yeni cihaz aldım referans kodu alabilirmiyim lütfen birde bu kodu nasul kullanacağım kısaca anlatırsanız sevinirim vr olayında daha sıfır noktasındayım geriye donuk 20 sayfa okudum ama bu referans olayı ile bilgi yok herkes istemiş ama nasıl kullanılacak yazmıyor.. şimdiden teşekkürler |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (35. sayfa)
-
-
Hocam ben de yeni aldım bir arkadaş ile yaptık sağolsun yardımcı oldu 30$ mağaza kredisi veriyor fakat şöyle bir sorun var ödeme yöntemlerinden kredi veya banka kartı eklemek gerekiyor ilginç bir şekilde 4 farklı kart denedim hiç birini kabul etmedi bende bana yardım eden arkadaşa yazdım o halledecek inşallahquote:
Orijinalden alıntı: samiyeni cihaz aldım referans kodu alabilirmiyim lütfen
birde bu kodu nasul kullanacağım kısaca anlatırsanız sevinirim vr olayında daha sıfır noktasındayım geriye donuk 20 sayfa okudum ama bu referans olayı ile bilgi yok herkes istemiş ama nasıl kullanılacak yazmıyor.. şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 9 Haziran 2022; 15:13:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hallolduktan nasıl hallolduğunuda anlatırsanız iyi olur. teşekkürler
-
referans kodu verecek kimse yokmu 1haftalık sürede yapmam gerekiyormuş herhalde
-
ben uygun fiyata oculus quest mağazasındaki oyunları yüklüyorum - oyun yükletmek için bu numaradan ulaşabilirsiniz yardımcı olurum . 05462575202
oculus quest oyun yükleme için
-
internetteki tüm videoları seyrettim ama geliştirici modunu aktive edemedim videolarda anlatıldığı gibi değil herhalde yakın zamanda bazı değişiklikler yapmış oculus yakın zamanda bu modu aktive eden varsa çözümü anlatırmı
https://developer.oculus.com/manage/organizations/create//
linkinden olmuyor doğrulama falan istiyor ama onuda beceremedim
-
Ben bu işi çözemedim geliştiriçi modu yükledim sonunda
ama oyunları yükleyemiyorum sidequeste giriyorum bağlantı kuruluyor ama dosyadan apk olarak attığım oyunlar oculuste gözukmüyor bazısı cıkıyor bazısı cıkmıyor birde oyunları nerden buluyorsunuz sidequestin kendi free oyunları dışında hangisine tıklasak oculus mağzasına yönlendiriyor bilen biri yardımcı olursa sevinirim dün geceden beri uğraşıyorum çözemedim
-
https://www.youtube.com/watch?v=DkDk2GubG80&feature=youtu.be
Bu videoya bakabilirsin hocam eğer işe yararsa lütfen geri dönüş yap ben sipariş ettim oyunları nasıl yükleyeceğimi düşünüyorum bu yüzden geri dönüş yapmayı unutmavideo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kredi kartı sistem kabul etmiyor diye mail atmıştım sağolsunlar çok ilgilendikler bir kaç günde hal oldu mağaza kredisi ile defector adlı oyunu aldım çok da güzel oyunmuş olurda kredi veya banka kartı sorunu yaşayanlar benimle iletişime geçebilir
Arkadaşlar merhaba, bende dün cihazı aktif ettim. Bugjeager üzerinden apklari yükledim ama kök erisiminde mnt/user/0 Dan sonra klasör gözükmüyor elle oluşturmaya çalıştığımda erişim Red edildi yazıyor. Bu sorunumu çözen olursa onun davet linkini kullanicam. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünü bugün aktif ettim 30$ referans yapabiliriz iki tarafta kazanır yapmak isteyen birisi PM atabilir
Ben oyun alma yükleme işlemini yukarı da ki numarasını veren arkadaş sayesin de hallettim mağazada ki fiyatlara güç yetmez eğer ki malum yollardan tüm oyunlara erişmek istiyorsaniz mutlaka kendisine ulaşın çok yardımcı oluyorquote:
Orijinalden alıntı: tokatatar5
Ürünü bugün aktif ettim 30$ referans yapabiliriz iki tarafta kazanır yapmak isteyen birisi PM atabilir
Referans yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum
Your country is not eligible to use Referral at this moment. Please ensure you're not on a VPN or other private network.
Başka karşılaşan var mı ?
-
Türkiye'de ikamet eden herkes için durum aynı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar herkese, 128 gb modeli alarak aranıza katıldım.
malum konu ile ilgili ben de PM rica edebilirim.. Ayrıca bu reff olayı nedir ?=
-
…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz -- 5 Temmuz 2022; 13:9:10 > -
Geliştirici mod açık SideQuest görüyor herşey olması gerektiği gibi buraya kadar, ama indirdiğim oyunları yüklerken geneli apk değil dosya olarak geliyor. apk formatını da dosya şeklinde olan oyunları da yükleme kısmında başarılı yazsada cihaz üzerinde bilinmeyen kaynaklar boş gözüküyor sorun nerede çözemedim...
Merhaba quest browser da yasaklı sitelere nasıl girerim dns değiştiremiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Develi0000 -- 17 Haziran 2022; 12:42:33 >
Hocam benide alsanız
Selamlar cihaz bugün elime ulaşacak, referral hala yapılıyorsa pm alabilir miyim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X