Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
87
Favori
105.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum, daha evvelden Samsung gear vr 325 kullandım. Biliyorum kıyas olmaz ama onda çözünürlük çok kötüydü. Oculus 2 de çözünürlük durumu nasıldır. Misal netflixten film bakarken normal 4K tv den çok farkı var mıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    Gözlüğün genellikle olarak cozunurlugu yüksek ancak screen door effect nedeniyle 4k normal bir ekrana göre biraz daha kalitesiz geliyor ama eski vr gözlüklerine nazaran oldukça iyi.

Video izleme uygulamaları açısından en kötüsü Netflix çünkü kendisi 720p yayin izletebiliyor ancak diğer uygulamalar genellikle 4k görüntü verebiliyor ve daha tercih edilebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar
    Oculus Quest 2 kullaniyorum. PC ‘de gözlük ile assetto corsa, iracing gibi oyunlar oynamak istiyorum. Sizce nasil bir sistem toplamaliyim ? Ekran karti secerken dikkat etmem gereken konular ne olur ? Tecrübesi olan varsa bilgi rica ederim.

• Develi0000 D kullanıcısına yanıt

Bende merak ediyorum

• FFAIO üzerinden PVCR olarak Lone Echo indirdim fakat kurmaya çalışırken aşağıdaki hatayı veriyor.. Bilen var mıdır, nasıl çözebilirim? Veya başka nereden bulabilirim?

Hata Mesajı: "Runtime error (at 191:223) - Division by zero"

• Thathurts kullanıcısına yanıt

Çözdüm hocam dns yi direk modrm den değiştirdim şimdi her siteye girebiliyorum  

• hangi dnsleri kullandınız

• Arkadaslar merhaba ben bu gozlugu ets2 oynamak icin almak istiyorum. Pc de oynayabilir miyim? Oynayabilirsem goruntu kalitesi nasil olur? Piksel piksel mi yoksa cam gibi olup gercekmis gibi beni icine cekebilir mi tesekkurler

• Pc'de oynayabilirsiniz ama cam gibi görüntü olmaz. Piksel piksel de olmaz arada bir şey.

• Arkadaşlar bu yöntemle istediğim oyunları çok rahat şekilde yükledim . Videonun uzun olmasın bakmayın çok kolay şekilde yapabilirsiniz.

Videoda geliştirici modundan bahsetmiyor. Önce geliştirici modunu açmanız gerekmekte . Google yazarsanız clickle başlayan sitede hızlı bir şekilde anlatılıyor.

V3Xyoutube
    UMARIM VİDEOM YARDIMCI OLMUŞTUR. FERAGATNAME-- VİDEOM SAF EĞİTİM AMAÇLI YAPILMIŞTIR. TELİF HAKLARI HAK SAHİPLERİNE AİTTİR. (Rookies Sideloader) dahil ancak bununla sınırlı olmamak üzere bu bir telif hakkı reddidir 1976 Telif Hakkı Yasası'nın 107. Bölümü uyarınca, eleştiri, yorum, haber raporlama, öğretim, burs ve araştırma gibi amaçlar için "adil kullanım" için izin verilir. Adil kullanım, aksi takdirde ihlal edebilecek telif hakkı yasasının izin verdiği bir kullanımdır. Kâr amacı gütmeyen, eğitim amaçlı veya kişisel kullanım, dengeyi adil kullanım lehine verir. BAĞLANTILAR-- VRPirates Discord bağlantısı! https://discord.gg/D9rs7TM VRP Essentials (VRP Rclone Gui) bağlantısı! https://wiki.vrpirates.club/en/Howto/VRP-Essentials Sidequest indirme bağlantısı! https://sidequestvr.com/setup-howto ETİKETLER, oculus quest oyunları nasıl alınır, ücretsiz oculus quest oyunları, tüm oculus quest oyunları nasıl alınır, oculus quest 2, hepsi nasıl alınır, tüm bryce maly nasıl alınır, tüm oculus quest oyunları nasıl ücretsiz alınır, her oculus quest 2 oyunu nasıl alınır, ücretsiz oculus oyunları nasıl alınır ücretsiz, oculus quest oyunları nasıl yapılır, vr oyunları nasıl yapılır, tüm oculus oyunları ücretsiz olarak nasıl edinilir, tüm oculus oyunları ücretsiz olarak 2021 nasıl alınır, oculus quest oyunları nasıl oynanır, oculus quest 2 için oyunlar ücretsiz nasıl edinilir, ücretsiz oculus quest 2 oyunları, oculus quest, oculus, oculus , oculus quest oyunları nasıl yapılır, oculus quest oyunları nasıl yapılır, oculus quest yandan yükleme, ücretsiz oculus quest oyunları nasıl alınır, quest oyunları ücretsiz nasıl alınır, oculus rift nasıl oynanır quest'te oyunlar, oculus rift, oculus ücretsiz oyunlar, oculus'ta en iyi ücretsiz oyunlar, oculus'ta ücretsiz oyunlar nasıl edinilir, oculus quest'te ücretsiz oyunlar nasıl edinilir
    https://www.youtube.com/watch?v=DkDk2GubG80&list=LL&index=3
  • Arkadaşlar aklımda bir sual var gözlüğü iki kere dürtünce kamera gerçek hayatı gösteriyor gözümüze o görüntüyü daha kaliteli görmek için yapabileceğimiz bir mevzu var mı yoksa sabit o kalitede mi görüyoruz

• ben de en çok ets2 oynarım diye aldım ama maalesef olmadı, cihazı pc ye bağlayınca ekran kartı uyumlu değil uyarısı verdi. bilgisayarım çok yeni değil ama ets2 yi orta şeker çalıştırmaya yetiyordu. sanırım web sitesinde yazan minimum sistem gereksinimlerini kontrol etmekte fayda var.

çalıştırmanın başka bir yolu var da ben bilmiyorsam, bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

• Quest 2 sıfır cihazımı dün etkinleştirdim bu gün ikinci günüm referans kodunu nasıl yapıcam acaba

• ersin310 E kullanıcısına yanıt
    Virtual desktop ile deneyebilirsiniz. 900 ve üstü bir ekran kartınız varsa çalıştırır muhtemelen ama performans tabi ki düşük olacaktır eski ekran kartında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba öncelikle ffaio ile neden sadece oyunlar yuklenebiliyor uygulamalar için baska ortam mı var, özellikle virtual desktop a o kadar para vermek ıstemıyorum, bırde hızlı bilgisayar baglantısı için hangi kabloyu önerirsiniz amazon uk den avantajlı alınabılıyorsa alıyım bırtane son olarak da quest goruntusunu samsung akıllı tv ıle anlık paylasmamıza yarayan bır uygulama/yontem var mıdır?

• nevodien N kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar da var ama virtual desktop'un korsan sürümü yok o yüzden hiç bir yerde bulamazsınız. Herhangi bir 5gbit veya 10gbit usb kablosu olur. Chromecast destekli cihazlara aktarım yapabiliyorsunuz

• bersgurs kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• benim bazı problemlerim var

1 oculuse nasıl dosya atarım mesela mp4 filmi atıp nasıl seyrederim

2 3d filmleri oculuste seyredebilirmiyim cardboard vr ile seyrettiğim 3d filmleri bunda seyretmeyi beceremedim.

3 virtual desktopun alternatıfı yokmu

4 vr filmleri nasıl seyredebilirim

5 istediğim oyunların coğunu oynayamıyorum malum yollarla cünkü orada yok ne yapmalıyım

• sami S kullanıcısına yanıt
    1 skybox vr. Kendi aracı programı ile atabilirsin.
    2 skybox vr ile
    3 bildiğim kadarıyla yok
    4 skybox vr
    5 pcvr yada quest olarak yoksa cracklenmemiştir. O zaman satın almaktan başka çare yok.

• serkan887 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim yardımınız için skybox vr ı deneyeceğim

bir şey sorabilirmiyim bildiğiniz gibi 3d filmlerde 2 farklı kare var biri bir goz için diğeri diğer göz için skybox vr bu işi otomatik 2 goze farklı kareleri gönderiyormu

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.