Şimdi Ara

Ocak ayında Amsterdam !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Bi arkadaşım Interfly'la Amsterdam'a gidicek Ocak ayında. Beni de çağırdı. Ben de gitmek istiyorum zaten fiyat da cuzip geldi (5 gün için 390 € civarı) lakin biraz araştırdım Ocak ayı çok soğuk oluyormuş. Turist sayısının en az olduğu aylardan biriymiş. Acaba biz bu dönemde gezmek için gitsek orada düzgün bi tatil geçirebilir miyiz? Kış kıyamette eğlence hayatı devam ediyor mu? Malum yerler işlek midir? O soğukta adam gibi gezebilir miyiz?
    Arkadaşım hepsine evet dedi ama bu biraz saf bi tip bunu gaza getirmiş olabilirler. O yüzden sizin cevaplarınız özellikle gidenlerinki daha önemli.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 22 Aralık 2010; 20:26:09 >

• Hele bi bakın kardeşler.
  • Sayılı günler...
  • Amsterdamda eğlence tüm yıl devam eder. O malum yerlerin çok kalabalık olmaması demek aslnda iyi bile çünkü normalde çok kalabalık , ayrıca illa kalabalık olsun diyorsanda orasının yılın en kalabalık olduğu zamanı yılbaşıdır, ondan sonra ocakta hemen bir anda boşalacağını sanmam . Ocağın başlarında gitmenizi tavsiye ederim çünkü yılbaşı turistlerinin bir kısmı hala orada olacaktır. Soğuk konusunda ise evet bayağı soğuk olur ama türkiyede bi kaç çetin kış atlattıysanız çokda koymaz size. Zaten amsterdam küçücük şehir öyle hava güzel olsada gezecek çok bir yeri yok.
  • Tüm Avrupanın totosu donuyor şu anda, Amsterdam'da çok soğuk. Yılbaşı avrupada eğlence bitmez, hele avrupanın eğlence ve merkezinde hiç bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Tüm Avrupanın totosu donuyor şu anda, Amsterdam'da çok soğuk. Yılbaşı avrupada eğlence bitmez, hele avrupanın eğlence ve merkezinde hiç bitmez

İşte sorun orda yılbaşında gitmiyoruz yılbaşından 10 gün sonra falan gidiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz

Amsterdamda eğlence tüm yıl devam eder. O malum yerlerin çok kalabalık olmaması demek aslnda iyi bile çünkü normalde çok kalabalık , ayrıca illa kalabalık olsun diyorsanda orasının yılın en kalabalık olduğu zamanı yılbaşıdır, ondan sonra ocakta hemen bir anda boşalacağını sanmam . Ocağın başlarında gitmenizi tavsiye ederim çünkü yılbaşı turistlerinin bir kısmı hala orada olacaktır. Soğuk konusunda ise evet bayağı soğuk olur ama türkiyede bi kaç çetin kış atlattıysanız çokda koymaz size. Zaten amsterdam küçücük şehir öyle hava güzel olsada gezecek çok bir yeri yok.

Yani biz önce coffee shopta kafalanıp sonra red light a gidip showlanıp daha sonra partye e falan akabileceğimiz bi ortam vardır diyosun?

Ayrıca 5 gün 6 kişilik hostelde uçak falan dahil 400 euro iyimidir? Onun dışında bütün masraflar bizden maalesef. 1000 euro falan gircek gibi gözüküyo ya yani gitmek çok istiyorum ama kışın bu parayı vermeye değer mi hep aklıma takılan soru bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 24 Aralık 2010; 13:01:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ocak sonunda Balkan gezisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha bugun bir hollandali kizla konustum. bana soyledigi kesinlikle yazin gidilmesi gerektigi. tabi ki sen bilirsin iyi bir tatil gecirirsin buyuk ihtimalle ama mumkunse yazi bekle bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 24 Aralık 2010; 4:24:01 >
  • Herkese teşekkürler ilkbahara veya yaza bilet ayırmaya karar verdik. En mantıklısı bu olucak.
  • Merhaba arkadaşlar 5 sene geçmiş son entry üzerinden fakat bende 2015 ocak ayında amsterdamda olucağım. Aynı sorular bendede mevcut eğlenebilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

Merhaba arkadaşlar 5 sene geçmiş son entry üzerinden fakat bende 2015 ocak ayında amsterdamda olucağım. Aynı sorular bendede mevcut eğlenebilir miyiz ?

2015 ocak ayında oradaydım.

Evet soğuk oluyor ancak Ankara ayazı kadar soğuk hissetmemiştim. Zaandam, Amsterdam, Roermond ve Rotterdam'da bulundum. Malum işler ve ot çekmek dışında müzelere gidebilirsin. Kanalda tekne turu yapabilirsin ve festivallere gidebilirsin. Waffle ve patates kızartması yemeden dönme pişman olursun. Rotterdam ile Amsterdam arası bir saat sürüyor karayoluyla Rotterdam'a gitmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci Forvet -- 12 Kasım 2015; 20:46:57 >

• Teşekkürler tavsiyeler için hocam Kar varmıydı gittiğinizde ?

• UnLimiteD. kullanıcısına yanıt
    Kar yoktu ancak hava durumu değişkendi gün içinde bi yağmurlu bi güneşli.

• Gitgel uçak bileti 110euro hosteller günlük 50tlden başlıyor siz ayarlasaydınız tura bağlı kalmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

Teşekkürler tavsiyeler için hocam Kar varmıydı gittiğinizde ?

Hollanda vizesi ne durumda hocam kolay alabildiniz mi prosedur nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki aile Ocak ayının sonunda 5 günlüğüne Amsterdam'a gideceğiz. Biletlerimizi aldık ama aklımızda soru işaretleri var dönem ile ilgili.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.