Selam arkadaşlar. 2 aydır octavia elegance tsı kullanıyorum. Araçtan gayet memnunum. Yakıtı, konforu, genişliği çok iyi. Fakat aracı biraz kullandıktan sonra bir kaç eksik detay farkettim;
1- Yan cam krom çerçeve yok 2-Kapı ağızlarında octavia yazısı yok (sanırım maşpiyel deniyor) 3-Krom egzos çıkışı 4-köpek balığı anten
bunları sonradan almak mümkünmü? Alıp kullanan veya bilgisi olan varsa cevap verirse çok memnun olurum. Kayseri servise sordum getirtilebileceği söylendi fakat Antep servis bunlar octavia'ya olmuyor dedi.
Burada aradığın bazı orjinal aksesuarları bulabilirsin. Ancak sadece 2. ve 3. yazdıkların orjinal olarak edinilebilir, diğerleri için ise 3. parti firmalardan yaptırman mümkün, zira aksesuar olarak krom yan çerçeveler (ki zaten B sütunu yapısı gereği krom çerçeve olmaması doğal) ve anten yok. Gönderdiğim PDF'ten kodlarıyla istersen servisler daha çabuk yardımcı olabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: drvolki
Selam arkadaşlar. 2 aydır octavia elegance tsı kullanıyorum. Araçtan gayet memnunum. Yakıtı, konforu, genişliği çok iyi. Fakat aracı biraz kullandıktan sonra bir kaç eksik detay farkettim;
1- Yan cam krom çerçeve yok 2-Kapı ağızlarında octavia yazısı yok (sanırım maşpiyel deniyor) 3-Krom egzos çıkışı 4-köpek balığı anten
bunları sonradan almak mümkünmü? Alıp kullanan veya bilgisi olan varsa cevap verirse çok memnun olurum. Kayseri servise sordum getirtilebileceği söylendi fakat Antep servis bunlar octavia'ya olmuyor dedi.
Octavia'ya uygulanmış 3. ve 4. aksesuarlar ile ilgili ayrıntılı bilgi ve resim içeren konular için bakınız: