Şimdi Ara

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
16.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exar__Kun

Alınmıyor. Normal kredi kartı İle deniyorum. Red ediyor, sipariş onaylanmıyor.

Edit: Odeme onaylandı. Bakalım sipariş onaylanıp gelen kahve cidden anlatıldığı gibi özel mi göreceğiz.
    Umarım memnun kalırsınız, kahveniz elinize ulaştıktan sonra olumlu olumsuz yorumlarınızı da görmek isteriz, çok teşekkür ederiz.
  • egurme kullanıcısına yanıt
    kampanya bitti mi kaçırdık haftasonunu dahil etmemeniz üzücü
  • xantorus X kullanıcısına yanıt
    1-bi onceki mesajda sizi yalancilikla itham ettiler. Boyle bir siparis yok diyorlar. Sonra da kahve gonderelim diyorlar.?!

2-bu fiyatlara kahve satilmasi gerçekten normal değil. Diger dukkanlarda bu fiyata satiyor diye veya biz taze kavuruyoruz diye bir bahane olamaz. Bir kahvedunyasi,sıtarbaks veya karibu kadar maliyetiniz yok
    3-surekli "aman taze kahve icin" diye telkinde bulunan "gurmelerin" 1.5kg lık kahveyi nasıl saklayıp tüketecekler...
    4-her mesaja cevap vermeleri guzel

5- bu fiyata heryerde kahve bulursunuz. Bosuna 250 500 1000gr kahve almayin. Girin bir kahveciye, begendiginizden 150gr cektirin alın. Hem yeni tatlar denemis olursunuz hemde moda tabirle "bayatlamamış olur"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

1-bi onceki mesajda sizi yalancilikla itham ettiler. Boyle bir siparis yok diyorlar. Sonra da kahve gonderelim diyorlar.?!

2-bu fiyatlara kahve satilmasi gerçekten normal değil. Diger dukkanlarda bu fiyata satiyor diye veya biz taze kavuruyoruz diye bir bahane olamaz. Bir kahvedunyasi,sıtarbaks veya karibu kadar maliyetiniz yok
    3-surekli "aman taze kahve icin" diye telkinde bulunan "gurmelerin" 1.5kg lık kahveyi nasıl saklayıp tüketecekler...
    4-her mesaja cevap vermeleri guzel

5- bu fiyata heryerde kahve bulursunuz. Bosuna 250 500 1000gr kahve almayin. Girin bir kahveciye, begendiginizden 150gr cektirin alın. Hem yeni tatlar denemis olursunuz hemde moda tabirle "bayatlamamış olur"
    valla sipariş numarasına kadar paylaştım . kasım fiyatına % 80 zam yapılmış (donanım haber'in büyük bir aile olduğu ve bu tip fiyat değişikliklerinin yakalanabileceğine dikkat edilmemiş ) , kur ayarlaması imiş (inanmak serbest ) şimdi de % 45 indirim yaptık diyorlar (inanmak serbest ) . ben dürüst tüccar olunmadığını düşünüyorum . şu an 45 olan kahveyi 25 e satabiliyorsan bunu müşteriyi kandırararak %45 indirim miş gibi yaparak satmak doğru değil . en son fiyat uygun olabilir ama bu tarz tüccar dan ben alışveriş yapmayı tercih etmiyorum . Ben mi hatalıyım diye kahve aldığım tüm firmalardaki zam oranlarına baktım 1 sene geriye gittim hiç birinde % 80 zam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

kampanya bitti mi kaçırdık haftasonunu dahil etmemeniz üzücü
    Hocam denedim kod hala çalışıyor, en kötü whatsapptan yazın ilk mesajda numarası vardı
  • Bana sicak gelmedi,hatta indirim sonrasi dahi pahaliya geliyor diger kahve satan yerlere gore. O yuzden siparis vermedim, onceden yesil kahve olarak alindiginda %40 indirim olurdu. Onuda %20 ye cekmisler zaten kavurma sonrasi % 13-20 arasi agirlik kaybi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkph0bia -- 26 Ocak 2019; 11:25:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkph0bia

Bana sicak gelmedi,hatta indirim sonrasi dahi pahaliya geliyor diger kahve satan yerlere gore. O yuzden siparis vermedim, onceden yesil kahve olarak alindiginda %40 indirim olurdu. Onuda %20 ye cekmisler zaten kavurma sonrasi % 13-20 arasi agirlik kaybi olur.
    Haklısınız, tam kandırmaca başlık.

Bir de millet alsın diye son saatler yazmışlar.

Benim makine çekirdek kullanıyor. Almanyadan 10 euroya 1 kilosunu alıyorum. Hadi oradaki kadar ucuz olacak diye bir kaide yok ama 250 gram kahveye 40-60 arası çekmek ayıp.

Kahve içenler halkın diğer kesimlerine göre maddi olarak görece daha iyi noktada. 3ü5i hesaplamaz geçiririz diye düşünüyorlar ama yanılıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

Haklısınız, tam kandırmaca başlık.

Bir de millet alsın diye son saatler yazmışlar.

Benim makine çekirdek kullanıyor. Almanyadan 10 euroya 1 kilosunu alıyorum. Hadi oradaki kadar ucuz olacak diye bir kaide yok ama 250 gram kahveye 40-60 arası çekmek ayıp.

Kahve içenler halkın diğer kesimlerine göre maddi olarak görece daha iyi noktada. 3ü5i hesaplamaz geçiririz diye düşünüyorlar ama yanılıyorlar.

Alıntıları Göster
    Hocam 40-60 arası fiyat çekmedik, 31,70 - 36,20 bandında 13 adet alternatif yöresel kahve sunduk. Çoğu websitesinde bu çeşitliliğin yarısını bile bulamazsınız. Çeşitlilik bulabileceğiniz sitelerde de kalitesine göre her segmentten kahve bulunur. 31,70 olan 250 gram kahveyi de %45 indirimle 17,45 TL'ye aldı kampanayadan yararlananlar. Şu an taze kavrulmuş kahve satan hiç bir sitede bu fiyatı bulamayacağınızı düşünüyorum. Üslubunuz çok sert, "kandırmaca", "geçirmek" falan. Ortalama fiyatta zaten kahveler sunarken bütçesi olanlar ve farklı tatlar denemek isteyenler için alternatif kahveleri satmanın nesi ayıp? Bu kampanyadan yararlanan arkadaşlara da haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egurme -- 26 Ocak 2019; 14:9:38 >

• darkph0bia kullanıcısına yanıt
    çiğ çekirdek indiriminin %40dan %20ye düşürülmesi bence de yanlış oldu .sonuçta kavururken %15-20 civarı gidiyor zaten. benim adıma siteden biraz uzaklaşmamı sağladı ki 3 yıldır düzenli alıyordum. tekrar %40 olmalı çiğ çekirdek indirimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

çiğ çekirdek indiriminin %40dan %20ye düşürülmesi bence de yanlış oldu .sonuçta kavururken %15-20 civarı gidiyor zaten. benim adıma siteden biraz uzaklaşmamı sağladı ki 3 yıldır düzenli alıyordum. tekrar %40 olmalı çiğ çekirdek indirimi.
    Bu konuda çok talep geldi hocam, çiğ kahvede bir işçiliğimiz yok sayılır. Talebinizi dikkate alacağız, bu kampanyanın yoğunluğunu atlatalım, çiğ kahve indirimi %40-50 arasında indirimli alabileceğiniz şekilde güncellenecektir.
  • onatba O kullanıcısına yanıt
    100 er gramlık 15 adet set var zaten tadımlık.

Fiyat epey düşündürüyor.
  • Kargoya vermişsiniz. İyi de hangi kargo firması ve takip numarası belli değil. Onları da mailde yazsanız ya.

• egurme kullanıcısına yanıt
    çok iyi olur. yalnız " demir tavinda dövülür" diye bir laf vardır. yapılacaksa bir an önce yapılması iyi olur , insanlar girip çıkıp güncellenmiş mi indirim diye bakmazlar. giden müşteri de kolay geri gelmiyor artık. eskiden kivahandan alırdık, sonra çok arttırdılar fiyatları, o arada sizinle tanıştık sanalbaharat ile tanistik , şimdi kivahan bedava verse haberimiz olmaz.

• boş kampanya. ve başlik yaniltici. %200 koy sonra yuzde 15 indir 45 degil dikkatli bakin... kilo kaca geliyor ondan haber ver hemserim. sanalbaharattan aliyorum presslik espressoluk cekirdek halinde ne istersen haftalik kavurup cekip yolluyorlar fiyatlar kahve yoresine gore 40tl/kilo 70tl/kilo seklinde. burasi inanilmaz pahali kilosu 150 ye geliyor neredeyse gecenler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Hocam 40-60 arası fiyat çekmedik, 31,70 - 36,20 bandında 13 adet alternatif yöresel kahve sunduk. Çoğu websitesinde bu çeşitliliğin yarısını bile bulamazsınız. Çeşitlilik bulabileceğiniz sitelerde de kalitesine göre her segmentten kahve bulunur. 31,70 olan 250 gram kahveyi de %45 indirimle 17,45 TL'ye aldı kampanayadan yararlananlar. Şu an taze kavrulmuş kahve satan hiç bir sitede bu fiyatı bulamayacağınızı düşünüyorum. Üslubunuz çok sert, "kandırmaca", "geçirmek" falan. Ortalama fiyatta zaten kahveler sunarken bütçesi olanlar ve farklı tatlar denemek isteyenler için alternatif kahveleri satmanın nesi ayıp? Bu kampanyadan yararlanan arkadaşlara da haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşın dediği fiyatlar doğruysa Almanya fiyatının 2 katına geliyor. Fiyat farkı neden fazla bir bilginiz var mı ? Siz işin içinde olduğunuz için merak ettim. İthal edenler mi götürüyor aradaki farkı ?

• Çoğu firma son yıllarda kahve fiyatlarında manüplasyon yapıyor. 1 2 yılda döviz %30 artmışken firmalar %100'ün üzerinde zam yaptı. Tchibo 13liradan sattığı kahveye şuan 28lira istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 26 Ocak 2019; 18:7:38 >
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Ayrıca özel mesaj ile bilgilendirme için de teşekkürler.

Eşim ve ben ayda 1.5 kg. civarı kahve tüketiyoruz. E-Gurme de dahil taze kavurup yollayan sitelerden alışveriş yaparız, bazen de Sanalbaharat sitesinden alıyorum ama en çok Kahvefabrikası müşterisiyim.
    Üniversite okurken ve yazları stajlarda barista eğitimi aldığım için az buçukta anlarım kahve işinden.

Öncelikle yöresel taze kavrulmuş kahve çekirdeği konusunda Kahvefabrikası ve E-Gurme yi çok beğenirim. Lezzet ve optimum kavurma konusunda hiç bir zaman beni yanıltmadılar ancak bu indirim olayı benim pek hoşuma gitmedi açıkçası. Yani %45 ile yola çıkıyorsunuz ama fiyatlar hiç öyle değil. Sürekli kahve aldığım için fiyatlara oldukça aşinayım ve örnek verecek olursam: Etiyopya'nın aynı yöreye ait kahvesi diğer alışveriş yaptığım yerlerde 35 lira ama sizde 48 lira... Sadece bir kahve de değil, hemen hepsinde durum bu. İndirim oranınız genel olarak %15 ile %20 arasında olmuş.

Ayın 24 ünden beri açık olan indirim konusuna girip çıkıyorum ama alışverişe elim gitmedi bir türlü. Yaklaşık %20 indirim ve ücretsiz kargo olduğu için bugün alışverişi yaptım ama yine söylüyorum bu işten çok memnun olmadım ben. Zaten önüne gelen milleti kandırma peşinde olduğundan, güvendiğimiz ve sürekli alışveriş yaptığımız dükkanların da bunu yapmasına üzülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bar_Fedaisi

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Ayrıca özel mesaj ile bilgilendirme için de teşekkürler.

Eşim ve ben ayda 1.5 kg. civarı kahve tüketiyoruz. E-Gurme de dahil taze kavurup yollayan sitelerden alışveriş yaparız, bazen de Sanalbaharat sitesinden alıyorum ama en çok Kahvefabrikası müşterisiyim.
    Üniversite okurken ve yazları stajlarda barista eğitimi aldığım için az buçukta anlarım kahve işinden.

Öncelikle yöresel taze kavrulmuş kahve çekirdeği konusunda Kahvefabrikası ve E-Gurme yi çok beğenirim. Lezzet ve optimum kavurma konusunda hiç bir zaman beni yanıltmadılar ancak bu indirim olayı benim pek hoşuma gitmedi açıkçası. Yani %45 ile yola çıkıyorsunuz ama fiyatlar hiç öyle değil. Sürekli kahve aldığım için fiyatlara oldukça aşinayım ve örnek verecek olursam: Etiyopya'nın aynı yöreye ait kahvesi diğer alışveriş yaptığım yerlerde 35 lira ama sizde 48 lira... Sadece bir kahve de değil, hemen hepsinde durum bu. İndirim oranınız genel olarak %15 ile %20 arasında olmuş.

Ayın 24 ünden beri açık olan indirim konusuna girip çıkıyorum ama alışverişe elim gitmedi bir türlü. Yaklaşık %20 indirim ve ücretsiz kargo olduğu için bugün alışverişi yaptım ama yine söylüyorum bu işten çok memnun olmadım ben. Zaten önüne gelen milleti kandırma peşinde olduğundan, güvendiğimiz ve sürekli alışveriş yaptığımız dükkanların da bunu yapmasına üzülüyorum.
    Hocam kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz, olumlu olumsuz tüm yorumları değerlendirip dikkate alacağız.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.