Şimdi Ara

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
16.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanyaya gidip 10 euroya lavazza alayım da kendime geleyim.

Bu fiyatlar nedir yahu, 1,5 kilo kahve 150 liraya geliyor diye sevinmek gerek mi anlayamadım.
  • 25/11 tarihli siparişim

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Sepeti ayarladım, bu arada açıklama cidden kafa karıştırıyor, sade dille yazılsa herkes tarafından daha anlaşılır.

Sipariş vericem ama öğütücüm bozuldu. K79 delonghi öğütücü en son 160 tl di , 400 tlye fırlamış.

Kahveyi çektirmiş olarak sipariş versem, vakumlu dahi olsa da bayatlacak. Öğütücü tavsiyeniz varmı 100 tl civarında? Bulduktan sonra sipariş geçicem :)
    Bende de kg79 var hocam fakat bozuldu. Elektrik düğmesine basınca anlık olarak 2-3 saniye çalışıp duruyor. Bildiğiniz bir çözümü var mıdır ya da İstanbul'da güvendiğiniz bir yer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Bende de kg79 var hocam fakat bozuldu. Elektrik düğmesine basınca anlık olarak 2-3 saniye çalışıp duruyor. Bildiğiniz bir çözümü var mıdır ya da İstanbul'da güvendiğiniz bir yer?

Alıntıları Göster
    Bilgim yok hocam, ama çabuk bozuluyor alet cidden
  • xantorus X kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın bu mesajınıza daha önce çok detaylı bir açıklama yaptığımı hatırlıyorum. Farklı farklı başlıklarda farklı farklı zamanlarda aynı mesajı girmenizde bir art niyet olduğunu düşünüyorum. Rakip firmalar adına bu başlığı manipule etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Bahsettiğiniz tarihte sistemimizde bir siparişiniz gözükmemekle birlikte sitemizin o dönemde yapılanma aşamasında olduğu fiyatlar çok önceden çok öncesinin kur'una ait olduğunu açıklamıştık, ki sitemiz çok uzun süre alışverişe kapalı olarak kaldı bu güncelleme aşamasında, açık olduğu bir sürede az sayıda satın alma bu yanlış fiyatlarla gerçekleşti ve bizde düzeltmeleri yaptıktan sonra lansmanımızı gerçekleştirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

Almanyaya gidip 10 euroya lavazza alayım da kendime geleyim.

Bu fiyatlar nedir yahu, 1,5 kilo kahve 150 liraya geliyor diye sevinmek gerek mi anlayamadım.
    Hocam selamlar 1,5 kahve 150 liraya gelmiyor, her biri sipaşiniz üzere kavrulmuş 15 farklı yöresel kahvenin 100'er gram valfli ambalaj ile paketlenmiş tadım seti 150 Tl'ye geliyor. Sevinin müşterilerimiz bize sağolsunlar teşekkürlerini ve iyi temennilerini ilettiler var olsunlar. Umarım sizleri de ikna edecek alternatiflerle önümüzdeki süreçte tekrar forumda oluruz. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

Indirim falan yok tamamen önce bindir sonra indir durumu Kasım ayına göre %80 zam var ürünlere , isteyen gene de alabilir ama ben bu tarz müşteri kandıran firmadan alışveriş yapmayı uygun bulmuyorum. %80 zam yapacak kur artışı oldu sanki? Kur ayarlaması savunması yapıyorlar kur Mart ayından beri bile %35 arttı ama kasımdan beri %80 zam var YERSEN
    Hocam kusura bakmayın ama bu kadar agresif olmanıza ve aynı mesajı tekrar tekrar atmanıza ne gerek var acaba? Verdiğiniz rakamların çoğu hatalı ve insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Tamamen iyi niyetimizle elimizden geldiği kadar çok seçenekle ve indirim oranıyla bir kampanya girdik, bütçesine uygun olan değerlendirir, olmayan da değerlendirmez. Kasıtlı olarak başlığı manüpile ettiğinizi düşünüyorum.

• quote:

Cidden kampanya çok karışık olmuş, eve geldim sipariş vericem soğudum siteden. Eski kampanyaları bekliyoruz sade ve düz.
    Hocam haklısınız bu konuyu dikkate alacağız, sanırım bu kadar komplike bir tanıtım kampanyasıyla hata yaptık, hem sizleri hem kendimizi yormuş olduk. Yine de herkese keyifli ve memnun kalacağı alışverişler dilerim.
  • Yaşadığım yere kargo sıkıntı, İstanbul içinde dükkanınız mevcut mudur elden alabilirim sık sık istanbula gidip gelmekteyim
  • quote:

25/11 tarihli siparişim

Hocam bu arada lütfen özelden iletişime geçerseniz bu öfkenizi bir nebze gidermeye yardımcı olur diye düşünerek size 5x250 gramlık bir yöresel kahve sepeti oluşturup hediye etmek isterim. Başlıkta keyifli bir ortam oluşturmayı amaçlarken aynı mesajı spam halde defalarca yazıyor olmanız beni çok üzdü.

• quote:

Indirim falan yok arkadaşlar Kasım ayında fiyatlar şu anki indirim ile alınabilen fiyatlardı 1 kg kahve almışım Kasım ayında 25 TL olan kahve 45 TL olmuş 28 TL olan 50 TL olmuş . YERSEN kur güncellemesi yapmamıştır gibi komik bir savunma da ilginç oluyor . %80 artış olacak ne güncellemesi? Tamamen kandırmaca. Müşteriyi bu şekilde kandırmaya çalışan bir firmadan isteyen alışveriş yapsın ama ben yapmayı uygun görmüyorum. Mart ayından beri bile kur %30-40 artmış Kasım dan beri %80 zam yapacak ne oldu çok merak ediyorum . Ne hikmetse o zamanki fiyatlar şu an indirimde olan fiyatlar ile aynı. Müşteriyi kandırmaya çalışmadan da indirim yapılabilir %15-20 de güzel bir olandır yeter ki fiyat makul olsun.

İyiki sipariş vermemişim çok şükür

Konuyu açanda kesin çalışan sözde yetkiliden daha çok yazmış her msjada müdahale etmiş maşşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: boa17

Konuyu açanda kesin çalışan sözde yetkiliden daha çok yazmış her msjada müdahale etmiş maşşallah

Alıntıları Göster
    Konuyu açan şu an ofisinde hala çalışmakta olan bir beyaz yakalı hocam, vallahi ayıptır, benim ne günahım var
  • quote:

Bilgim yok hocam, ama çabuk bozuluyor alet cidden

Alıntıları Göster
    Hocam şöyle bir konu buldum, spesifik olarak benim bahsettiğim sorundan bahsetmiş. Büyük sarı direnci değiştirince kusursuz çalışmaya devam etti demişler. Ben bunu bir tanıdığa yaptırırım da o direnci nerden bulurum bilmiyorum.

Konu:

• quote:

Orijinalden alıntı: boa17

Alıntıları Göster
    Konuyu açan Onur arkadaşım sitemizin ilk üyelerinden, kargo ödememek için kahve siparişlerini sık sık elden teslim aldığı bir dönemde tanışmıştık, foruma özel kampanyaların oluşturulması fikri tamamen onun isteği ve çabasıyla doğdu ve kendisinin öncelik ettiği başlıklar çok kıymetli forum üyeleriyle tanışma fırsatı bulduk. Kendisine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.

Yukarıda alıntıladığınız mesajın yanıtlamasını da hem bu başlıkta hem bir önceki başlıkta defalarca yaptım ve süreçle ilgili detaylı bilgi geçtim. Bu konunun bu kadar ısrarla tekrar tekrar yazılıyor olması çok şaşırtıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Konuyu açan Onur arkadaşım sitemizin ilk üyelerinden, kargo ödememek için kahve siparişlerini sık sık elden teslim aldığı bir dönemde tanışmıştık, foruma özel kampanyaların oluşturulması fikri tamamen onun isteği ve çabasıyla doğdu ve kendisinin öncelik ettiği başlıklar çok kıymetli forum üyeleriyle tanışma fırsatı bulduk. Kendisine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.

Yukarıda alıntıladığınız mesajın yanıtlamasını da hem bu başlıkta hem bir önceki başlıkta defalarca yaptım ve süreçle ilgili detaylı bilgi geçtim. Bu konunun bu kadar ısrarla tekrar tekrar yazılıyor olması çok şaşırtıcı.

Alıntıları Göster
    Hocam sağ olun. Bir kampanya yapmak istedik, gerçekten burnumuzdan geldi. Bu dönemde forumun üyeleri mi değişti ben anlamadım. Ne komisyonculuğum kaldı, ne firma çalışanlığım. Merak eden arkadaşlara özelden kartvizitimi atmak isterim. Güzel yorumunuz için teşekkürler.

• Kampanya çetrefilli,kupon koduyla eski fiyattan olması ve ss ile kanıtlanması,sahte indirimin olması,konuyu açan üyenin firma sahibinden daha çok efor sergilemesi bla bla bla.

• quote:

Orijinalden alıntı: -frambuaz

Kampanya çetrefilli,kupon koduyla eski fiyattan olması ve ss ile kanıtlanması,sahte indirimin olması,konuyu açan üyenin firma sahibinden daha çok efor sergilemesi bla bla bla.
    Çetrefil yok. İftira var. Hakkını savunmak var. Bir de gerçek kanıtlar var:https://forum.donanimhaber.com/24-01-2019-yeni-kampanya-yeniden-e-gurme-com-da-kahve-kategorisinde-45-indirim--102678584 //https://forum.donanimhaber.com/24-01-2019-yeni-kampanya-e-gurme-com-da-kahve-kategorisinde-45-indirim-kargo-ucretsiz--100072973

• Topic lock

• Kahve fiyatlarından haberi olmayan arkadaşlar boşuna fiyatları elestirmisler. Kampanyali fiyat bence uygun o yüzden 5 adet 250 gr sipariş verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Kahve fiyatlarından haberi olmayan arkadaşlar boşuna fiyatları elestirmisler. Kampanyali fiyat bence uygun o yüzden 5 adet 250 gr sipariş verdim.
    Aynen cok fazla elestiri var kaliteli ve taze kahve satan yerlerin fiyatlarina gore cok uygun. Arkanizdayiz @egurme :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.