Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
87
Favori
105.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Türkiye'den bir oculus quest 2 aldım. Referral olayını yapabilir miyim ve bu konuda bilgi verecek biri varsa yazabilirse sevinirim.

Ayrıca bir telegram, Facebook grubu gibi bir şeyler varsa onlara da katılmak istiyorum. Bunun için de yazabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @erayunal1996

@matrix22

Merhaba oculus quest 2 bayadır araştırıyorum ikinci el alamaya kadar verdim. Bir tane buldum 64GB versiyon ama yeterli gelir mi bilmedim, bilen varsa yazabilir mi ?

İkinci sorum pc o kadar iyi değil SteamVR performans testi yaptım GPU: AMD Radeon R7 370 serisi olduğunda kurtarmadı kırmızı verdi. CPU: İntel i5 3570 3.40 kurtaldı ram 4 gb. Bu sistemle çok mu kasar pc ile hiç mi açmaz. Olmadı ileri ki zamanlarda ekran kartını yükseltilerim.

Cevapların için şimdiden teşekküller.

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

• volki26 kullanıcısına yanıt
    Yetmez maalesef tüm sistemi yenilemeniz gerekir. Üst seviye kartlar bile zorlanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volki26 kullanıcısına yanıt
    64 ile yaramaz hocam. Hiç alma. İmkan varsa 256.
    Ama ortalama kullanıcıya 128 yeter.

• Thathurts kullanıcısına yanıt

Ben xiaomi’nin 5ghz access pointini aldım gayet iş görüyor kopma takılma yaşamadım

• kratosunbicaklari kullanıcısına yanıt

hocam bende Türk Telekom VC220 5ghz destekleyen modem var ama 433mbps hızı verdiği için lag oluyor. Kablo dışında ne önerirsiniz? Sizin bahsettiğiniz ürünü alsam yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-S-D -- 2 Mayıs 2022; 16:19:32 >
  • L-S-D kullanıcısına yanıt

Ben laptobu da bilgisayarı da kablosuz bağlamama rağmen kopma ve takılma yaşamadım 90 bit falan veryor

Asıl modeminiz neydi?

Ama benim modem 2.4 ghz ttnetin verdiği modem sıkıntı çıkmasın?

bu arada sizin ürünün linki var mı ?

• L-S-D kullanıcısına yanıt

hocam asıl modem aşağı katta superonline'ın verdiği dandik bir modem. Ama o modeme ben ethernet ile bağllıyım. Aldığım access point'e de laptop ve quest bağlı

• Thathurts kullanıcısına yanıt

asıl modeminizin hiç bir etkisi yok çünkü iletişimi bağlı olduğu modem üzerinden yapıyor quest ve bilgisayarı 5ghz modeme bağlarsanız sorun olmaz.

aldığım cihaz bu.

• Iyi bayramlar arkadaşlar quest 2 ile alakalı inceleme videosu çektim. Epey uzun bir video oldu ama almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum. Videoyu beğenirseniz beğenip abone olursanız da sevirinim

https://www.youtube.com/watch?v=PKrotGvQBrw&feature=youtu.be

• v39 güncellemesinden sonrası lag yaşayan oldu mu? Özellikle uygulama ekranında ve geçişlerde lag ve fps drop oluyor v38'de yoktu.

edit: Guardian geçmişini temizleyince bir nebze de olsun azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 4 Mayıs 2022; 3:40:2 >
  • malum durum icin PM atabilecek var mi? tesekkurler.

• Arkadaşlar quest 2 kullanıyorum, normalde gözlüğe yükleyip oyun oynuyorum. Fakat bilgisayar üzerinden yapılan karşılaştırmaları izledim ve görsel olarak daha iyi bir oyun deneyimi sunduğunu gördüm. Laptop kullanıyorum ekran kartı rtx 3060, işlemci i5 ram 16gb. Aynı yada benzer sisteme sahip arkadaşlar oyun deneyimlerini, oynadıkları oyundan kaç fps aldıklarını, hangi bağlantı türünü kullandıklarını, birde odt ayarları hakkında bilgi verebilirler mi. Ben virtual desktop kullanıyorum orada pek fazla ayar yapmaya gerek yok, bir iki pc oyunu denedim ortalama fps hem düşük geldi hem çok ani düşüşler oluyor. Sizlerden gelen yorumlara göre tekrar ayar yaparım, belki modemi değiştiririm şu an wifi 5 kullanıyorum, yada pc üzerinden oynamayı rafa kaldırırım.

• krem07 kullanıcısına yanıt

Airlink denediniz mi?

Evet airlink ile bir kac deneme yaptım, ama ayarları youtube dan izlediğim ve anlayabildiğim kadar yaptım görüntü kalitesi kötü oldu yine fps de sıkıntı oldu. Airlink odt ayarları için türkçe kaynak var mı.

• Sağ kol 2 gündür bağlantı hatası veriyor, yeni pil taktım pair unpair yaptım düzelmedi ilk 10 dakika sorun yok sonra kopmaya başlıyor, yeni kol bakayım dedim 2600 TL yuh dedim , ne yapmak lazım arkadaşlar?

• Arkadaşlar malesef Resident Evil 4ü silip tekrar yükledim ve save dosyam uçmuş. Cloud backup açık değildi var mı bir yolu geri getirmenin?

• Malum konu ile alakalı pm atabilecek var mı arkadaşlar rehber ayarında. Yeniyim vr olayında.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.