ARKADAŞLAR O/C YAPINCA MAVİ EKRAN ALIORUM YENİ RAM ALDIM YİNE AYNI RAMIN YERİNİ DEĞİŞTİRİYORUM YİNE AYNI BENDE O.C YAPMAK İSTİORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN BANA :(
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
forumda o.c nedir nasıl yapılır diye üstkonu var, orada detaylı bir şekilde anlatılıyor , iyi bir şekilde okursan problemini çözersin
HERYERİ OKUDUM ARAŞTIRDIM AMA KİMSE YARDIM ETMİYOR BANA BİRDE SİZ YARDM EDRMSNZ BANA ACABA LTFN :((
eğer yardım almak istiyorsan daha detaylı anlatmalısın derdini, kimse sana şu sebepten dolayı mavi ekran alıyorsun diyemezki fal bakmak gibi birşey olur bu, tam olarak sistemin ne ,ne gibi şeyler yaptında mavi ekran aldın kaç fsb hızında açmadı ramler kaç mhz di, zamanlamaları neydi, işlemciye voltaj verdin mi vs.vs. o konuda ki gibi adım adım işlemleri yaptınmı? detaylı bir şekilde anlat derdini o zaman yardım alabilirsin.
AMD PHENOM 2 X2 DUAL CORE İŞLEMCİ
2 GB KİNGSTON HYPRX RAM
GIGABYTE MA-785 US2H ANAKART
320 GB SATA SAMSUNG HDD
RAMI MHZ İ ÇIKARIORUM İNDİRİORUM AMA YİNE AYNI HERŞEYE VOLTAJ VERİORUM VERMİORUM NE YAPTIMSA OLMUO RAMI YENİ ALDIM ZATEN :( ŞU ANDA STABİL HERŞEY TEK 4 ÇEKİRDEK YAPTIM İŞLEMCİYİ O KADAR 3.11 DE ÇALIŞIO İŞLMCİ
YARDM EDCK KMSE YOKMU YA BİR KİŞİMİ WAR SADECE BURDA BNMLE İLGİLNCK
burayı insanları seninle ilgilensinler diye satın aldığın bir yermi zannettin sen? bu şekilde gidersen seninde farkında olduğun gibi gayet güzel yardım alırsın, sana kolay gelsin
HERKEZ HERKEZLE İLGİLENİO SİZDE BNMLE İLGİLENSENZ N OLURKİ YARDIM İSTİORUM SADECE
tg2601 bikere çok yanlış konuşuyosun xxce101 ramlarınn hızını kaçtan kaça çıkarırken mavi ekran geliyo söylermisin
çok teşşekür edrim yaa sende olmasan warya şimdi işlemciye o.c yapınca ram mhz side o.c oluo en az 400 mhz en fazla 1066 mhz 1066 görüntü gelmio ekrana sıfırlanıo 667 oluo
timinleri elle ayarla 5-5-5-15 ve ramlara 2.1 veya 2.2 vlt ver
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme