Şimdi Ara

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
16.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ofis için toplu bir sipariş verdik bakalım hayırlısı
    Light Roast
    French Press

2 Guatemala
    2 Supremo Fellice
    2 Malawi
    2 South American Blend
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güren

Ofis için toplu bir sipariş verdik bakalım hayırlısı
    Light Roast
    French Press

2 Guatemala
    2 Supremo Fellice
    2 Malawi
    2 South American Blend
    Hayırlı olsun hocam, ben South America Blend'i beğeneceğine eminim. Supremo Fellice denememiştim, siz denediniz de mi aldınız yoksa ilk kez mi deneyeceksiniz?
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Merhaba belirlenen satış adedine ulaşıldığında kampanya bitecek. Bu gece de olabilir Cumartesi gecesi de. Keyifli alışverişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eragon_22

Değişik değşik bir sürü çay var ancak oralet yok ?!?!!
    Hocam bu mesaj şaka mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt
    Hocam dün gece testleri yaparken doğru zamanda yakaladın, yapacak bişey yok eksiksiz göndereceğiz ürünleri
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öğütme seçeneğini french press olarak belirtmeniz gerekmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Hocam dün gece testleri yaparken doğru zamanda yakaladın, yapacak bişey yok eksiksiz göndereceğiz ürünleri
    Teşekkürler, size hayırlı satışlar, bol kazançlar dilerim.

• eragon_22 E kullanıcısına yanıt
    çomar filtrelemek için koymamışlar , burası yalnız elit insanlar için..

• Hocam Merhabalar; valfli ambalaj ücretleri son bir yılda extra zamlandı. 15 tane valfli ambalaj kullanmanın ciddi bir maliyeti oluşuyor. Ek olarak kampanya dönemi ciddi bir yoğunluk yaşıyor 100'er gramlık paketlemeler normal 250 gram sipariş verenlerin de siparişinin geç çıkmasına neden olabiliyor. Bunu aşmak için de daha kalabalık bir ekip ile ilerliyoruz, bunu da maliyete yansıtmamız gerekiyor. Teşekkür ederiz / keyifli alışverişler
  • Güren kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; umarım memnun kalırsınız. Malawi e-gurme.com'u açtığımızda 2 sene boyunca hit kahvemiz oldu, sonra stoklarımıza tekrar alamamıştık. Bu kampanya ile tekrardan satışta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerason

çomar filtrelemek için koymamışlar , burası yalnız elit insanlar için..
    Hocam eleştiriyorsak da hakarete çevirmeden eleştirelim lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Hayırlı olsun hocam, ben South America Blend'i beğeneceğine eminim. Supremo Fellice denememiştim, siz denediniz de mi aldınız yoksa ilk kez mi deneyeceksiniz?

Alıntıları Göster
    Yok sadece yorumlara bakarak aldım.
    South America sizin yorumunuzdan,
    yetkili arkadaş supremo ile guatemala önermişti
    Malawi de başka bir arkadaştan aklımda kalmış.
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    Merhaba; indirim sisteminde teknik bir hata oluşuyor 4 paket yöresel kahve + tadım paketi alınınca tadım paketine de ekstra %45 indirim uyguluyor. tadım paketine özel bir kod paylaşacağım birazdan. keyifli alışverişler
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; yöresel kahvelerde ürün kartlarında gövde ve aroma değerleri yazmakta. İstediğiniz kriterlere uygun kahveyi buradan belirlerseniz. Aroma skalasının kavurma esnasında daralmaması için light roast açık kavrulmuş tercih etmenizi öneririm. Afiyet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Hocam sanalbaharat'tan alacağın kahvenin bura ile aynı olacağına yürekten inanıyor musun

Alıntıları Göster
    Sanalbaharat surekli aliyorum taze ve lezzetli aldigin kahveye go re deisir tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güren

Yok sadece yorumlara bakarak aldım.
    South America sizin yorumunuzdan,
    yetkili arkadaş supremo ile guatemala önermişti
    Malawi de başka bir arkadaştan aklımda kalmış.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam afiyet olsun, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum :)
  • Merhabalar; tadım paketinde indirim sistemini güncellemek mecburiyetinde kaldık. Tadım paketinden de 5 adet alım zorunluluğu oluşmaması için tadım paketlerinde indirim oranını biz kod girilmeden alınabilecek şekilde uygulamıştık, ancak yöresel kahvelerden 4 tane alıp üstüne tadım paketi alınınca, tadım paketinde indirimin üstüne tekrardan indirim uygulandığını fark ettik.

Tadım paketlerini indirimli alabilmek için kod: tadımpaketi
  • tadım paketlerinin fiyatları ne oldu öyle uçtu gitti.
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; indirim sisteminde bir sorun oluştu. 4 adet yöresel kahve alıp üstüne tadım paketi alınınca tadım paketlerine yaptığımız %45 indirimin üzerine tekrar indirim uygulanıyordu. Bu sebeple tadım paketlerine özel "tadımpaketi" indirim kodunu oluşturduk. Bu kod ile tadım paketlerinde indirim uygulayabilirsiniz.
  • sonerason S kullanıcısına yanıt
    Çok komiksiniz beyefendi. Oralet içerken size soracak değiliz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.