Şimdi Ara

octavia verilip captıva alınırmı??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar suanda 2008 model octavıa elevance trp. kullanıyorum 4 kısılık bır aılem var aracımı degıstırmek ıstıyorum aklımda captıva var 2007 veya 2008 olabılır butçem 55000 tl zorlarsam olacagı bu
    captıva olmazsa 3008 dedusune bılırm ama ınsanın ıcınde heves vardırya ıste onun ıcın captıva oncelıklı tercıhım sızın yorumlarınız nelerdır sızce hangısı ve neden?

• arkadaşlar kımse yorum yapmakmı ıstemıyor yoksa baska bır sorunmu var????
  • yakıtı dert ediyorsanız pejo
    diğer türlü captiva

5 yıl kullanmaya göre hesabınızı yapın derim
    çok km yapacaksanız da yakıt hesabını bu hesabınıza dahil edin.

sıfır trax da düşünebilirsiniz, fiyatı o aralıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox78 -- 6 Ocak 2014; 23:18:38 >
  • Geniş yüksek konforlu bir araç istiyorsanız captiva olabilir, parodox arkadaşımızında bahsettiği gibi yakıt konusu sizin için önemliyse 3008 daha uygun gibi. Birde 2007-2008 temiz captiva nasıl bulabilirsiniz o da ayrı bir soru.
  • Geniş ailelerin tercihi 7 koltuklı captiva olabilir araç gerçekten 3008 den daha geniş ve gerçekten SUV zaten chevroletin SUV geçmişi 100 yıla yakın piyasadaki en iyi SUV şuan captivadir. kötü yanlari 2.0 lık motorunun vergi yüzünden yüksek olması ve yakıtıda bir o kadar artması şehir dışında 7-8 lt kadar düşüyor ama şehir içinde 10-12 LT çıkarak biraz sizi üzebilir ben olsam vergiyi düşünmezsem 7 kişilik 4X4 captiva alirim 50000 TL gerçekten güzel birşey bulabilirsiniz ayrıca diğer dizel SUV lara göre kmside daha düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemligenc_59

merhaba arkadaslar suanda 2008 model octavıa elevance trp. kullanıyorum 4 kısılık bır aılem var aracımı degıstırmek ıstıyorum aklımda captıva var 2007 veya 2008 olabılır butçem 55000 tl zorlarsam olacagı bu
    captıva olmazsa 3008 dedusune bılırm ama ınsanın ıcınde heves vardırya ıste onun ıcın captıva oncelıklı tercıhım sızın yorumlarınız nelerdır sızce hangısı ve neden?

octavia bırakılıp kore malı chevrolete binmek attan inip esşeğe binmektir. Bence 55.000 tlye daha farkli bir araç bak. Mesela 2.el bir skoda octavia 1.6 tdi dsg , jetta 1.6 tdi dsg , tiguan 1.4 tsi manuel ,
    Gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet Kalos Alınır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Peugeot Rcz Alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    civic fb7 alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.