Bildirim
OC siz 75 derece ?? EP-8k3ae ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
madem sistem sıcaklıgı düsük o zaman sorun ya fandadır yada cok yuksek voltajda calıstırıyorsundur -
darkprince, olayi zaten ozetlemis arkadasimiz. diyor ki bios'daki bir hata.. bu durum ile karsilasan oldu mu diyor baska biri..
sanirim, teknik yardim bolumune yazilmasi gereken bir konu olmus.. o halde, isinlanalaim derim yine :-)))) -
haklısın sahara :) -
benim bios da biraz fazla gösteriyor sana tavsiyem sandra 2002 yi yükle orda mainboard da sıcaklığı gösteriyor -
Selam
Nadir olur ama söyleyeyim. Bazı soğutucuların altında ço ince bir poşet oluyor (Coolermaster Hac-V62) bu çıkarılmazsa işlemci ısısını çok yüksek gösterebilir ama yinede stabil çalışır çünkü aradaki bu maddeden dolayı ısı iletimi bu noktadan sonra başlar. Bir arkadaştada oldu gittim baktım evine o poşeti fark etmemiş. Çok ince zar gibi bişey. -
hmm poşet işi olabilir.
benim diil bilg o yüzden montajınu ben yapmadım..
pasif ılık, yani 35 derece gibi ama 70 gösteriyor..
fanın altına bir bakmak lzım o zaman .. -
Sorunu bulursan buraya yazarmısın. Sorun bu değilse bunu epox a bildirmekten onur duyarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X