Şimdi Ara

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
16.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faruk

Eminönü Minas Kahve var. Gidin envai çeşit kahveyi alın. Kilosu 60-100 TL arası değişiyor. 1.crack, 2.crack diye bullshit laflara para kaptırmayın.

2 yıldır alıyorum, gayet memnunum. İster çekirdek olarak, ister taze çekilmiş olarak veriyorlar. Tek eksisi online satış yapmamaları. Whatsapp'tan sipariş verip ödemeyi EFT yapıyorum. Anlaşmalı kargoları var. Geçen ay 1 kg civarında kahve 7 TL kargoyla geldi.
    Kesinlikle Minas Kahve'yi çok başarılı bulmaktayım, yakinen tanıdıklarımız da var. Kendi iş modeline göre gayet güzel ürünler alabilirsiniz. Bizim yakalamak istediğimiz kahve tüketici profilini tasvir etmekte biraz güçlük yaşadık. Kahveye kahve olarak bakarsak tek kriter fiyat kalır. Kahve kendi başlığı altında çok daha derin alt kültürü olan bir tüketim ürünüdür. Kesinlikle sektördeki herkesin farklı bir değer ve emekçi olduğunu düşünmekteyim. En iyisinin biz olduğumuz veya diğerlerinin kötü olduğu gibi bir iddiamız da yoktur.

• egurme kullanıcısına yanıt
    Hocam tadımlık paketlere şu coldbrew denilen ürünü eklemeseniz olmaz mıydı,direkt %55 yapsaydınız?
    Hiç kullanmayacağım bir ürüne para vermek hem bana hem ürüne haksızlık olacak.
    Zaten merak edip,denemek isteyen sepete ekleyip ürünü alabilir.
    Bu da satın alma öncesi sizden son dileğim.
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili yapabileceklerimi özelden yanıtladım. Artık kampanya oranları ile ilgili tekrar tekrar değişikliğe gitmek bizi zor durumda bırakır. Anlayışınız ve alışverişiniz için teşekkür ederiz.
  • Arkadaşlar merhaba, Mehmet beyden gelen bilgiye göre:

SON 50 SİPARİŞ ALINACAKMIŞ
  • Konuda apple fanboy durmunun baska bir versioynu mevcut.

Sanki dünyada sadece e-gurme firmasinin kahveleri iyi, diger tüm kahveler dünyanin en kotusu. Hatta eger yanliskla baska bir firmadan ürün aldiysaniz sizinde agzinizin tadi yok ve kahveden anlamiyor oluyorsunuz.

Cidden cok ilginc bir durum var burda.

Ayrica düzgün bir indirimden yararlabilmek icin 1 kilo 250 gram kahve almamiz gerekiyor. Bu kadar ürün alinca bile kilo fiyati 70-85TL arasina geliyor. Ben sicak firsatlik bir olay hala göremedim.
    Fiyatlari önce cikartip sonra indirim yapinca sicak firsat mi oluyor, yada bu sekilde olunca sicak firsatlar forumu ne zamandan beri bu oyuna inaniyor oldu?

Cok merak ediyorum forumda kac kisi bu 1 kilo 250gram kadar kahveyi bayatlamadan tüketiyor ve kac kisinin kahve ögütücüsü var.

Birde merak ettigim bir konu daha var, konu sahibi neden firma sahibinden daha cok insanlara cevap veriyor?
    Firma ile kar ortakligi olmadigini biliyoruz. Ama acaba konuyu acmak icin esantiyon bir hediye kahve paketimi aldi?

Firma sahibi forumu kullanmasa anlarim fakat firma sahibinin üyeligi varken ve forumu aktif halde kullaniyorken konu sahibi neden firmayi bu kadar cok sahipleniyor.

Ben bu durumlari anlamadim anlayanlar varsa lutfen bilgilendirsin.
    Tesekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

Konuda apple fanboy durmunun baska bir versioynu mevcut.

Sanki dünyada sadece e-gurme firmasinin kahveleri iyi, diger tüm kahveler dünyanin en kotusu. Hatta eger yanliskla baska bir firmadan ürün aldiysaniz sizinde agzinizin tadi yok ve kahveden anlamiyor oluyorsunuz.

Cidden cok ilginc bir durum var burda.

Ayrica düzgün bir indirimden yararlabilmek icin 1 kilo 250 gram kahve almamiz gerekiyor. Bu kadar ürün alinca bile kilo fiyati 70-85TL arasina geliyor. Ben sicak firsatlik bir olay hala göremedim.
    Fiyatlari önce cikartip sonra indirim yapinca sicak firsat mi oluyor, yada bu sekilde olunca sicak firsatlar forumu ne zamandan beri bu oyuna inaniyor oldu?

Cok merak ediyorum forumda kac kisi bu 1 kilo 250gram kadar kahveyi bayatlamadan tüketiyor ve kac kisinin kahve ögütücüsü var.

Birde merak ettigim bir konu daha var, konu sahibi neden firma sahibinden daha cok insanlara cevap veriyor?
    Firma ile kar ortakligi olmadigini biliyoruz. Ama acaba konuyu acmak icin esantiyon bir hediye kahve paketimi aldi?

Firma sahibi forumu kullanmasa anlarim fakat firma sahibinin üyeligi varken ve forumu aktif halde kullaniyorken konu sahibi neden firmayi bu kadar cok sahipleniyor.

Ben bu durumlari anlamadim anlayanlar varsa lutfen bilgilendirsin.
    Tesekkürler.
    "Ama acaba konuyu acmak icin esantiyon bir hediye kahve paketimi aldi?"

• Hocam iyi de ben bugün mesai sonrası sipariş verecektim inceleyip, son 50 sipariş olduğunu nasıl anlayacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Konuyla ilgili yapabileceklerimi özelden yanıtladım. Artık kampanya oranları ile ilgili tekrar tekrar değişikliğe gitmek bizi zor durumda bırakır. Anlayışınız ve alışverişiniz için teşekkür ederiz.
    Mehmet beyle yaptığım özelden görüşme sonrası 15 paketlik tadım paketini almış bulunuyorum.Bu e-gurme den ilk deneyimim olacak.
    Kendisi sorduğum bütün sorulara bıkmadan çok açıklayıcı cevaplar verdi.

Böyle esnafların daha da çoğalması dileğiyle kendisine teşekkür ediyorum.
  • Fiyatlar uygun değil. Birebir aynı orijinden örnek vereyim. Tanzania Utengule AA kahveyi geçen gün taze kavrulmuş çekirden olarak 250 gramı 23 liraya aldım. Keza Colombia Supremo indirimli haliyle bile daha ucuza bulunabiliyor.

Elbette çeşitlilik , 6 ay önce kavrulmuş yanık kahveyi yaslayan zincirlerin yanında böyle işletmeler her zaman iyidir.

Lakin ortada böyle efsane bir indirim yok.

Ayrıca yorumlar ne kadar agresif olursa olsun bir işletme kimseye böyle agresif suçlayıcı yanıtlar vermemeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Mehmet beyle yaptığım özelden görüşme sonrası 15 paketlik tadım paketini almış bulunuyorum.Bu e-gurme den ilk deneyimim olacak.
    Kendisi sorduğum bütün sorulara bıkmadan çok açıklayıcı cevaplar verdi.

Böyle esnafların daha da çoğalması dileğiyle kendisine teşekkür ediyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam çok teşekkür ediyorum, umarım memnun kalırsınız. Tüm siparişleri özenle hazırlayıp mümkün olduğunca hızlı bir şekilde kargolayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurfredy

Hocam iyi de ben bugün mesai sonrası sipariş verecektim inceleyip, son 50 sipariş olduğunu nasıl anlayacağız?
    Hocam saat 19:00 - 20:00 ' ye kadar bir sorun olmayacaktır, sipariş geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatherGascoigne

Fiyatlar uygun değil. Birebir aynı orijinden örnek vereyim. Tanzania Utengule AA kahveyi geçen gün taze kavrulmuş çekirden olarak 250 gramı 23 liraya aldım. Keza Colombia Supremo indirimli haliyle bile daha ucuza bulunabiliyor.

Elbette çeşitlilik , 6 ay önce kavrulmuş yanık kahveyi yaslayan zincirlerin yanında böyle işletmeler her zaman iyidir.

Lakin ortada böyle efsane bir indirim yok.

Ayrıca yorumlar ne kadar agresif olursa olsun bir işletme kimseye böyle agresif suçlayıcı yanıtlar vermemeli bence.
    Hocam firma sahibi değil ben cevap verdim. Fakat suçlama yapan ben değil, suçlama yapılandım. Takdir edersiniz ki ben de insanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sipariş vermek için geç mi kaldım ne kadar stok kaldı şu an?

• kahve var dediler geldik, fakat link yok mu, yoksa ben mi göremiyorum :)
  • Beyaz yakayım diyorsunuz ama konuda yaptığınız mesaiye bakarsak egurme sitesinin beyaz yakalı çalışanısınız galiba. Ben firma çalışanları hariç bir firmayı bu kadar sahiplenen biri görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

kahve var dediler geldik, fakat link yok mu, yoksa ben mi göremiyorum :)
    buyur hocam
    e-gurme.com
    Taze Kavrulmuş Kahve
    https://e-gurme.com
    kod da: dh45

• benim sevdiklerinde indirim yok, fırsat bulmuşken kahve alalım eşe dosta dedik stokta ne kadar kaldı göremiyoruz, son 50 sipariş demiş yukarıda gokce bey ama....

• Maalesef alamıyorum.
    Sanal karttan çekmeye çalışırken hata veriyor.

İşlem sonuç kodu: Declined Error MSG: Kullanici bu islemi yapmaya yetkili degil. mdStatus: 4 :(

EDİT: Bu arada her sabah kahvesini yapıp içen biri olarak en son kahveleri iyiydi. Bu seferde kötü olacağını zannetmiyorum ki fiyatlarda çok yüksek sayılmaz. Piyasada bile paketlenmiş kahvelerin 250 gramını şu an 25 liradan aşağı almanız zor şahsen ben 8 paket ekledim sepete ama hata verdiği için alamadım maalesef :(

EDİT 2: Sanal kartla ilgili bir sıkıntı var sanırım normal kartla alabildim. Ama sanal karta bir çözüm bulunmalı bence :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elturcoloko -- 25 Ocak 2019; 22:19:0 >
  • Alınmıyor. Normal kredi kartı İle deniyorum. Red ediyor, sipariş onaylanmıyor.

Edit: Odeme onaylandı. Bakalım sipariş onaylanıp gelen kahve cidden anlatıldığı gibi özel mi göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exar__Kun -- 26 Ocak 2019; 2:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elturcoloko

Maalesef alamıyorum.
    Sanal karttan çekmeye çalışırken hata veriyor.

İşlem sonuç kodu: Declined Error MSG: Kullanici bu islemi yapmaya yetkili degil. mdStatus: 4 :(

EDİT: Bu arada her sabah kahvesini yapıp içen biri olarak en son kahveleri iyiydi. Bu seferde kötü olacağını zannetmiyorum ki fiyatlarda çok yüksek sayılmaz. Piyasada bile paketlenmiş kahvelerin 250 gramını şu an 25 liradan aşağı almanız zor şahsen ben 8 paket ekledim sepete ama hata verdiği için alamadım maalesef :(

EDİT 2: Sanal kartla ilgili bir sıkıntı var sanırım normal kartla alabildim. Ama sanal karta bir çözüm bulunmalı bence :(
    Hocam kusura bakmayın, üretimden şu an çıkabildim, yoğun bir şekilde siparişlerin hazırlanması ile ilgileniyorum. Özelden de yazmışsnız ancak gördüm. Sorunun çözülmesine sevindim, geç dönüş için kusura bakmayın lütfen.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.