Şimdi Ara

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
16.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence de Mehmet bey mesajlarından olumlu ve yapıcı bir kişiye benziyor.Forumdaki bu isteği geri çevirmeyeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Bence de Mehmet bey mesajlarından olumlu ve yapıcı bir kişiye benziyor.Forumdaki bu isteği geri çevirmeyeceğini düşünüyorum.
    Bekleyip göreceğiz hocam
  • egurme kullanıcısına yanıt
    Merhaba bialetti moka pod için hangi kahve seçeneğini secmem gerekiyor?

Bir de daha her bir seçenek olan light 1 crak dark 2 crack nedir? Hangisini secmwm gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, moka pot için filtre kahve seçeneğini seçip müşteri notu aşamasında kahveyi mokapot için öğütülmüş olarak istediğinizi belirtmeniz gerekir.
    Aromatik, yumuşak bir içim için light, yoğun-sert bir içim isin dark seçeneğini seçebilirsiniz.

Keyifli alışverişler
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; 36 lira bandındaki yöresel kahvelerde fiyat-performans olarak öne çıkan kahveler Supremo Fellice 18+, Guatemala huehuetenango'dur. Bu iki üründe memnuniyet geri dönüşü yüksek bir yüzdededir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Türk kahvesi nasıldır acaba?
    @egurme ve türk kahvesi kullanıcıları yorum yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Merhabalar; 36 lira bandındaki yöresel kahvelerde fiyat-performans olarak öne çıkan kahveler Supremo Fellice 18+, Guatemala huehuetenango'dur. Bu iki üründe memnuniyet geri dönüşü yüksek bir yüzdededir.
    Hocam şu tadım paketlerine bir el atın halk bunu bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Hocam şu tadım paketlerine bir el atın halk bunu bekliyor

Alıntıları Göster
    Kesinlikle katılıyorum. Tadım paketine dün akşamki gibi 105₺ yapılırsa güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gelen eleştiriler üzerine, kahvelerde bulunan sipariş seçeneklerinin çözünürlüğü büyütüldü. Kavurma, öğütme seçenekleri daha okunur halde şuan.
  • lezzet bakımından ve en çok tutulan kahveler hangileri, 2kg kadar filtre ve french press olarak alım yapmayı düşünüyorum.
  • Merhaba, bu 11li paketten alsak acaba her bir paket ambalajı açılmadığı sürece ne kadar süreyle tazeliğini korur. 1 ayda 1100gr kahveyi tek kişi bitirmem zor.

Ayrıca arkadaşların belirttiği gibi fiyatta biraz daha iyileştirme yapılırsa çok iyi olur.
  • Fiyatlar pahalı gibi. 15'li tadım paketi %45 indirimli haliyle kilosu 126tl'e geliyor. Tchibo'ya gidip oradan almak daha mantıklı gibi. Genelde 100tl civarına kampanyalı ürünleri oluyor. İstanbul'dayken haftada bir gidip taze taze alıyordum.
  • mynak19 kullanıcısına yanıt
    Merhaba; 11'li paketi tüketirken Caffein, Soft Cream, Dark Cream, Silver blendlerini en son tüketmenizi öneririm, bunların dayanma süreleri daha uzun olacaktır. İlk sırada Large Bean, Bean Belt, Africa Blend ve Platinium Blend kahvelerini tüketebilirsiniz. Filtre de 45 espresso da 60 güne kadar üst düzey performans alabilirsiniz.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; Tchibo'dan taze öğüttürüyor olabilirsiniz ancak taze almanız pek mümkün değildir. Sitemizde kahveleriniz sipariş üzerine kavrulduğu için bunun operasyon maliyeti fiyatlara yansımaktadır.
  • lemixings kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; ürün kartlarında kıta bilgisinde Güney America yazan kahveler çok daha risksiz olacaktır eğer bu kahveleri daha önce tatmadıysanız. Ancak daha dengeli içim için harman kahvelere yönlendirebilirim. Harman kahveler içerisinde imza ürünü olarak gördüğümüz blendler; Intense Arabic, South America ve Balanced Blend'dir.
  • French Press ile yapmalık yumuşak içim Filtre kahveleriniz mevcutmu acaba.
  • Sıcak çikolata siparişi geçmeyi düşünüyorum, e indirimli olsun diye de fazlaca sipariş edeceğim ama bunların son kullanım tarihi ne zamandır ? 5 paket bana yıllarca yeter....
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Sıcak çikolata siparişi geçmeyi düşünüyorum, e indirimli olsun diye de fazlaca sipariş edeceğim ama bunların son kullanım tarihi ne zamandır ? 5 paket bana yıllarca yeter....
    Hocam o kategoride indirim yok sanırım, denediniz mi? Toz ürünlerin son kullanma tarihi epey geç oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Hocam o kategoride indirim yok sanırım, denediniz mi? Toz ürünlerin son kullanma tarihi epey geç oluyor.

Alıntıları Göster
    Denemedim ama indirim yoksa anlamı da yok. aslında toz şeklinde değil de şu nero'da satılan sıcak çikolata milano gibi hazır bir ürün olsa kesin alırdım. Kahve sevmeyen insanları da pek düşünmemişler kampanya yaparken....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

French Press ile yapmalık yumuşak içim Filtre kahveleriniz mevcutmu acaba.
    Bir önceki mesajda cevap vermişlerdi sanırım, o kahveler size de uyabilir hocam. Benim önerim south africa blend olurdu ancak tek paket alırsanız pahalıya gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.