Bildirim
OC-CF-SLI olmayacak sistem tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
"Sistem tavsiyeleri" başlıklı üst konuya yazarsanız daha doğru olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
"Sistem tavsiyeleri" başlıklı üst konuya yazarsanız daha doğru olur.
Sn. Müşavir haklısınız da herkes yine buraya yazmaya devam ediyor. Yani başlıklara bakınca ben öyle anladım..? -
Arkadaşlar Allah aşkına bir yardım edin. Günlerdir OC-CF-SLI-RAİD gibi şeylerle işi olmayan biri nasıl bir oyun bilgisayarı kurar diye araştırıyorum. Tek alabildiğim net cevap, "oc yapmayacaksan i5 2500 işlemci al, K serisi oc için." AMD cephesindeki muadilinide tam kestiremedim. Zaten AMD'mi İntel'mi klasiği beynimi yedi. Diğer taraftan OC-CF-SLI-RAİD vs. yapmayacaksam ve bunu özellikle belirttiğim halde bana yapılan tavsiyelerde, i5 2500K ısrarı ve +PSU ve +İşlemci soğutucusu (gerçi bunu daha çok amd için diyorlar) önerilmesinin sebebi nedir?
Özetle dostlar;
OC-CF-SLI-RAİD vs. yapmayacak biri için, biraz daha açıklayacı olarak yardımcı olabilirseniz gerçekten bu ızdıraptan kurtulacağım için çok mutlu olucam.
Not: Bu ızdırap, 1500TL civarı bir kasa toplamaya kalkışınca başladı. Ama hala kafamda hiçbirşey netleşemedi... -
Ana konu üzerinden cevaplandı -
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Ana konu üzerinden cevaplandı
Sn. Chris Brown; benim sorularımın cevabı bu mu?
@ hadessa
MSI P67S-C43 INTEL P67(B3) - 215TL.
INTEL CORE I5 2500K SOKET 1155 3.3GHZ 6MB - 425TL.
Gskill Jipsaws 2x2gb 1600mhz - 95TL.
SAMSUNG HD103SJ Spinpoint F3 1TB 7200Rpm SATA2 32MB HDD - 120TL.
VTX 3D HD6950 1GB 256Bit - 485TL.
Cooler Master Haf 912 Plus - 160TL.
Aopen Z550 550W Psu 80+ Bronze - 110TL.
Toplam : 1610 TL.
Hayırlı olsun , fiyatlara teknofiyat.com adresinden bakablirsiniz.
-
Tamam işlemciyi K almayın düz 2500 alın madem o kadar karşısınız overclocka.
PSU almadan bilgisayarı nasıl çalıştırmayı planlıyorsunuz onu anlamış değilim. -
kendinden PSU lu bir kasa yeterli olmazmı diye kastetmiştim. -
Size , sizi daha uzun süre idare edebilecek sistem önerisi yapılmaya çalışıyor arkadaşlar.
Oc yapın yapmayın , önerdigim sistemi alın. 2500K ya oc yapmak zorundasın diye bir kaide yok zaten. İster yaparsınız ister yapmazsınız.
Önerilmesinin sebebi ilerde işlemci değişikliğine ihtiyaç duymadan daha uzun süre yola devam edebilmeniz.
Kasa ile Psu yu ayrı ayrı değilde daha ucuza ikisini bir almak istiyorsanız eger oda olabilir yalnız , o şekilde satılan kasaların Kasa ve Psu kalitesi buna göre biraz daha aşağı seviyelerde kalır. Önerdiğim sistemi alın kullanmaya başlayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Önerilmesinin sebebi ilerde işlemci değişikliğine ihtiyaç duymadan daha uzun süre yola devam edebilmeniz.
yalnız , o şekilde satılan kasaların Kasa ve Psu kalitesi buna göre biraz daha aşağı seviyelerde kalır.
Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X