Şimdi Ara

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
16.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gorlimg

Yaşadığım yere kargo sıkıntı, İstanbul içinde dükkanınız mevcut mudur elden alabilirim sık sık istanbula gidip gelmekteyim
    müşteri kaybettiniz. iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Hocam bu arada lütfen özelden iletişime geçerseniz bu öfkenizi bir nebze gidermeye yardımcı olur diye düşünerek size 5x250 gramlık bir yöresel kahve sepeti oluşturup hediye etmek isterim. Başlıkta keyifli bir ortam oluşturmayı amaçlarken aynı mesajı spam halde defalarca yazıyor olmanız beni çok üzdü.

Alıntıları Göster
    kahveye ihtiyacım yok teşekkür ederim nazik teklifiniz için , gerçek oranlar ile gerçek indirim beklerdik her ay 2 -3 kg civarı kahve alıyorum az çok kahve fiyatlarını da takip ediyorum

belki de dediğiniz gibi o zaman fiyat arttırmayı unutmuştunuz ama bu fiyat düzenlemesini 1 yıl önce bile yapsanız % 80 bir artış bana mantıklı gelmedi 45 ten 25 e düşürdüğüz kahveyi 35 ten 25 e düşürseniz daha gerçekçi olurdunuz ve böyle bir tepki almazdınız ( kişisel görüşümdür ) .

fotoya konu 14324 nolu sipariş kontrol edebilirsiniz

site foto ekleme hatası verdiği için 2 sefer gitmiş mesaj

sadece tüketiciyim herhangi bir firma ile bağlantım yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: lemixings

Aynen cok fazla elestiri var kaliteli ve taze kahve satan yerlerin fiyatlarina gore cok uygun. Arkanizdayiz @egurme :)

Alıntıları Göster
    Benim de asıl şaşırdığım bu oldu, tamam 4 yıl beklemenin ardından kusursuz bir kampanya olmadı belki ama hem fiyatlar iyi hale geliyor hem de çeşit çok şu an sitede
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Açıkçası şaşırmanıza ben de şaşırdım. Durum çok açık aslında; yorucu bir kampanya. Tipik olarak 100 TL üzerine şu kadar indirim denilse veya Türk kahvesinde şu oran yöresellerde bu şeklinde olsa; herkes alacağını alır bu kadar soru cevap sürtüşmesi olmazdı. Oluşturulan kampanyada daha fazla para harcayıp daha az indirim alınıyor (yukarıda cevaplanmayan Türk kahvesi alan arkadaşın durumu gibi). Türk kahvesindeki maliyet kurtarmıyordur olabilir; peki yöresel kahvenin yanına ekleyince %45 onun da düşmesi? Yani bu kadar matematiği bize yaptıracağınıza sade bir şekilde şartlar belli olsa, arka planda o matematik neyse kafanızdaki ona göre fiyatlarınızı revize etseniz, problemsiz bir durum olurdu. Daha önceki kampanyalardan alan biri olarak bunu pas geçtim hele ki başka alternatifler varken. Bu kadar karışık bir kampanya yapıp sonra tepkilere şaşırıyorum demek asıl şaşırtıcı olan bence. Arada bir değişiklik var mı diye giriyorum, takip etmek bile zaman alıcı.

• Eminönü Minas Kahve var. Gidin envai çeşit kahveyi alın. Kilosu 60-100 TL arası değişiyor. 1.crack, 2.crack diye bullshit laflara para kaptırmayın.

2 yıldır alıyorum, gayet memnunum. İster çekirdek olarak, ister taze çekilmiş olarak veriyorlar. Tek eksisi online satış yapmamaları. Whatsapp'tan sipariş verip ödemeyi EFT yapıyorum. Anlaşmalı kargoları var. Geçen ay 1 kg civarında kahve 7 TL kargoyla geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladyum

Açıkçası şaşırmanıza ben de şaşırdım. Durum çok açık aslında; yorucu bir kampanya. Tipik olarak 100 TL üzerine şu kadar indirim denilse veya Türk kahvesinde şu oran yöresellerde bu şeklinde olsa; herkes alacağını alır bu kadar soru cevap sürtüşmesi olmazdı. Oluşturulan kampanyada daha fazla para harcayıp daha az indirim alınıyor (yukarıda cevaplanmayan Türk kahvesi alan arkadaşın durumu gibi). Türk kahvesindeki maliyet kurtarmıyordur olabilir; peki yöresel kahvenin yanına ekleyince %45 onun da düşmesi? Yani bu kadar matematiği bize yaptıracağınıza sade bir şekilde şartlar belli olsa, arka planda o matematik neyse kafanızdaki ona göre fiyatlarınızı revize etseniz, problemsiz bir durum olurdu. Daha önceki kampanyalardan alan biri olarak bunu pas geçtim hele ki başka alternatifler varken. Bu kadar karışık bir kampanya yapıp sonra tepkilere şaşırıyorum demek asıl şaşırtıcı olan bence. Arada bir değişiklik var mı diye giriyorum, takip etmek bile zaman alıcı.
    Hocam bu konuda %100 haklısın. Benim bahsettiğim konu farklıydı

• Donanimhaber yer mı? Bindirdim üstüne indirimcik. Bedava ürün olsa incelemeden almaz forum. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordofrock84

Donanimhaber yer mı? Bindirdim üstüne indirimcik. Bedava ürün olsa incelemeden almaz forum. Kolay gelsin.
    Hocam bindirim söz konusu değil, dünden beri böyle bir fake haber yaratıldı :) 2014'ten beri kampanya yapıyor bu firma donanımhaber'de eski konular ilk mesajda var, oradan inceleyebilirsiniz.

Piyasada tattığım en güzel türk kahvesi mehmet efendi internette 500 g. 50 kusure satılıyor ama bu sitede 500 g. Turk kahvesi60 kusur, acaba hangi indirim ? Bu arada donanimhaber e özel yapılan kampanyanin aynısı sitede herkese açık. Ben bisi mı kaçırdım? Anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordofrock84 -- 25 Ocak 2019; 11:25:20 >
  • quote:

Piyasada tattığım en güzel türk kahvesi mehmet efendi internette 500 g. 50 kusure satılıyor ama bu sitede 500 g. Turk kahvesi60 kusur, acaba hangi indirim ? Bu arada donanimhaber e özel yapılan kampanyanin aynısı sitede herkese açık. Ben bisi mı kaçırdım? Anlayamadım?
    Kaçırdığınız nokta sitede indirim kodu olmaması, detayları forumda görmemiş olabilecekler için açıklama olması sadece :)
    Peki fiyatlara ne diyeceksiniz? 2 adet urun alsak %15 indirim yapar oda piyasa fiyatlarına yaklaşır ürün. Alana afiyet olsun. Ayrıca mehmet efendi kalitesinde olma olasiligida düşük.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Peki fiyatlara ne diyeceksiniz? 2 adet urun alsak %15 indirim yapar oda piyasa fiyatlarına yaklaşır ürün. Alana afiyet olsun. Ayrıca mehmet efendi kalitesinde olma olasiligida düşük.
    Bir şey demeyeceğim hocam, herkesin satın alma gücü, satın alma davranışı farklıdır. Tabii ki herkes kendisi için ideal olanı almalı
    Hocam ben anlatamadım herhalde. Piyasadaki çoğu türk kahvesini denedim en iyisi mehmet efendi en pahalisida mehmet efendi. Buna rağmen satın alma gücunden bahsetmisin ne alaka? Kampanya var diye geldim. Ictigim kahve türü türk kahvesi ve bindirme olduğunu söyledim. Yok öyle bisi diye dedin. Bende örneklerle açıkladım. Konuyu satın alma gücüne getirdin. Konu nereye varacak merak ediyorum. Konuyu açtığınız yer ise sıcak fırsatlar, ama hangi fırsat neresi sıcak.

• quote:

Hocam ben anlatamadım herhalde. Piyasadaki çoğu türk kahvesini denedim en iyisi mehmet efendi en pahalisida mehmet efendi. Buna rağmen satın alma gücunden bahsetmisin ne alaka? Kampanya var diye geldim. Ictigim kahve türü türk kahvesi ve bindirme olduğunu söyledim. Yok öyle bisi diye dedin. Bende örneklerle açıkladım. Konuyu satın alma gücüne getirdin. Konu nereye varacak merak ediyorum. Konuyu açtığınız yer ise sıcak fırsatlar, ama hangi fırsat neresi sıcak.
    Sıcak fırsat ürünün satılan fiyatından %45 daha ucuza alınabilmesi. Kahve ekspertizi değilim ancak taze kavurma iddiası bulunan, aynı çekirdekleri satan firmalar ile karşılaştırarak, sıcak olup olmadığını görebilirsiniz. Ucuza kahve bulmak istedikten sonra sanalbaharat sitesinden de alabilirsiniz.

Hocam karşılaştırma yaptığım kahve mehmet efendi ucuz kahve istersem nereden bulacagimida biliyorum. %45 indirim için 5 paket kahve almam lazım. Afiyet olsun .

• Konuyu açan arkadaş seni öncedende uyarmıştım haklısınız daha fazla yazmayacağım dediniz fakat görüyorumki huylu huyundan vazgeçmiyor siz gene bildiğinizi okuyorsunuz bence böyle yaparak siz satıcıyıda zor durumda bırakıyorsunuz hem hiç bir bağım yok diyorsunuz hemde her lafın içerisindesiniz biraz geride durun lütfen de ilgili firmanın muhattabı cevaplasın sorulan soruları kampanya hakkındaki bilgileri.
  • egurme kullanıcısına yanıt
    Siteden sipariş verdim, siparişlerime tıklayınca sayfada hiçbir şey çıkmıyor. Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Kaçırdığınız nokta sitede indirim kodu olmaması, detayları forumda görmemiş olabilecekler için açıklama olması sadece :)

Alıntıları Göster
    Hocam bindirim demeyelim de Türk kahvesinin pahalı olduğu konusunda kesinlikle haklısınız. Yukarıda başka bir arkadaşa benzer konuda verdiğim bir yanıtta söylediğim gibi; Kendimize özeleştiri yaptığımız bir nokta Türk kahvesi fiyatlandırmamız ancak yine daha önce tekrar ettiğim gibi burada farklı bir işçilik kullanmamız ve üretim kapasitemiz maliyetimize yansımaktadır.
    Üretim hacmi olarak bahsettiğiniz firmalarla rekabet etmemiz zaten mümkün değildir.
    Standart Türk kahvesi tek çeşit çekirdekten tek kavurma profili ve tek öğütme derecesi ile hazırlanırken biz; 3 farklı yöresel kahveyi 3 farklı profilde kavurup farklı yüzdelerle harmanlıyoruz bunun öncesinde de her birini farklı bir mikron derecesinde öğütüyoruz. Daha önce defalarca Türk Kahvesi ürün gamımızdan çıkarmayı düşündük ama bu tada alışan devamlı müşterilerimiz olduğu için bu şekilde devam etmemiz gerekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Siteden sipariş verdim, siparişlerime tıklayınca sayfada hiçbir şey çıkmıyor. Neden?
    Az önce telefonla da görüştük, merak eden başka ardaşlar da olacaktır. Mailinize sipariş dosyanız zaten düştü, siparişinizin diğer aşamaları ile ilgili de mail ile bilgilendirileceksiniz. Teşekkür ederiz.
  • egurme kullanıcısına yanıt
    Mail geliyor, sıkıntı yok. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.