Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.667
Cevap
87
Favori
105.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkürler, tam düşündüğüm gibi demek ki.. Ben kablo bakmaya başlayayım.. 

Her oyunda gerekmiyor aslında, çok hareketli ve grafik kullanmayan oyunlar için hareket serbestliği airlink ile çok iyi, kablo takılma endişesi yok.. daha yavaş ama görsel oyunlar için ise kaliteli kaplamalarda kablo kullanmak işe yarayacaktır..  

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Hocam oyuna göre de biraz değişiyor sanıyorum. Yani çok aşırı farklar değil ama gözünüz fark ediyor yine de. Kabloyla bağladığımda "hmm evet ya böyle bi parça daha iyiymiş" dedim ve bi daha çıkarmadım PC ile oynarken  

• murath666 kullanıcısına yanıt

Rica ederim ne demek.

Aynen, bu bahsettiğim durum ETS, Project Cars, Assetto Corsa, Alyx vs. gibi oyunlarda. Daha basit grafikli oyunlarda çok gerekmeyebilir. Yine de ufak çaplı bir netlik hissiyatı olmuyor değil tabi.

Ha bunun yanında Steam ve gözlükte bazı ufak tefek ayarları da yapmak lazım. Bazı oyunlarda ya oyun içinde ya da Steam'de ince ayarlar oluyor, onları da kontrol edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Hocam oyuna göre de biraz değişiyor sanıyorum. Yani çok aşırı farklar değil ama gözünüz fark ediyor yine de. Kabloyla bağladığımda "hmm evet ya böyle bi parça daha iyiymiş" dedim ve bi daha çıkarmadım PC ile oynarken  

Half life alyx walking dead gibi ağır oyunlar da fark etsin yeter hocam çoğu kullanıcı görüntünün daha iyi olduğunu söylüyor alacağız artık napalim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kablo ile airlink i karşılaştırdığımda bir fark görememiştim zamanında oldukça bir kaç kere tak çıkar yapıp gözlemlememe rağmen. Kablosuzun verdiği rahatlığa değmez bence aradaki fark

• bersgurs kullanıcısına yanıt

Hocam modem ve bağlantınız muhtemelen işi çok değiştiriyor.

Örneğin bende bilgisayar da zaten kablosuzla bağlı, üzerine airlink açınca tam randımanlı kullanamadı tabi büyük ihtimalle.

• Selam arkadaşlar. Bende aranıza yeni katılıyorum. Sormak istediğim 30 usd lik referans kodları hala çalışıyor mu? Birkaç link denedim ve hata aldım.

• sametmercan53 S kullanıcısına yanıt

ben de bu konuyu araştırıyordum, anladığım kadarıyla sınırlı süreli bir kampanyaymış ve sona ermiş.

• sametmercan53 S kullanıcısına yanıt
    Detaylarını PM atıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vatoz28 kullanıcısına yanıt
    Kampanya devam ediyor ama süreci biraz sancılı

• NePhThYs kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bana da atabilir misiniz?

• Selamlar.

Steam VR fest’te alınması şart oyunları yazabilir misiniz? Türden bağımsız kendi keyif aldığınız oyunları yazmanız yeterli.

Valve Index beklerken helak oldum, bunu almayı düşünüyorum Index 2 gelene kadar en azından VR dünyasına bir giriş yapmış olalım  

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Selamlar, hemen yazayım  

Bazısı direkt VR değil, VR destekli normal oyunlar, onları da ekledim. VR Fest'te olmayabilirler.

Bunların bazıları da Oculus'a direkt kendi oyunu olarak inebiliyor, yani "orada da var zaten" diyebilirsiniz belki ama grafiksel olarak bazılarının çok bariz farkları de oluyor PC ve Oculus arasında.

- After The Fall (VR)

- Arizona Sunshine (VR)

- Best Forklift Operator (VR) - Fantazi niyetine bakılabilir :)

- Blade & Sorcery (VR)

- Derail Valley (VR)

- Final Approach (VR)

- Gorn (VR)

- Hellsplit: Arena (VR)

- Omega Pilot (VR)

- Republique VR

- Robinson The Journey

- Wanderer (VR)

- Z-Race (VR)

- X-Plane11

- Euro Truck Simulator - American Truck Simulator

- Elite Dangerous

- Project Cars 1-2

- Assetto Corsa

- Tabi ki Half Life Alyx

- Dirt Rally 2.0

- Microsoft Flight Simulator (Steam'de yoktu sanırım)

- Skyrim VR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 20 Temmuz 2022; 13:42:40 >

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Bir de 5 metre kablo aldım Macrobot diye bir şey. Başka tavsiyeniz var mıdır eksesuar vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Teşekkürler. Bir de 5 metre kablo aldım Macrobot diye bir şey. Başka tavsiyeniz var mıdır eksesuar vs?

Cihazın kendi kafa bandı çok dandik BOBOVR markasının sunduğu çok güzel bir başlık ve aksesuarları var ben aldım çok memnunum tavsiye ederim hocam şu video size yardımcı olacaktır

https://www.youtube.com/watch?v=64MynbVbyRc&feature=youtu.be

Rica ederim, ben de onu almıştım yanlış hatırlamıyorsam.

Bu arada kabloyu çalıştırırken USB'lerinize doğru güç gittiğinden emin olun. Hatta usb'leri bilgisayar kapalıyken de şarj edecek şekilde güç gitmesi için ayarlarsanız iyi olur, kabloyu gözlükle bırakır gidersiniz, şarj da eder bir yandan mesela..

Powerbank tavsiyesi oluyordu ancak ben daha çok PC üzerinden oynadığım için almaya gerek duymadım. Kendi pili de zaten 1-1.5 saat kadar gidebiliyor tamamen dolduktan sonra. Bilgisayara takılıyken bitirmek imkansız gibi bir şey zaten.

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Aliexpress gibi siteler üzerinden mi aldınız? Türkiye'deki sitelerde göremedim sanki o markanın ürünlerini  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt

Sağolun. Bir de kulaklık soracağım. Kendi entegre olanı mı kullanıyorsunuz? Elimde samsung var memnun olduğum, öyle bir şeyle mi kullanmak mantıklı?

Rice ne demek..

Kulaklık hiç tecrübe etmedim, evet genelde kendi entegre olanı ama PC'de yine zaten karşısında durduğum için PC hoparlörleri.

Bir tek Alyx'te ayağa kalkıp oynadığım ve bu esnada bilgisayar biraz sağda kaldığı için değiştirmiştim  

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Aliexpress gibi siteler üzerinden mi aldınız? Türkiye'deki sitelerde göremedim sanki o markanın ürünlerini  

Evet hocam 9.gün de elime ulaştı Türkiye de satılmıyor malesef. Ben kullanalı 2 ay olacak fakat toplasak 2 hafta anca oynamışimdir aksesuarlari bekledim kablo vesayre aldım derken fırsat olmadı ayrıca meret çok terletiyor klimalı ortam da veya kış aylarında oynanmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 20 Temmuz 2022; 15:48:18 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.