< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 1 Şubat 2019; 14:23:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 1 Şubat 2019; 14:23:31 > |
Doğruları söylemek saldırmak mı oluyor ? Her yere bu firmanın linkini koymuşsunuz burada da sanki firmayla alakanız yokmuş gibi davranıyorsunuz.Bir kampanya foruma özelse foruma özeldir.Kullanıcılar zaten bu indirimleri alabiliyorsa, dhye özel diye burada paylaşmanın mantığı nedir ? Bir de açıklama yapmışsınız resmen komedi.Küçüldüköe küçülmüşsünüz okurken utandım.Yahu biraz samimiyet böyle hiçbir şey kazanamazsınız şimdiden müşterileri kaçırdınız.Ucuz üçkağıtlara gerek yok neyseniz o olun.Firmanın itibarını yerle bir etmişsiniz kim sizden alışveriş yapar artık.Konuyu kaldırtın bence
|
Konuda apple fanboy durmunun baska bir versioynu mevcut.
Sanki dünyada sadece e-gurme firmasinin kahveleri iyi, diger tüm kahveler dünyanin en kotusu. Hatta eger yanliskla baska bir firmadan ürün aldiysaniz sizinde agzinizin tadi yok ve kahveden anlamiyor oluyorsunuz. Cidden cok ilginc bir durum var burda. Ayrica düzgün bir indirimden yararlabilmek icin 1 kilo 250 gram kahve almamiz gerekiyor. Bu kadar ürün alinca bile kilo fiyati 70-85TL arasina geliyor. Ben sicak firsatlik bir olay hala göremedim. Fiyatlari önce cikartip sonra indirim yapinca sicak firsat mi oluyor, yada bu sekilde olunca sicak firsatlar forumu ne zamandan beri bu oyuna inaniyor oldu? Cok merak ediyorum forumda kac kisi bu 1 kilo 250gram kadar kahveyi bayatlamadan tüketiyor ve kac kisinin kahve ögütücüsü var. Birde merak ettigim bir konu daha var, konu sahibi neden firma sahibinden daha cok insanlara cevap veriyor? Firma ile kar ortakligi olmadigini biliyoruz. Ama acaba konuyu acmak icin esantiyon bir hediye kahve paketimi aldi? Firma sahibi forumu kullanmasa anlarim fakat firma sahibinin üyeligi varken ve forumu aktif halde kullaniyorken konu sahibi neden firmayi bu kadar cok sahipleniyor. Ben bu durumlari anlamadim anlayanlar varsa lutfen bilgilendirsin. Tesekkürler. |
Haklısınız, tam kandırmaca başlık.
Bir de millet alsın diye son saatler yazmışlar. Benim makine çekirdek kullanıyor. Almanyadan 10 euroya 1 kilosunu alıyorum. Hadi oradaki kadar ucuz olacak diye bir kaide yok ama 250 gram kahveye 40-60 arası çekmek ayıp. Kahve içenler halkın diğer kesimlerine göre maddi olarak görece daha iyi noktada. 3ü5i hesaplamaz geçiririz diye düşünüyorlar ama yanılıyorlar. |
valla sipariş numarasına kadar paylaştım . kasım fiyatına % 80 zam yapılmış (donanım haber'in büyük bir aile olduğu ve bu tip fiyat değişikliklerinin yakalanabileceğine dikkat edilmemiş ) , kur ayarlaması imiş (inanmak serbest ) şimdi de % 45 indirim yaptık diyorlar (inanmak serbest ) . ben dürüst tüccar olunmadığını düşünüyorum . şu an 45 olan kahveyi 25 e satabiliyorsan bunu müşteriyi kandırararak %45 indirim miş gibi yaparak satmak doğru değil . en son fiyat uygun olabilir ama bu tarz tüccar dan ben alışveriş yapmayı tercih etmiyorum . Ben mi hatalıyım diye kahve aldığım tüm firmalardaki zam oranlarına baktım 1 sene geriye gittim hiç birinde % 80 zam yok
|
başlık çok yanıltıcı .
|
Biz indirim beklerken önce zam+indirim oldu sanırım. Tek olarak alınca zaten 190 tl idi. şimdi 300küsürden kod kullanınca tekrar 190a iniyor. Açıkçası maliyet-kar dengesini siz bilirsiniz tabi de normalde dediğiniz gibi 4 paket 250 gr + 15li paketten alsaydık gün içinde 15li paket 105 tl ye gelecekti. Şu an tek fiyat 190 tl oldu. 5x250 gr (1250 gr) alımı ortalama 106-125 tl tutarken, 15 li de 1.5kg 190 tl oluyor. Bu durumda hayırlı satışlar diliyorum ama ben yokum.
|
Gökçe hanım yahut bey, siz şaka mısınız ? Bu açıklamayı ciddi ciddi yaptıysanız, ya 3 yaşındasınız ya da 5.
“Bir başka kaynaktan girip siteden indirimle kahve alınabiliyor olması, kampanyanın donanımhaber'e özel açıldığı gerçeğini değiştirmiyor yani.” :D Türkçe hocanız Demet Akalın’dı galiba.Firmayı öveceğim diye, alışveriş yapacak müşteriyide kaçırdınız.Böyle müşteri gibi görünmeyi de bırakın rica ederim.Firmanın reklamını yapacağım diye elde müşteriyi kaçırdınız.Daha iyi bir komisyoncu ya da reklamcıyla çalışmanız dileğiyle. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 24 Ocak 2019; 9:40:36 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|