Şimdi Ara

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
16.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak etmeyin ben yetkililere bildirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Hocam 40 lira altı en iyi seçenekler Colombia Supremo Fellice ve Guatemala Huehuetenango gözüküyor. Bütçeniz izin veriyorsa harmanlar içerisinde 6 çeşit Güney America kahvesinden oluşan South America Blend'i öneririm.
  • Makinede yapmak için yoğun aromalı hangisini tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Hocam 40 lira altı en iyi seçenekler Colombia Supremo Fellice ve Guatemala Huehuetenango gözüküyor. Bütçeniz izin veriyorsa harmanlar içerisinde 6 çeşit Güney America kahvesinden oluşan South America Blend'i öneririm.
    Teşekkürler. Türk kahvesi 100x5 lik paket mi? yoksa 500 gr tek paket mi?
    500 gr paket açılınca çabuk bayatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 24 Ocak 2019; 17:3:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • egurme kullanıcısına yanıt
    Bende Türk kahvenizi denemek istiyorum ancak bu konuda çok seçiciyim açıkçası.
    Bugüne kadar 10-15 Farklı marka ve özel üretimtürk kahvesi denedim ancak sadece Mehmet efendi içebiliyorum.

Bu manada sizin kahveyide denemek isterim ancak 500 Gr dan düşük gramaj yok .
    Böyle bir çalışma varmı ?

Türk kahvesi olarak çeşitli ülke çekirdekleri ile hazırlanmış 10 lu 12 li 100 gr lık indirimli paket varmı _?
    ev içi kullanımda büyük paket çabuk bayatlar lezzeti kaçar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anduril- -- 24 Ocak 2019; 17:5:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Merhaba,

Konu sahibi olarak bu ofansif yaklaşımınıza bir cevap vermek isterim; tüm bu kampanyalar ilk kez 2014 yılında 'zaten tutmaz' denerek Donanımhaber'e açtığımız konu ile başlamıştır. Hatta yoğunluk kaldırılamayınca site çökmüştür. Donanımhaber'in firmayı böylesine kucaklaması ve yeni yeni büyüyen bir websitesine -karşılıklı çıkar da olsa- destek olması, sitenin devam kampanyalarının da buradan sürdürülmesine sebep olmuştur. Bu yüzdendir ki 4 yıldır bu kampanya için çalışıyordu site, sırf DH'ye özel olsun diye. Bir başka kaynaktan girip siteden indirimle kahve alınabiliyor olması, kampanyanın donanımhaber'e özel açıldığı gerçeğini değiştirmiyor yani. Fakat benim anlamadığım, sizin bu konudan neden rahatsız olduğunuzdur. İndirimden yararlanamıyor musunuz? Size hakaret eden bir içerik mi var? Tam olarak nedir? Size özel olması için firmanın ille de adınıza kod mu oluşturması gerekiyor?

Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    Doğruları söylemek saldırmak mı oluyor ? Her yere bu firmanın linkini koymuşsunuz burada da sanki firmayla alakanız yokmuş gibi davranıyorsunuz.Bir kampanya foruma özelse foruma özeldir.Kullanıcılar zaten bu indirimleri alabiliyorsa, dhye özel diye burada paylaşmanın mantığı nedir ? Bir de açıklama yapmışsınız resmen komedi.Küçüldüköe küçülmüşsünüz okurken utandım.Yahu biraz samimiyet böyle hiçbir şey kazanamazsınız şimdiden müşterileri kaçırdınız.Ucuz üçkağıtlara gerek yok neyseniz o olun.Firmanın itibarını yerle bir etmişsiniz kim sizden alışveriş yapar artık.Konuyu kaldırtın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesenyoung -- 24 Ocak 2019; 17:6:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Makinede yapmak için yoğun aromalı hangisini tavsiye edersiniz?
    Önceki mesajlarda bir kaç öneride bulundum ancak, sizin mesajınız aracılığı ile yoğun, serte yakın bir içim arayanlara Intense Arabica blendini bir denemelerini öneririm. 2.Crack hemen öncesi kavurmadan çıkartılacak şekilde kavrulan bu harman koyu kavrulmuş kahve seçeneklerimiz içerisinde en aromatik olanıdır.
    Ben hala 15li paketin ücretinde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. İçerisindeki kahvelerin 250 gr lık fiyatları üzerinden ortalama alınca 50.49 TL yapıyor. Belirttiğiniz %45 indirimi yansıtınca 1.5 kg fiyatı bu haliyle 166 TL yapıyor (şu an sitede 190 tl ye iniyor). Evet ambalaj vs maliyet bir miktar fazla olacaktır ama hala tadım/deneme için yapılan ve tüm ürünlerdeki sirkülasyonu sağlayacak paketin tek tek alımdan daha pahalı olması bana ilginç geldi. Bu da benim fikrim. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesenyoung

Doğruları söylemek saldırmak mı oluyor ? Her yere bu firmanın linkini koymuşsunuz burada da sanki firmayla alakanız yokmuş gibi davranıyorsunuz.Bir kampanya foruma özelse foruma özeldir.Kullanıcılar zaten bu indirimleri alabiliyorsa, dhye özel diye burada paylaşmanın mantığı nedir ? Bir de açıklama yapmışsınız resmen komedi.Küçüldüköe küçülmüşsünüz okurken utandım.Yahu biraz samimiyet böyle hiçbir şey kazanamazsınız şimdiden müşterileri kaçırdınız.Ucuz üçkağıtlara gerek yok neyseniz o olun.Firmanın itibarını yerle bir etmişsiniz kim sizden alışveriş yapar artık.Konuyu kaldırtın bence

Alıntıları Göster
    Evet firma sahibiyim ve komisyon ile çalışıyorum yakaladınız beni(!) Yok rezil olmuşum, yok itibarsızlaştırmışım, gereksiz tartışma yaratıyorsunuz. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anduril-

Bende Türk kahvenizi denemek istiyorum ancak bu konuda çok seçiciyim açıkçası.
    Bugüne kadar 10-15 Farklı marka ve özel üretimtürk kahvesi denedim ancak sadece Mehmet efendi içebiliyorum.

Bu manada sizin kahveyide denemek isterim ancak 500 Gr dan düşük gramaj yok .
    Böyle bir çalışma varmı ?

Türk kahvesi olarak çeşitli ülke çekirdekleri ile hazırlanmış 10 lu 12 li 100 gr lık indirimli paket varmı _?
    ev içi kullanımda büyük paket çabuk bayatlar lezzeti kaçar.
    Bu kampanya dahilinde Türk kahvesi seçeneğimiz yalnızca 500 gram. paketleme gramajını azaltıp maliyeti daha fazla arttırmak istemedik. Ancak Türk kahvesini zaten şu an öğütülmüş olarak satışını yapıyoruz, ve zaten öğütme esnasında kaybedeceği oranın büyük bir kısmını kaybediyor, daha sonraki süreçte tat büyük ölçüde stabil kalıyor.

• 190 liraya almayı düşündüm ama fiyata pump yaptıkları için almayacağım önce bindir sonra kod kullan indir enayi yerine konuluyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: gyrocu

190 liraya almayı düşündüm ama fiyata pump yaptıkları için almayacağım önce bindir sonra kod kullan indir enayi yerine konuluyoruz
    Mehmet hocam konuya bir açıklık getirebilir misiniz? Birkaç arkadaş daha yazdı bunu, aslı nedir?

• bizler indirim yapılsın diye talep ettik sağolsun firma sahibi arkadaş önce Bindirdi sonra indirim yaptı fiyata bu tarz şeyler pek hoş karşılanmaz tüketici tarafından.
  • quote:

Merhaba,

Konu sahibi olarak bu ofansif yaklaşımınıza bir cevap vermek isterim; tüm bu kampanyalar ilk kez 2014 yılında 'zaten tutmaz' denerek Donanımhaber'e açtığımız konu ile başlamıştır. Hatta yoğunluk kaldırılamayınca site çökmüştür. Donanımhaber'in firmayı böylesine kucaklaması ve yeni yeni büyüyen bir websitesine -karşılıklı çıkar da olsa- destek olması, sitenin devam kampanyalarının da buradan sürdürülmesine sebep olmuştur. Bu yüzdendir ki 4 yıldır bu kampanya için çalışıyordu site, sırf DH'ye özel olsun diye. Bir başka kaynaktan girip siteden indirimle kahve alınabiliyor olması, kampanyanın donanımhaber'e özel açıldığı gerçeğini değiştirmiyor yani. Fakat benim anlamadığım, sizin bu konudan neden rahatsız olduğunuzdur. İndirimden yararlanamıyor musunuz? Size hakaret eden bir içerik mi var? Tam olarak nedir? Size özel olması için firmanın ille de adınıza kod mu oluşturması gerekiyor?

Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    Gökçe hanım yahut bey, siz şaka mısınız ? Bu açıklamayı ciddi ciddi yaptıysanız, ya 3 yaşındasınız ya da 5.

“Bir başka kaynaktan girip siteden indirimle kahve alınabiliyor olması, kampanyanın donanımhaber'e özel açıldığı gerçeğini değiştirmiyor yani.”

:D Türkçe hocanız Demet Akalın’dı galiba.Firmayı öveceğim diye, alışveriş yapacak müşteriyide kaçırdınız.Böyle müşteri gibi görünmeyi de bırakın rica ederim.Firmanın reklamını yapacağım diye elde müşteriyi kaçırdınız.Daha iyi bir komisyoncu ya da reklamcıyla çalışmanız dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: astral13

Gökçe hanım yahut bey, siz şaka mısınız ? Bu açıklamayı ciddi ciddi yaptıysanız, ya 3 yaşındasınız ya da 5.

“Bir başka kaynaktan girip siteden indirimle kahve alınabiliyor olması, kampanyanın donanımhaber'e özel açıldığı gerçeğini değiştirmiyor yani.”

:D Türkçe hocanız Demet Akalın’dı galiba.Firmayı öveceğim diye, alışveriş yapacak müşteriyide kaçırdınız.Böyle müşteri gibi görünmeyi de bırakın rica ederim.Firmanın reklamını yapacağım diye elde müşteriyi kaçırdınız.Daha iyi bir komisyoncu ya da reklamcıyla çalışmanız dileğiyle.

Alıntıları Göster
    Madem Türkçe ile ilgili konuşuyoruz, noktadan sonra boşluk bırakılır, Demet Akalın bile bunu bilir...

• Tadim paketinde indiirm beklerken fiyatlar uctu.

Suan burada DH ye özel diye soylenen kampanya zaten firmanin internet sitesinde TÜM VATANDASLARA acik durumda.

Kisacasi DH ye özel birsey yok. Sadece burada bedava reklam var.

Buraya konu acilacaksa DH ye özel ek %10 indirim yapilsin yoksa konu ikinci el bölümüne tasinsin
  • quote:

Madem Türkçe ile ilgili konuşuyoruz, noktadan sonra boşluk bırakılır, Demet Akalın bile bunu bilir...

Alıntıları Göster
    Noktadan sonra değil her noktalama işaretinden sonra boşluk bırakılır.Ama konumuz noktalama işareti değil cümlede anlam.Dil bilgisi hakkında bir iddam yok yazarlen çok önemsemem sadece müşterileri kaçıran hareketler yaptığınızı söylüyorum.Biraz daha dikkat etmenizi nacizane tavsiye ediyorum.Bu benim şahsi görüşüm hayırlı işler

Sorun onunla ilgili değil,
    Sitedeki assetlerin yarısını http'den, diğer yarısını https'den çekmişsiniz. Bu da man-in-the-middle ataklarına açık kapı demektir. O http den çektiğiniz scriptler kötü niyetli birisince kredi kartı formundaki dataları çekmeye mahal verebilen ciddi güvenlik açığıdır. Zira bu sebepten hiç bir tarayıcıda adresinizin solundaki ikon yeşil değil, üzerine tıklayınca "güvensiz" ibaresi çıkıyor.

Sitedeki tonlarca arayüz hatası (mesela siyah arkaplan üzerinde siyah metinle basılmış sepet ürünleri) mevcut. Keşke aceleye getirmeseniz ekmek teknenizi yayına alırken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: astral13

Noktadan sonra değil her noktalama işaretinden sonra boşluk bırakılır.Ama konumuz noktalama işareti değil cümlede anlam.Dil bilgisi hakkında bir iddam yok yazarlen çok önemsemem sadece müşterileri kaçıran hareketler yaptığınızı söylüyorum.Biraz daha dikkat etmenizi nacizane tavsiye ediyorum.Bu benim şahsi görüşüm hayırlı işler

Alıntıları Göster
    Hocam ben bir konuya açıklık getirmek isterim. Siz bildiğiniz(!) kuralı uygulayabildiniz mi yazdığınızda? Sanki uygulayamamışsınız gibiydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: zeknoss

Sorun onunla ilgili değil,
    Sitedeki assetlerin yarısını http'den, diğer yarısını https'den çekmişsiniz. Bu da man-in-the-middle ataklarına açık kapı demektir. O http den çektiğiniz scriptler kötü niyetli birisince kredi kartı formundaki dataları çekmeye mahal verebilen ciddi güvenlik açığıdır. Zira bu sebepten hiç bir tarayıcıda adresinizin solundaki ikon yeşil değil, üzerine tıklayınca "güvensiz" ibaresi çıkıyor.

Sitedeki tonlarca arayüz hatası (mesela siyah arkaplan üzerinde siyah metinle basılmış sepet ürünleri) mevcut. Keşke aceleye getirmeseniz ekmek teknenizi yayına alırken...
    Hocam ben de tadımlıklar menüsünde fiyat yazının üstüne gelme hatası fark ettim, bildirdim onu

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.