin boş olduğunu birileri yitip gittiğinde anlıyoruz.Ama bizler de yitip gidene kadar hayata devam etmeliyiz.Öldüğümüzde inşallah biz de ardımızda Ahmet kardeşimiz gibi güzel şeyler bırakırız.
    Mekanı cennet olsun...

• Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun

• Kanal 7'de katil zanlısı olarak tutuklanmış. Cinayet silahı onunmus, kapıda zorlama yokmuş ve suçsuzluğunu ispatlayacak Delhi yokmus. Nasıl bir baba bunu yaparya ne ister ailesinden

• Allah rahmet eylesin tanımıyorum ama yazık gencecik

• Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
  • Tanimazdim ama yorumlardan nasil delikanli biri oldugunu gordum.Mekani cennet olsun, dualarimizi eksik etmeyelim

• Tanımıyorum ama üzüldüm Mekanı Cennet olur inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tipcikeke

quote:

Orijinalden alıntı: BASPOWER

https://twitter.com/ahmetsntrk

Cldden ha intihar etmis olabilir

Niye intihar etsin aksine Türkiye'nin en mutlu insanı olması lazım. 2 milyon kişinin yapamadığını başarmış, geleceğini garantiye almış vs.
    Cinayetin sebebi kıskançlık olabilir bence Türkiye 1.'si olması bana tesadüf gibi gelmedi. Allah rahmet eylesin

• Allah rahmet eylesin, kim bilir nasıl bir faydasız öldürmüştür böyle değerli bir genci.
  • Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.