Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
86
Favori
105.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Order Summary

Items:TRY 4,202.66

Shipping & handling:TRY 355.75

Total before tax:TRY 4,558.41

Estimated tax to be collected:TRY 0.00

Import Fees Deposit:TRY 1,683.60

Payment Total:TRY 6.242,01

Zaten Amazon US'ten deneyince bu fiyat oluyor, gümrük+kargo. Tabi gümrüğün bir kısmı iade olur mu ne kadar olur onu bilmiyorum.

Bu durumda sahibindenden almak daha iyi olabilir tabi.

Japonya'da da uygun görünüyor güya ancak kargo ve vergiyi ekleyince pahalıya geliyordu o da yanılmıyorsam. Evet şimdi baktım o da US ile aynı fiyata geliyor 6.200 gibi.

Ayrıca yukarıdaki mesajınızı da şimdi gördüm, benim üstteki hesabı zaten yazmışsınız dolar üzerinden aynı şekilde.

Bu fiyatlarla hiç gerek yok, buradan alın gitsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 20 Ocak 2022; 15:24:51 >

• An itibari ile almış bulunuyorum. Referal için PM bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTuser B kullanıcısına yanıt

Nereden kaça aldınız hocam

• Sahibinden kapalı kutu 6 bin tl. ingiltere' den gelme

• Dün Lone Echo yükleyeyim falan diye araştırırken baktım ki Sidenoder ile arayüz aracılığıyla yüklenebilir şekilde yok, ancak PCVR menüsü altında var, onlar da klasörler halinde falan, Oculus'a nasıl atacağımı anlamadım, bulamadım.

Sonra bakınırken o klasörü bir şekilde Windows'ta masaüstünde açmayı keşfettim, meğer direkt PC'ye kuruluyormuş. Hemen bi klasör açıp oraya attım ve Lone Echo'yu kurdum.

Bu oyunu oynamamış olanlar kesinlikle deneyimlemeli bence.

Uzay gemisi içerisinde yerçekimsiz ortam muhabbetini çok güzel yansıtmışlar, 360 derecede de sağa sola yukarı aşağı her yöne gidebildiğiniz için VR için tam biçilmiş kaftan olmuş.

Tabi yerçekimi olmadığı için tutunup kendinizi ittirme gibi işler çok zevkli, ancak masa, bilgisayar önünde falan oynamayın, mümkünse Airlink ile bağlanıp salonda ortada falan oynayın, çünkü elimi uzatıp ekrana vurduğum, veya masaya çaktığım çok oldu  

Birkaç sefer bize talimatlar veren Olivia'ya tutundum, baktım tutuyor, sağını solunu tutmaya(!!!) başladım  Eliyle ittiriyor, çok güldüm ahahah  

• BTuser B kullanıcısına yanıt

Güzel olmuş, güle güle oynayın  

• bersgurs kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar güncel oyunlar resilio mu rookie sideloader mi hangi yöntemle kurmaliyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RoIF kullanıcısına yanıt

İkisi de oluyor yanılmıyorsam, hangisi ile rahat ediyorsanız.

Ben resilio ile nasıl yapılıyor anlamadım bu arada, çok dikkatli de okuyup incelemedim gerçi ama, sidenoder çalışmaya devam edince ellemedim  

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Sidenoder nedir hocam , ben rookie sideloader diye bir şey biliyorum sizin dediğiniz farklı galiba

Evet sidenoder diye biraz daha güya yapı olarak basit ama uğraştırıcı bi program var da o  

Onun linkini alabilir miyim öm olarak rica etsem

Sidenoder kurulumunu yazdım hocam 1-2 sayfa önce. Daha önce geliştirici modunu açmadıysanız buradaki adımları önce yapmanız gerekiyor.

Resilio ve diğer uygulamaların farkına gelirsek resilio da indirme sınırı yok. Sidenoder ve türevlerinde art arda çok indirme yaparsanız google kotasına takılıyorsunuz

Hocam ben resilio'yu hiç anlamadım, sync diye bir şey kurdurdu ama vrp ile yükleme vesaire diyordu, vrp da hata verip durdu, kızıp komple sildim ben de.

İçerik olarak fark mıdır bunların arasında? Yoksa sadece programlar mı farklı?

Hoş, bugüne kadar aradığım sadece LoneEcho bulamamıştım, o da PCVR klasöründe imiş, oradan alıp PC'ye attım.

İçerik olarak aynı hocam zaten neredeyse bütün uygulamalar var ikisinde de. Lone Echo PCVR oyunu quest e çıkmadı o yüzden orda olması normal :)

• ben de pm alabilir miyim?

• Arkadaşlar selam , strap almak konforu ciddi oranda artırıyor mu ? Hangisini önerirsiniz kiwi ve elite strap gördüm çoğunlukla . Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet hocam öyleymiş ben Oculus mağazada görünce oculusa yükleniyor sanıyordum. Steam'de falan da yok işin garibi.

• tabu68 kullanıcısına yanıt

Kendi elite strabini kullanıyorum baya memnunum 👍🏼

• Arkadaşlar merhaba. Oculusu alalı daha 1 haftayı geçmedim sanıyorum. Şu oculus markette 30 $ hediyesini nasıl alıyoruz yardımcı olabileck birisi var mı? Quest 2 si olan bir arkadaşım yok malesef.

• Thathurts kullanıcısına yanıt
    Elite kullanınca elmacık kemiklerine binen yük azalıyormu? Orjinalini takınca çok oynamasam bile çıkarınca elmacık kemiklerimde ağrı oluyor ve kıpkırmızı oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.