Arkadaşlar aranıza yeni katıldım referans linki alabilir miyim özelden kupon için |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (34. sayfa)
-
-
Eşleştirmede gözlükte çıkıyor kod hocam. Aynı wifiye bağlı olmak gerekiyor. Biraz gıcık bir süreç. Reset atsanız hiçbir şey olmaz merak etmeyin :)
Numaram olması lazım sizde. Her konuda sorabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
128gb olan modeli aldım. ref için pm alabilir miyim?
-
teşekkürler hocam biraz uğraşıp hallettim.
cihazı açınca link kablosuyla iracing de bir deneyim dedim. kötü olacağını tahmin ediyordum ama bu kadar çamur gibi bir görüntü de tahmin etmiyordum doğrusu. ilk izlenim olarak beklentimi karşılayacağını sanmıyorum. ekstra ayar falan bir şeyler yapılması gerekiyor sanırım yoksa bu kadar kişi bu oyunu o haliyle oynuyor olamaz.
-
Ben steam kullanmıyorum hocam. Direkt cihazdan takılıyorum :)
Kullananlar vardır elbet, yazarlar. Ben daha "basic" kullanıcıyım :)
Şu forumda ünlü olan malum yolları ben de becerebilirsem bir de öyle deneyim bakalım. Belki fikrim değişir:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malum yol dediğimiz 15 dklık iş hocam. Googlea Ffaio yaz, hemen halledersin. Hiç zor değil.
cevap için teşekkürler benim merak ettiğim konu şu; ben şu an kablo ile oculus link üzerinde başka bir uygulama olmadan zaten pc ye bağlanabiliyorum. yani masaüstümü yönetebiliyorum steamdeki oyunları açıp kapatabiliyorum vs. steam deki bu uygulamayı alırsam ne farkı olacak benim için?
-
Steam üzerinden almanız ile Kablo kullanmak arasında bir farkı yok
Referans linki ne veriyor acaba ? Bir de ben cihazı 2.el aldım kendi hesabımı açınca bana da verir mi ? Teşekkürler şimdiden.
-
2. El Icin referral olmuyor malesef
Selamlar. Biz de kardeşimle birlikte 2 adet 128gb aldık bugün. Henüz birinin kurulumunu yapmadık ama bu hafta içi isteyene referans kodu gönderebiliriz.
Selamlar herkese, ben de 128 gb modeli alarak aranıza katıldım..
malum konu ile ilgili ben de PM rica edebilirim..
-
Selamlar, referans linki gönderebilir misiniz? Bir de yurt dışından falan giriş yapmak gerekiyormuş sanırım o konuda da aydinlatabilirseniz cok memnun olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merakla kargodan gelmesini bekliyorum bu pm olayı nedir malum yol dediğiniz korsan mi acaba 😁
Selamlar. Yeni Oculus 2 kullanıcısıyım.. Şöyle bir sorunla karşılaştım. Quest 2 yi air link ile bilgisayara wifi üzerinden bağlamaya çalıştığımda Quest 2 sadece 3 nokta ile siyah ekranda kalıyor. PC ethernet kablosu ile bağlı ve steam oyununu çalıştırıyor, hatta SteamVR üzerinden gözlükteki görüntüyü de görüyorum, kontrollerlar orada hareket ediyor fakat Oculus'a görüntü gelmiyor..
İnternetteki bir çok yöntemi denedim, tek işe yarayan şey laptoptaki onboard AMD ekran kartını disable edip sadece ana ekran kartını bırakınca çalıştı ama bu sefer de bilgisayarda mouse bile çok yavaş hareket etmeye başladı dolsayısıyla oyun da yavaş ve gecikmeli çalıştı..
Bunu başka şekilde çözmenin yöntemi var mıdır?
(Bu arada evdeki internet 100mb ve kablo net, infinity 401 modemin 5ghz modunda bağlanıyorum.. bu modemle kablosuz oynanabilir mi yoksa illa kaliteli bi router almam gerekir mi?)
-
Nasil girebiliriz gruba. Bende yeni aldim araniza yeni katildim
Çözebildiniz mi sorunu acaba ?
hayır iade ettim
-
Dostlar bu 30$ krediyi nasıl oyun almak için kullanıyoruz kredi kartı bilgilerini girmek şart mı mobile den alamadım bir türlü sanal kart bilgilerini girdim bu sefer de hata verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X