merhabalar bende yeni cihaz aldım malum yolu yazarmısınız zahmet olmazsa |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (33. sayfa)
-
-
Merhaba bende yeni aldım cihazı . Benim sorunum şu zaman zaman kolların pilleri tam dolu olduğu halde gecikme donma yapıyor bunun bir sebebi varmıdır . Ona göre iade edeyim cihazı .
2. Ben Hollanda’da bulunuyorum bu referans olayını nasıl yaparız .
3 malum yolları yollarsanız çok sevinirim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oculus içindeki 20 usd lik virtual desktop ile steam deki 24 tl lik arasında ne fark var acaba?
-
Çok büyük ihtimalle fark yok.
Steam'in güzelliği, Türkiye için farklı kur uyguluyor, ancak son dönemde oyunların fiyatları "güncellenen" kurlar üzerinden hesap edilmeye başlandı.
Örn: American Truck Simulator 30-40 TL gibi fiyatlara sahipken 150 TL gördü bu gözler. DLC'ler falan dahil miydi göremedim gerçi ama yine de fazla bir fiyat.
Oculus mağazasının böyle bir kur hesaplama yöntemi yok, haliyle fiyatları süper saçma anlamsız modda
Parayla alacağınız uygulama-oyun vb'yi Steam'den almaya gayret edin, eğer varsa. Ha tabi bu durumda PC aracılığıyla oynayacaksınız ama bazı oyunlarda grafik vs. farkı da çok net oluyor, dikkate almanızı tavsiye ederim.
-
Selamlar, fark çok. Steam'deki sadece Kablo ile kullanmaya izin veriyor ama oculus store'daki ile kablosuz kullanabilirsiniz.
Fiyat farkına arkadaş değinmis ama bu uygulama özelinde fonksiyon anlamında özellikleri quest için büyük fark söz konusu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oculus Store daki ile kablosuz pc ye bağlanabiliyorsunuz. Bende var ama Airlink e nazaran çok performanslı bir program değil. Özellikle iyi bir router ınız var ise Airlink daha avantajlı. VD' ın bitrate sınırı 95 diye hatırlıyorum. alma niyetiniz varsa önermem kısaca.
-
Selamlar bende 128gb ilk versiyonla aranıza katıldım.
Malum linki paylaşabilecek varsa mutlu olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar malum linki gönderir misiniz
-
Benim Oculus Quest 2 bir türlü Tv yansıtmada Tv görmüyor Lg nanocell var. Arkadaş da denedim onda da Samsung var göre görmedi. Hdmi yansıtma apartı ile denedim gene Cihazın ekranında çıkmıyor bir türlü. Sizde böyle bir durum var mı nasıl çözebiliriz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende philips var. Sorunsuz aktarıyorum. Bilmediğim için soruyorum lg de android tv değilmi? Oculustan bağımsız yt de video izlerken tv ye aktarma yapabiliyormusunuz? Telefon oculus ve tv aynı ağda bağlılar değilmi? Başka soru gelmedi aklıma :)
49SM8000 modeli tam android diye geçmiyor ama yansıtma özelliği var. Ve aynı ağa bağlı
merhabalar arkadaşlar benim de cihaz elime ulaştı malum yollar hakkında bilgi alabilir miyim özel mesajdan?
30 dolar mağaza kredisi için de iletişim kurabiliriz yeni alanlarla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HQNnnnnnn -- 20 Mayıs 2022; 16:8:50 > -
selamlar 30 dolarlık olan kupon için kaydı yaptırdım fakat hesaba işlenmedi bir adım atladım sanırım.
birde malum linki alabilirmiyim.
-
Arkadaşlar merhaba bende malum konu hakkında link alabilirmiyim
-
Cihazı kurmadan önce mi referral kodunu kullandıniz?
Herkese merhaba. Bir iki gün önce ben de Oculus Quest 2 sahibi oldum. Buradan yönlendirmelerle Android temelli oyunları indirip makineye göndermeyi öğrendim. Ancak bilgisayarda yer alan "malum yollardan" elde edilmiş VR uyumlu oyunları air link üzerinden nasıl oynanacağını çözemedim. Bilgisayarda hangi program içinde açılıyor, herhangi özel bir klasöre koymak mı gerekiyor, makinede nasıl çalıştırılıyor anlayamadım. Bana özelden bilgi veren birisi olursa çok mutlu olurum. Teşekkürler...
-
Steam e ekleyip açabilirsiniz bazı oyunlarda ekstra konsol argümanları eklemek gerekebiliyor.
Selamlar. ikinci el olarak aldım cihazı. cihazın içinde aldığım arkadaşın hesabı yönetici olarak duruyor. yanına kullanıcı ekle diyerek kendi hesabımı ekledim fakat her açtığımda ilk onun hesabı karşıma çıkıyor. ben bu şekilde cihaza factory reset atabilir miyim acaba sıfırdan kendim kurmak istiyorum.
-
Mobil uygulamadan factory reset yaptırmıyor mu? Cihaz kapalıyken güç ve ses kısma tuşlarına basılı tutarak açın reset ekranı gelmeli
Eve gidince deneyeceğim. Merak ettiğim konu reset atabilmem için önceki kurulan hesapla alakalı benden şifre vs isteyip istemeyeceği.
Mobil uygulamayı yüklemeyi denedim. eşleştirme kısmında parola gibi bir şey istedi o kısmını beceremedim eşleştirme aşamasında kaldım kapattım sonra
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X