Şimdi Ara

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
16.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onatba

Bu mesaj silindi.
    Hocam dikkate alacağız, çok teşekkür ederiz görüşleriniz için.
  • ***Arkadaşlar kampanya tamamlanmıştır. İyisiyle kötüsüyle telaşlı, yoğun, heyecanlı, bir 3 gün geçirdik. Siparişlerin büyük bir kısmı bu gün kargoya verildi, takip numaraları girildi. Geri kalan siparişler ise Pazartesi verilmiş olacak. Herkese çok teşekkür ederiz.
  • Kriz sizi de vurdu anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişleri gelen oldu mu, hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Siparişleri gelen oldu mu, hiç?
    benim bugun geldi siparişlerim, açıp denemedim . yanlışlıkla çekirdek almıştım tel açıp öğütüm şeklini belirtmiştim yine çekirdek geldi kahveler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemixings

benim bugun geldi siparişlerim, açıp denemedim . yanlışlıkla çekirdek almıştım tel açıp öğütüm şeklini belirtmiştim yine çekirdek geldi kahveler.

Alıntıları Göster
    Bir kafeye gidip öğüttüreceksiniz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Siparişleri gelen oldu mu, hiç?
    Benim siparişler geldi. Sadece Türk kahvesini deneyebildik beklentimi kesinlikle karşılamadı . 500 gr 63 TL isteniyor kesinlikle değmez. Paket Mehmet efendi alınsa daha karlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim siparişler geldi.
    Supremo fellice +18 'I ofisçe denedik.
    Kimseden aa öyle güzel aaa böyle güzel diye bir yorum gelmedi.
    Normalde ofiste içtiğimiz kahvelere French press'e 3-4 kaşık koyuyoruz, yine öyle yaptık ancak bu sefer çok daha hafif bir tat oldu. Normalde Starbucks kahveleri falan zehir gibi oluyordu.
    Dışarıda Chemex falan içtiğimde ama tadı hafifliği buna yakın oluyor.
    Bizde mi bir sıkıntı var, sıkıntı var mı yok mu çözemedik.
    Cidden nasıl olması gerekiyor anlayamadım.
  • benimki kargoya verilmedi daha yada siteye girilmiyor

• Benim de kahveler henüz gelmedi.Sitede de siparişim görünmüyor.
    Bakalım bekliyoruz.

Edit:Kahveler geldi.Birini açtım denedim.Güzel ancak biraz iri çekilmiş,filtre kahve gibi.Bunu nasıl inceltip espressoya dönüştürebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 29 Ocak 2019; 21:16:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemixings

Alıntıları Göster
    Hocam merhablar; sipariş numaranızı veya İsim Soyisim iletirseniz öğütülmüş olarak yenisini yollayalım. Telefonla verilen değişiklik taleplerini hep anında sipariş sistemi üzerinden not düştük ancak yoğunluktan bir şekilde aksaklık yaşanmış, kusura bakmayın. Telafi etmek isteriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Hocam merhablar; sipariş numaranızı veya İsim Soyisim iletirseniz öğütülmüş olarak yenisini yollayalım. Telefonla verilen değişiklik taleplerini hep anında sipariş sistemi üzerinden not düştük ancak yoğunluktan bir şekilde aksaklık yaşanmış, kusura bakmayın. Telafi etmek isteriz.

Alıntıları Göster
    Kendilerine ilgilerinden dolayi tesekkur ediyorum. Yeni ogutulmus kahveleri tekrar gonderdiler.

• Daha henüz tadına bakamadım ams Colombia kokusu mukemmel.

• Merhaba,
    Ürünler geçen hafta elime ulaştı.
    3 paketi açtım ve denedim. (Denediğim kahveleri daha sonra yazacağım.)

Tadım olarak fena değiller ama daha önceki kampanyadan aldıklarım kadar da değiller gibi.
    Genel olarak iri öğütülmüş bu yüzden tatları tam bırakamıyorlar gibi.
    Filtre olarak istemiştim ama genel öğütülüş biçimine bakılınca French Press'e daha uygun bir öğütme olmuş gibi. Biraz daha ince öğütülse aromalarını daha iyi bırakacakmış gibi geldi bana.
  • Siparişlerim elime ulaştı,

Cold brew, 15li deneme paketi, Dark Cream Blend ve Caffein Blend aldım.
    Bugün cold brew'i denedim güzel. Diğer paketleri henüz açmadım, elimde açık paket kahve olduğu için. teslimatta sorun yaşamadık, eksiksiz ve zamanında geldi. Kahveleri açtıktan sonra fikrimi belirteceğim tekrar. Fırsat için teşekkür ederiz.
  • Arkadaşlar merhaba,

Mehmet beyden yöresel kahve seti, türk kahvesi ve çeşitli kahve çekirdeklerinden oluşan 2 ayrı alım yaptım. Yöresel kahve setini 190tl'den almama rağmen, kendisi çağrıma uyarak 250 gr çekirdek kahveyi bana ücretsiz olarak gönderdi. Ayrıca, diğer pakette kargo firmasının azizliğine uğradım. Buradaki mağduriyetimi de Mehmet bey, eksik olanları tekrar göndererek giderdi. Kendisine çok teşekkür ederim. Şu ana kadar türk kahvesi, Honduras Coban ve Peru Region I kahvelerini denedik. Çok taze ve lezzetliler. Ayrıca 100gr'lık yöresel kahvelerin tadım için yeterli olduğunu düşünüyorum.
  • Tam 7*250gr kahve alımı gerçekleştirdim. Hepsi harika ambalajlanmıştı.

%45 olduğunda fiyatlar tek kelimeyle harikaydı. Tchibo'nun Brazil Mild'ından, Rossmann'ın ucuz kahvesinden hatta ve hatta marketlerde satılan Jacobs'dan bile fiyatlar daha uyguna geldi.

Bundan sonra tüm alımlarımı buradan gerçekleştirmeyi planlıyorum.

Bugün ilk olarak Kenya AA'yı denedim. Öğütücüden geçirdim hiç beklemeden makine ile demledim. Tadı çok hoştu, daha önce içtiğim hiç bir kahveye benzetemedim. Çok farklı bir aroması var. Topraksı ve odunsu tatlar baskın. Bu tarz tatları sevenlere tavsiye edebilirim.

Umur.
  • 5*250 kenya aa plus aldım, toplamda 124,57 ödedim. Kilosu 100 tl gibi oldu. Kargo, paketleme sorunsuzdu. En son Rioba’nın robustasına 65 tl vermiştim. Yanık odun içiyormuşum onu anladım. Kenya AA plusı 1. Crack sonu çekirdek aldım, evde öğüttüm, öğütür öğütmez moka potta demledim, süt ve bazen de çikolata ekleyerek içtim. İlk paket bitmek üzere, kahve muazzam. İçimi hafif ve bana meyve tadı geldi. Tabii gurme değilim.
    Bu indirim tekrarlanırsa 15*100 tadım paketi alacağım. Riobayla harcadığım günlere üzülüyorum.

• Olumlu olumsuz tüm yorumlarınız için teşekkür ederim, kampanyanın Şubat etabı için son hazırlıkları yapıyoruz. Öncelikli haberdar olmak isterseniz sitemize üye olabilirsiniz. Görüşmek üzere
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.