Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
87
Favori
105.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kumandada pil'in çıkık ucunun olduğu yere alüminyum folyo koyun. Şöyle tırnağın dörtte biri kadar. İletkenlik sorunu yaşanmasını engellemek amaçlı.
    Muhtemelen sorun bundan kaynaklanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, salı günü Oculus VR ıma kavuşuyorum. Hem referral için hem de diğer malum konular için pm atabilirseniz çok sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Virtual Desktop ücretsiz nasıl indiricez 20 $ çok ya

• __nikolaus__ kullanıcısına yanıt

Gecmis olsun. Arkadasin cozum yolu ise yaramazsa sahibindende 650 ye. bir ilan var . İlanla alakam yoktur. Gorunce yazmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ajanluck A kullanıcısına yanıt
    Bu uygulamanin ücretsizi veya tam olarak steam ikamesi yok malesef

• @turklucky

@arizaeren

Merhaba bende sonunda 128 GB versiyon ile katıldım. Sidequest tarafına baktım ama o kadar tatmin etmedi şimdilik. Şu Malum konu ile alakalı pm atabilecek var makbule geçer :)

• ben de 3’ü var

• Arkadaşlar büyük harfle yazıyorum😂

MALUM KONU LİNKİ PATLAMIŞTIR-BİTMİŞTİR LÜTFEN PM GÖNDERMEYİNİZ

• arkadaslar bir tane alıp aranıza katıldım ref rica edebilirmiyim

• cancancan23 kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım hocam

• Thathurts kullanıcısına yanıt

Biten bir şey yok hocam, hangi yöntemden bahsediyorsunuz siz?

• ps4 pro + psvr kullanıcısıyım daha yüksek çözünürlüklü oculus quest 2 almak istiyorum ama acer nitro 5 rtx 3060 laptopumda fps problemim var. laptopun 144hz ekranında 80 fps oynadığım oyunu harici monitöre hdmi ile bağlarsam aynı ayarlarda 110 fps oynuyorum. çünkü rtx3060dan laptop ekranına giden görüntü onboard ekran kartı üzerinden geçiyor ve fps düşüyor. ama hdmi direk rtx3060 dan cikis aliyor ve fps düşmüyor. laptopta usb-type-c var ama ondaki durum hdmi gibimi yoksa o da onboard ekran karti üzerinden fps düşürerekmi grçiş yapıyor bilemiyorum. eğer öyleyse vr baslik alirsam hdmi to type-c adaptörü ile kullanabilirmiyim. laptopla oculus quest 2 kullanan arkadaşların çözümü nedir?

• osman kurt 1984 O kullanıcısına yanıt

quest 2 görüntü girişi yok o yüzden hdmi veya displayport ile görüntü aktaramazsınız. Görüntü sıkıştırılıp video haline getirildikten sonra aktarılıyor.

• bersgurs kullanıcısına yanıt
    peki usb type-c kablosu görüntüyü aktarmıyormu, bu kabloyu kullanan arkadaşlar veri aktarimini video formatindami yapmış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman kurt 1984 -- 13 Mayıs 2022; 19:18:21 >

usb üzerinden aktarım oluyor displayport veya hdmi olmadığı için sizin durumunuzda fps artışı olmaz.

• bersgurs kullanıcısına yanıt
    laptopun ekranindaki 2 ye ayrilmis görüntüyü gözlüğe taşıyorsa, laptop ekranini iptal edip hdmi ile monitore baglanip daha yuksek fps alirsam gözlüğe taşıdığım performans rtx3060 in saf gücü olurmu acaba. çünkü kayıp laptop ekranina giden görüntünün on board ekran kartindan gecerke fps degerinin düşmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: volki26

@turklucky

@arizaeren

Merhaba bende sonunda 128 GB versiyon ile katıldım. Sidequest tarafına baktım ama o kadar tatmin etmedi şimdilik. Şu Malum konu ile alakalı pm atabilecek var makbule geçer :)

Hocam malum konu gelirse bana da atarsan sevinirim:)

• Frank Sinatra kullanıcısına yanıt
    Gelmedi hocam

O şekilde olabilir hocam denemediğim için bir şey söyleyemem.

• muratdogan456 kullanıcısına yanıt

Bir tane link vardı o linkte android apk olarak oyunlar vardı ama patladı link

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.