Şimdi Ara

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
16.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden şaka olduğunu düşündünüz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. İyi kampanya olmuş. Sık kahve içmeyen, arada bir hafif bir kahve içmek isteyen birine ne önerirsiniz?

• Yöresel kahve tadım paketinden siparişi verdim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: eragon_22

Neden şaka olduğunu düşündünüz ?
    Hocam toz içecek konusu garip geldi açıkçası, yani kahveye özel bir kampanya olduğu yeterince belli gibi sanki.
  • Türk Kahvesi 500 Gr. 62,90 TL Biraz Pahalı Gibi Geldi Ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Merhaba; indirim sisteminde teknik bir hata oluşuyor 4 paket yöresel kahve + tadım paketi alınınca tadım paketine de ekstra %45 indirim uyguluyor. tadım paketine özel bir kod paylaşacağım birazdan. keyifli alışverişler
    Biz indirim beklerken önce zam+indirim oldu sanırım. Tek olarak alınca zaten 190 tl idi. şimdi 300küsürden kod kullanınca tekrar 190a iniyor. Açıkçası maliyet-kar dengesini siz bilirsiniz tabi de normalde dediğiniz gibi 4 paket 250 gr + 15li paketten alsaydık gün içinde 15li paket 105 tl ye gelecekti. Şu an tek fiyat 190 tl oldu. 5x250 gr (1250 gr) alımı ortalama 106-125 tl tutarken, 15 li de 1.5kg 190 tl oluyor. Bu durumda hayırlı satışlar diliyorum ama ben yokum.
  • egurme kullanıcısına yanıt
    Selamlar hayırlı kazançlar. Anlamadığım bir hususu bir ilkokul öğrencisine anlatır gibi açıklarsanız sevinirim;
    İnternet sitenize girince zaten herkese 5+ da %45 e varan indirimler sunuyorsunuz. Eyvallah da bizim DH e özel ne var burada konu açtığınız için soruyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladyum

Biz indirim beklerken önce zam+indirim oldu sanırım. Tek olarak alınca zaten 190 tl idi. şimdi 300küsürden kod kullanınca tekrar 190a iniyor. Açıkçası maliyet-kar dengesini siz bilirsiniz tabi de normalde dediğiniz gibi 4 paket 250 gr + 15li paketten alsaydık gün içinde 15li paket 105 tl ye gelecekti. Şu an tek fiyat 190 tl oldu. 5x250 gr (1250 gr) alımı ortalama 106-125 tl tutarken, 15 li de 1.5kg 190 tl oluyor. Bu durumda hayırlı satışlar diliyorum ama ben yokum.

Alıntıları Göster
    Aynı fikirdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 24 Ocak 2019; 17:50:31 >

• Bu fiyatlar nedir Blue mountain kahvesi mi alıyoruz. Siteye baktım vazgeçtim . Gider lavazza pinearoma alırım bu fiyata inmiş hali bir de
  • Biz tadım paketi 105₺ inmesini beklerken ektra uçurulmuş fiyat maalesef kampanyanız fiyaskoya dönüştü

Sanalbaharat’a devam

• Fiyat konusundaki eleştirileri yanıtlamak istiyorum. Rakip sitelere göre çok daha fazla yöresel ve harman çeşitliliği bulundurduğumuzdan ve sipariş üzerine kavurma amacı güttüğümüzden dolayı maliyetlerimiz artıyor. Fiyatları belirleme kaygımız ise sağlayabileceğimiz maksimum kalitenin sürdürülebilir olmasıdır.
  • berke_han kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, bir yanlış anlaşışma var. Biz kampanya algoritmasını oluştururken indirim kodları birbirine karışmasın diye tadım paketlerine %45 indirimi kod girilmeksizin gözükecek şekilde uyguladık. Fakat şöyle bir sorun oluştu yöresel kahvelerden 4 tane alıp sepete tadım paketi de eklenince %45 indirim yapılmış tadım paketine bir %45 daha uygulandı. Bunun önüne geçmek için elle girdiğimiz indirimi kaldırıp kod tanımladık. Tadım paketleri için ayrı indirim kodu: tadımpaketi
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba; fiyat olarak sizleri memnun edememek bizi gerçekten çok üzdü ancak, sipariş üzerine kahvenizin taze kavrulmuş olması durumunda 250 gram yöresel kahve için 31-36 tl gibi rakamları yüksek mi görüyorsunuz. :/ Sitede bu fiyat bandının üstünde kahveler de var ama çeşitlilik olması bir dezavantaj mıdır? O kahvelerin de inanın hammadde maliyetleri çok çok daha fazla.
    e-gurme.com 'da 31.70 TL'ye 6 çeşit, 36,20 TL'ye 7 çeşit yöresel kahve bulunmaktadır. Ve rakip sitelerde de aşağı yukarı fiyatlar bu şekildedir. Bizim yaşadığımız sorun bu kahvelerin dışında daha yüksek fiyata da daha fazla seçenek sunuyor olmamız sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Selamlar hayırlı kazançlar. Anlamadığım bir hususu bir ilkokul öğrencisine anlatır gibi açıklarsanız sevinirim;
    İnternet sitenize girince zaten herkese 5+ da %45 e varan indirimler sunuyorsunuz. Eyvallah da bizim DH e özel ne var burada konu açtığınız için soruyorum?
    Merhaba,

Konu sahibi olarak bu ofansif yaklaşımınıza bir cevap vermek isterim; tüm bu kampanyalar ilk kez 2014 yılında 'zaten tutmaz' denerek Donanımhaber'e açtığımız konu ile başlamıştır. Hatta yoğunluk kaldırılamayınca site çökmüştür. Donanımhaber'in firmayı böylesine kucaklaması ve yeni yeni büyüyen bir websitesine -karşılıklı çıkar da olsa- destek olması, sitenin devam kampanyalarının da buradan sürdürülmesine sebep olmuştur. Bu yüzdendir ki 4 yıldır bu kampanya için çalışıyordu site, sırf DH'ye özel olsun diye. Bir başka kaynaktan girip siteden indirimle kahve alınabiliyor olması, kampanyanın donanımhaber'e özel açıldığı gerçeğini değiştirmiyor yani. Fakat benim anlamadığım, sizin bu konudan neden rahatsız olduğunuzdur. İndirimden yararlanamıyor musunuz? Size hakaret eden bir içerik mi var? Tam olarak nedir? Size özel olması için firmanın ille de adınıza kod mu oluşturması gerekiyor?

Saygılarımla.

• goldenlight17 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; bu konuda soru geliyor olmasına çok sevindim. Kısaca açıklama yapmak isterim. Kendimize özeleştiri yaptığımız noktalardan bir tanesi Türk Kahvesi fiyatlamasıdır. İşçilik ve üretim hacmi kapasitesi fiyatlandırmada bizi bu noktaya itmektedir.
    Türk kahvesi üretim sürecimizden kısaca pahsetmek istiyorum, umarım bize hak verirsiniz.

Standart Türk kahveleri tek tip kahve çekirdeğinin tek tip kavrulup tek tip öğütülmesi ile yapılmaktadır.

e-gurme.com Türk kahvesinin içeriğinde 3 farklı yöresel kahve kullanılmaktadır, bu 3 farklı yöresel kahve de farklı profillerde kavrulmaktadır, ve her biri farklı mikron ayarında öğütülüp en son karıştırma ve elekten geçirme işlemi uygulanmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Fiyatlar pahalı gibi. 15'li tadım paketi %45 indirimli haliyle kilosu 126tl'e geliyor. Tchibo'ya gidip oradan almak daha mantıklı gibi. Genelde 100tl civarına kampanyalı ürünleri oluyor. İstanbul'dayken haftada bir gidip taze taze alıyordum.
    Fiyatlar tchiboya göre pahalı ama oradan aldığınız kahveye taze demek mümkün değil. %45 ile güzel bir fiyata geliyor ama indirimsiz hali pahalı bence. Kampanyalı olduğu için alacağım, kahvem biterken takip ederim tekrar kampanya varsa yine alırım yoksa başka çaresine bakarım. 1 kilo kahve için 170-200 TL veremem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-ticaret'in birincil prensibi SSL sertifikasıdır. Siteniz güvenli görünmüyor.
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba; bu konuyla ilgili aslında kampanya açılır açılmaz bir açıklama yaptım. Dönemsel kampanyalarımız dışında düzeni kahve tüketimi olan müşterilerimiz bizimle iletişime geçerse devamlılığı olan indirimler tanımlayacağız şeklide. Bu sayede yıl boyu istediğiniz zaman indirimli fiyatlar ile alım yapabilirsiniz.
  • zeknoss kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba; sitede SSL sertifikası zaten mevcuttur, bu mevcut olmasa bankacılık sistemi kredi kartı ile ödeme almamıza izin vermez. Sorun acaba tarayıcınızle ilgili olabilir mi? Konuyla ilgili teknik bilgisi olan arkadaşlar da yönlendirebilirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Hocam merhaba; bu konuyla ilgili aslında kampanya açılır açılmaz bir açıklama yaptım. Dönemsel kampanyalarımız dışında düzeni kahve tüketimi olan müşterilerimiz bizimle iletişime geçerse devamlılığı olan indirimler tanımlayacağız şeklide. Bu sayede yıl boyu istediğiniz zaman indirimli fiyatlar ile alım yapabilirsiniz.
    Evet siteyi inceleyince az önce gördüm teşekkürler. French ve hario için uygun fiyatlı tavsiyeniz nedir? Colombia ve guetemala kahveleri çok hoşuma gidiyor aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.