Şimdi Ara

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
16.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 yıl mı olmuş alalı? O zamanki kahveler güzeldi, baya yıl geçti, baristasepeti vs açıldı, fiyatlar normal gibi geldi. 6 yıl önceki kampanya efsaneydi ama.
  • gyrocu kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; tadım paketinde indirim sistemini güncellemek mecburiyetinde kaldık. Tadım paketinden de 5 adet alım zorunluluğu oluşmaması için tadım paketlerinde indirim oranını biz kod girilmeden alınabilecek şekilde uygulamıştık, ancak yöresel kahvelerden 4 tane alıp üstüne tadım paketi alınınca, tadım paketinde indirimin üstüne tekrardan indirim uygulandığını fark ettik. Yani indirimli olarak alacağınız zaman fiyatta bir değişiklik yok, tadım paketi satın alırken indirim için tadımpaketi yazabilirsiniz.
  • Hocam merhaba, ilk kampanyanın üstünden yaklaşık 5 ikinciden 4 sene geçti. Sitemiz açılalı 6 yıl oldu. Teşekkür ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

6 yıl mı olmuş alalı? O zamanki kahveler güzeldi, baya yıl geçti, baristasepeti vs açıldı, fiyatlar normal gibi geldi. 6 yıl önceki kampanya efsaneydi ama.
    Ya hocam dün gibi valla :( ne çabuk geçmiş zaman
  • zeknoss kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederiz, ekibimiz konuyla ilgili çalışmalara başladı. Ancak sanal pos sistemimiz ve sitemiz ziraat bankasının testlerinden geçmiş durumdadır güvenlik olarak. Daha iyi bir noktaya ulaşması için çalışacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

Tadim paketinde indiirm beklerken fiyatlar uctu.

Suan burada DH ye özel diye soylenen kampanya zaten firmanin internet sitesinde TÜM VATANDASLARA acik durumda.

Kisacasi DH ye özel birsey yok. Sadece burada bedava reklam var.

Buraya konu acilacaksa DH ye özel ek %10 indirim yapilsin yoksa konu ikinci el bölümüne tasinsin
    Hocam internet sitemizde donanımhaberden görüp gelecekler için detaylı açıklama bölümü var, bu bölümün içerisinde herhangi bir kampanya kodu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

Tadim paketinde indiirm beklerken fiyatlar uctu.

Suan burada DH ye özel diye soylenen kampanya zaten firmanin internet sitesinde TÜM VATANDASLARA acik durumda.

Kisacasi DH ye özel birsey yok. Sadece burada bedava reklam var.

Buraya konu acilacaksa DH ye özel ek %10 indirim yapilsin yoksa konu ikinci el bölümüne tasinsin
    Hocam, bu konuyla ilgili bir iyileştirme yapacaklarını söylediler de, yine de ikinci el bölümüne taşınması anlamsız sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Evet firma sahibiyim ve komisyon ile çalışıyorum yakaladınız beni(!) Yok rezil olmuşum, yok itibarsızlaştırmışım, gereksiz tartışma yaratıyorsunuz. İyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Mesele sizin firma çalışanı olup olmamanız değil, selam verip hayırlı kazançlar dileyip, olanı yazan forumdaşa takındığınız üslup, tavrınız!

İnsanları ve beni rahatsız eden durum bu, firmayı öveceğim diye iyice saçmalayıp, kendinizi de firmanızı da küçük düşürmüşsünüz zaten.

Tartışmaya davetiye çıkartan sizsiniz..

Sipariş geçecek kişilerde sanal kart kullanıp limitlerini sıfırlamayı unutmasınlar, firma sistemini düzeltene kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gokceonur nick li arkadaş anladık siz konu sahibisinizde birşeyi fark ettim bu konuda mesaj sayınız firma sahibi şahıstan fazla sanki firma sahibi sizsiniz gibi bir algı oluşuyor birazcık geride durmayı düşünmenizi tavsiye ediyorum bunlar benim nazarımda pek hoş şeyler değildir bırakın firma sahibi konuşsun.
  • quote:

Merhaba,

Konu sahibi olarak bu ofansif yaklaşımınıza bir cevap vermek isterim; tüm bu kampanyalar ilk kez 2014 yılında 'zaten tutmaz' denerek Donanımhaber'e açtığımız konu ile başlamıştır. Hatta yoğunluk kaldırılamayınca site çökmüştür. Donanımhaber'in firmayı böylesine kucaklaması ve yeni yeni büyüyen bir websitesine -karşılıklı çıkar da olsa- destek olması, sitenin devam kampanyalarının da buradan sürdürülmesine sebep olmuştur. Bu yüzdendir ki 4 yıldır bu kampanya için çalışıyordu site, sırf DH'ye özel olsun diye. Bir başka kaynaktan girip siteden indirimle kahve alınabiliyor olması, kampanyanın donanımhaber'e özel açıldığı gerçeğini değiştirmiyor yani. Fakat benim anlamadığım, sizin bu konudan neden rahatsız olduğunuzdur. İndirimden yararlanamıyor musunuz? Size hakaret eden bir içerik mi var? Tam olarak nedir? Size özel olması için firmanın ille de adınıza kod mu oluşturması gerekiyor?

Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    Selamlar tekrardan, ben ve bir grup arkadaşım zaten "gerçek kahve keyfi" bölümünde zaman geçirir 3. nesil kahvecileri tartışır, zincir kahve üreticileri yerine elimizden geldiğince sizleri desteklemeye çalışırız. İlk 3 mesajı görünce forumumuza özel bir kampanya olduğunu düşünüp sitenize girdim aynı ifadeleri ve indirim oranlarını da görünce olayı anlamadım, acaba bilmediğim bir durum mu var diye çok basit ve temel bir açıklama istedim sizden. İnanın açıklamalarınızdan hiç bir şey anlamadım iyi ki "bir yetişkine anlatır gibi " dememişim:)
    "Bu site zaten DH hatırına kurulmuştu, demek ki öncesini bilmiyorsunuz, bakın size anlatalım vs...." gibi bir lisan biz müşterilerinize ve sizinle aynı platformu paylaşan forumdaşlarınıza layık görülmeliydi.
    Olayı karşılıklı atıştırmaya dönüştürmek ve konunuzu baltalamak istemem, ben konudan çekileyim Allah gönlünüze göre versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

gokceonur nick li arkadaş anladık siz konu sahibisinizde birşeyi fark ettim bu konuda mesaj sayınız firma sahibi şahıstan fazla sanki firma sahibi sizsiniz gibi bir algı oluşuyor birazcık geride durmayı düşünmenizi tavsiye ediyorum bunlar benim nazarımda pek hoş şeyler değildir bırakın firma sahibi konuşsun.
    haklısnız hocam, öyle yapacağım. Bunun açıkça sebebi şuydu, mehmet bey bana öyle heyecanla kampanyayı anlattı ve bizim için hazırlandığını söyledi ki telefonda, konu çöpe gitmesin diye insiyatif kullanıp, eski üyeleri mesajla konuya bile çağırdım, mesajımı görenler olmuştur mutlaka. Sevgiler.
  • Arkadaşlar hem başlık altında hem özelden tekrar tekrar aynı taleple mesajlar geldi, bu tadım paketlerinin indirim oranı için şöyle bir yeni indirim tanımladık.
    *Cold brew ürünümüz de bu kampanyaya özel tanıtımını yaptığımız ve sizlerin beğenisine sunduğumuz bir üründü.

""" Tadım paketlerinden birisini seçip sepete bir de coldbrew eklerseniz bu iki ürün için tanımlanan indirim %55 olacaktır. Böylece kampanya başladığında %45 indirimle 190 TL'ye satılan 15x100Gr Yöresel Tadım paketi 156 TL'ye gelecektir. """ - %55 indirim için kod dh55

*Ek olarak sepete tadım paketi ve cold brew ekledikten sonra ekleyeceğiniz diğer 250 gram kahveler de %55 indirimle sepete gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egurme -- 24 Ocak 2019; 18:27:9 >
  • Mehmet beyden gelen mesaj

Arkadaşlar hem başlık altında hem özelden tekrar tekrar aynı taleple mesajlar geldi, bu tadım paketlerinin indirim oranı için şöyle bir yeni indirim tanımladık.

*Cold brew ürünümüz de bu kampanyaya özel tanıtımını yaptığımız ve sizlerin beğenisine sunduğumuz bir üründü.

""" Tadım paketlerinden birisini seçip sepete bir de coldbrew eklerseniz bu iki ürün için tanımlanan indirim %55 olacaktır. Böylece kampanya başladığında %45 indirimle 190 TL'ye satılan 15x100Gr Yöresel Tadım paketi 156 TL'ye gelecektir. """ - %55 indirim için kod dh55

*Ek olarak sepete tadım paketi ekledikten sonra ekleyeceğiniz diğer 250 gram kahveler de %55 indirimle sepete gelecektir
  • Hocam simdi siparis versem gec kalmis olur muyum?

Pazartesi kargoya cikar mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Selamlar tekrardan, ben ve bir grup arkadaşım zaten "gerçek kahve keyfi" bölümünde zaman geçirir 3. nesil kahvecileri tartışır, zincir kahve üreticileri yerine elimizden geldiğince sizleri desteklemeye çalışırız. İlk 3 mesajı görünce forumumuza özel bir kampanya olduğunu düşünüp sitenize girdim aynı ifadeleri ve indirim oranlarını da görünce olayı anlamadım, acaba bilmediğim bir durum mu var diye çok basit ve temel bir açıklama istedim sizden. İnanın açıklamalarınızdan hiç bir şey anlamadım iyi ki "bir yetişkine anlatır gibi " dememişim:)
    "Bu site zaten DH hatırına kurulmuştu, demek ki öncesini bilmiyorsunuz, bakın size anlatalım vs...." gibi bir lisan biz müşterilerinize ve sizinle aynı platformu paylaşan forumdaşlarınıza layık görülmeliydi.
    Olayı karşılıklı atıştırmaya dönüştürmek ve konunuzu baltalamak istemem, ben konudan çekileyim Allah gönlünüze göre versin.

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba,

Kusura bakmayın sanırım yanlış anladım sizi, siz de beni... Fakat demek istediğim özetle başka yerlerde paylaşılmış olsa da -ki sitedeki açıklama sadece açıklama kod yok bize özel olduğu gibi :)- donanimhaber'e kampanya yapıyoruz şeklinde düşünülerek açıldı.

Saygılarımla, tekrar kusura bakmayın.

• quote:

Mehmet beyden gelen mesaj

Arkadaşlar hem başlık altında hem özelden tekrar tekrar aynı taleple mesajlar geldi, bu tadım paketlerinin indirim oranı için şöyle bir yeni indirim tanımladık.

*Ek olarak sepete tadım paketi ekledikten sonra ekleyeceğiniz diğer 250 gram kahveler de %55 indirimle sepete gelecektir
    Bu kadar karışık yapmaya ne gerek var bu işi? Yok onu sepete ekle bunu çıkar. Altı üstü kahve alacağız hesap makinesi elimizde

Türk kahvesi ile yöresel kahve alacağım ama illa 5 adet almam gerekiyor %45 almam için. İhtiyacım fazlası dünya kadar kahve almak zorunda kalacağım eğer alırsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir siparişi verirken bu kadar yorulmadım anlamak için inanın. Eski kampanyalarda hep sipariş vermiştim. İşten dönünce yine sipariş veririm dedim. Şimdi geldim eve bir halt anlamadım tadım paketi artı bir kahve nedir 5 adet diyince ne oluyor ne olmuyor falan çözemedim vazgeçtim şu an sipariş vermekten. Bunun normali şu şu kahvelerde kod indirim yapar şu kategoriler hariçtir der bitirirsiniz. Bu ne oyun oynar gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Bu kadar karışık yapmaya ne gerek var bu işi? Yok onu sepete ekle bunu çıkar. Altı üstü kahve alacağız hesap makinesi elimizde

Türk kahvesi ile yöresel kahve alacağım ama illa 5 adet almam gerekiyor %45 almam için. İhtiyacım fazlası dünya kadar kahve almak zorunda kalacağım eğer alırsam.

Alıntıları Göster
    Hocam buna katılıyorum :) Mehmet bey bana konuyu attığında aynı şeyi söyledim kendisine. Gereksiz çok fazla detay var ama özetle 5 paket alırsak (ki stok yapmak için kolay bir hedef) %45 indirim alıyoruz.

• Bu kahvelerin neresinde indirim var allah aşkına 160-250 arasına kahve satıyorlar. Ne satıyor olabilirler bu kadar pahalı olabilecek..

Julius Meinl Sondermischung alıyoruz genel olarak ki üst kalite bir kahvedir, gerçekten indirim olduğuna inanıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 24 Ocak 2019; 20:0:36 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.