Şimdi Ara

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
16.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egurme

Arkadaşlar hem başlık altında hem özelden tekrar tekrar aynı taleple mesajlar geldi, bu tadım paketlerinin indirim oranı için şöyle bir yeni indirim tanımladık.
    *Cold brew ürünümüz de bu kampanyaya özel tanıtımını yaptığımız ve sizlerin beğenisine sunduğumuz bir üründü.

""" Tadım paketlerinden birisini seçip sepete bir de coldbrew eklerseniz bu iki ürün için tanımlanan indirim %55 olacaktır. Böylece kampanya başladığında %45 indirimle 190 TL'ye satılan 15x100Gr Yöresel Tadım paketi 156 TL'ye gelecektir. """ - %55 indirim için kod dh55

*Ek olarak sepete tadım paketi ve cold brew ekledikten sonra ekleyeceğiniz diğer 250 gram kahveler de %55 indirimle sepete gelecektir.
    Merhaba,
    Ben bugün takibinizi yaptım indiriminizden 190 tl ödeme yaparak siparişinizi verdim ama tekrar indirime girmiş alacaklar adına sevindim ama benim ilk ve son alışverişim oldu sizden bir daha alışveriş yapmayacağım.
    Üzücü olan gün içinde devamlı olarak fiyatlarınızı değiştirmeniz. İyi niyetinizin farkındayım tebrik ediyorum bunu ama benim gibi küskün müşterilerde yaratabilirsiniz.
    Selamlarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Bir siparişi verirken bu kadar yorulmadım anlamak için inanın. Eski kampanyalarda hep sipariş vermiştim. İşten dönünce yine sipariş veririm dedim. Şimdi geldim eve bir halt anlamadım tadım paketi artı bir kahve nedir 5 adet diyince ne oluyor ne olmuyor falan çözemedim vazgeçtim şu an sipariş vermekten. Bunun normali şu şu kahvelerde kod indirim yapar şu kategoriler hariçtir der bitirirsiniz. Bu ne oyun oynar gibi.
    +1000

Bende vazgeçtim bir sürü şey. Ver kodu isteyen istediğini seçip indirimle alsın. taze tüketmek çok zor o kadar kahveyi.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Görünce dayanamadım.. Julius un vakumlu paketini (çekirdek) ara ara alıyorum metrodan, gerçekten çok iyi. Reyon ürünü olmasına rağmen taze olarak aldığım bir çok kahveye nazaran içimi çok daha başarılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik profösürü olucam bu konuya baka baka yok onu ekle yok bunu ekle yahu bu nasıl kampanya anlayışıdır kafa karıştırmadan şöyle güzel bir kampanya yapmak çokmu zor abidik gubidik şeylerle uğraştırıyorsunuz insanları

• paladyum kullanıcısına yanıt
    Ankara metroya ara ara geliyor, geldiğinde 2-3 günde bitiyor. O ürünü 100'e alıyorduk 125 oldu dolar arttı şuan 200 e kadar çıkıyor fiyatlar ama diğer kahveleri deniyoruz onlar bu fiyatsa bu 200 eder diyoruz.

Çok merak ettim bu fiyata ne sunduklarını ama hüsrana uğradıktan sonra boşa giden parama yazık.. Kahve içmeyi gerçekten seven özellikle işyerlerinde günde 1lt ye yakın kahve içen ve birçok markayı denemiş arkadaşlar varsa mesajıma bir cevap yazsınlar?
  • Ben baya ugrastim en uygun kombinasyonu buldum kendim icin :)) 250 gr mını 21 tl ye getirdim benim icin uygun fiyat darisi basiniza

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Bir siparişi verirken bu kadar yorulmadım anlamak için inanın. Eski kampanyalarda hep sipariş vermiştim. İşten dönünce yine sipariş veririm dedim. Şimdi geldim eve bir halt anlamadım tadım paketi artı bir kahve nedir 5 adet diyince ne oluyor ne olmuyor falan çözemedim vazgeçtim şu an sipariş vermekten. Bunun normali şu şu kahvelerde kod indirim yapar şu kategoriler hariçtir der bitirirsiniz. Bu ne oyun oynar gibi.
    Hocam merhaba, kampanya içeriğini sadeleştirmesini rica edicem yarın için mehmet beyden, umarım bir çözüm olur.
  • Kahve Dünyasında 120tl ye satılan Costa Rica ile e-gurme de satılan Costa Rica nin tatları aynı mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

Kahve Dünyasında 120tl ye satılan Costa Rica ile e-gurme de satılan Costa Rica nin tatları aynı mıdır?
    Hocam ben kahve dünyasından kahve alıp içen bir kahve sever olduğunu düşünmüyorum
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Hocam çok kahve denedim cidden kahve dünyasının costa rica kahvesi çok iyi. Diğerlerini bilmiyorum.

Mesela mağazada içilen expresso çok kötü.

Sadece acı bi tat var o kadar

Ama cidden bi 100gram deneyin Costa Rica dan

(Kahveyi pourover şeklinde demiyorum)

• Maksimum miktarda turk kahvesini 55% ten istifade ederek en az fiyata nasil getirebiliyoruz

Sitenin matematigini cozebilen varsa belirtebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 24 Ocak 2019; 21:12:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Hocam buna katılıyorum :) Mehmet bey bana konuyu attığında aynı şeyi söyledim kendisine. Gereksiz çok fazla detay var ama özetle 5 paket alırsak (ki stok yapmak için kolay bir hedef) %45 indirim alıyoruz.

Alıntıları Göster
    Mesela ben Türk kahvesi alacağım 2 tane 62.5x2=125 TL tutuyor %15 indirim alacağım.

Başka biri 31 TL lik 4 tane 250 gr kahve alsa aynı parayı harcamamiza rağmen %35 indirim alacak cok saçma bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cidden kampanya çok karışık olmuş, eve geldim sipariş vericem soğudum siteden. Eski kampanyaları bekliyoruz sade ve düz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

Hocam çok kahve denedim cidden kahve dünyasının costa rica kahvesi çok iyi. Diğerlerini bilmiyorum.

Mesela mağazada içilen expresso çok kötü.

Sadece acı bi tat var o kadar

Ama cidden bi 100gram deneyin Costa Rica dan

(Kahveyi pourover şeklinde demiyorum)
    Doğrudur hocam, ben zerre keyif almadım. Bir kere de fındık aromalısını alma gafletinde bulunmuştum, denediniz mi hiç bilmiyorum ama içtiğim en kötü filtre kahveydi. Olduğu gibi çöpe attım 200 gramı maalesef.
  • Anlasilan turk kahvesi icin pek bir firsat yok

• Sepeti ayarladım, bu arada açıklama cidden kafa karıştırıyor, sade dille yazılsa herkes tarafından daha anlaşılır.

Sipariş vericem ama öğütücüm bozuldu. K79 delonghi öğütücü en son 160 tl di , 400 tlye fırlamış.

Kahveyi çektirmiş olarak sipariş versem, vakumlu dahi olsa da bayatlacak. Öğütücü tavsiyeniz varmı 100 tl civarında? Bulduktan sonra sipariş geçicem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Sepeti ayarladım, bu arada açıklama cidden kafa karıştırıyor, sade dille yazılsa herkes tarafından daha anlaşılır.

Sipariş vericem ama öğütücüm bozuldu. K79 delonghi öğütücü en son 160 tl di , 400 tlye fırlamış.

Kahveyi çektirmiş olarak sipariş versem, vakumlu dahi olsa da bayatlacak. Öğütücü tavsiyeniz varmı 100 tl civarında? Bulduktan sonra sipariş geçicem :)
    Ben evde kg79 kullanıyorum isyerinde Sözen el değirmeni ile idare ediyorum. El değirmeni kullanmak zor gelmezse Sözen tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indirim falan yok arkadaşlar Kasım ayında fiyatlar şu anki indirim ile alınabilen fiyatlardı 1 kg kahve almışım Kasım ayında 25 TL olan kahve 45 TL olmuş 28 TL olan 50 TL olmuş . YERSEN kur güncellemesi yapmamıştır gibi komik bir savunma da ilginç oluyor . %80 artış olacak ne güncellemesi? Tamamen kandırmaca. Müşteriyi bu şekilde kandırmaya çalışan bir firmadan isteyen alışveriş yapsın ama ben yapmayı uygun görmüyorum. Mart ayından beri bile kur %30-40 artmış Kasım dan beri %80 zam yapacak ne oldu çok merak ediyorum . Ne hikmetse o zamanki fiyatlar şu an indirimde olan fiyatlar ile aynı. Müşteriyi kandırmaya çalışmadan da indirim yapılabilir %15-20 de güzel bir olandır yeter ki fiyat makul olsun.

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel!

• Indirim falan yok tamamen önce bindir sonra indir durumu Kasım ayına göre %80 zam var ürünlere , isteyen gene de alabilir ama ben bu tarz müşteri kandıran firmadan alışveriş yapmayı uygun bulmuyorum. %80 zam yapacak kur artışı oldu sanki? Kur ayarlaması savunması yapıyorlar kur Mart ayından beri bile %35 arttı ama kasımdan beri %80 zam var YERSEN

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.