Şimdi Ara

OCZ DDR BOOSTER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
4.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: October

Alet geldi geliyor ama bana nasıl kullanılacağını arkadaşlardan biri analatırsa iyi olur yanliş bişeyler yapmayalım

katılıyorum , önceden booster görmüş biri , ufak bir kılavuz makalesi düzenlesin lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: therapeute

quote:

Orjinalden alıntı: October

Alet geldi geliyor ama bana nasıl kullanılacağını arkadaşlardan biri analatırsa iyi olur yanliş bişeyler yapmayalım

katılıyorum , önceden booster görmüş biri , ufak bir kılavuz makalesi düzenlesin lütfen.

+1
    BU MAKALEYİ YAZACAK ARKADAŞTAN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN...ÇOK BÖYÜK SEVAP İŞLEYECEK...
  • Aynen...bunu Arbiter we Brandybuck kullanıordu benim bildiim...weya başka kullanan biri warsa falan ufak bir yazı yazsa bir iki satırlık olsa dahi olur...NASıl kullanılıor falan..yardımcı olacak biri warsa çok seviniriz gercekten.
  • arkadaşlar hiçbir zor yanı yok. yapmanız gereken anakart girişini boosterdaki kabloya bağlayacaz ordan anakarta
    Sonra takıyoruz boş bir ram slotuna. Biostaki değerler hiç önemli değil (en azından benim anakart için) Boosterın sağ üst köşesinde bir pot var. Ordan ayarlıyorsunuz işte ne kadar vereceğinizi. Zaten verdiğiniz değerler hemen LED de yazıyor Bu kadar basit
  • eheehe kolaymış ben yaparım hemen bunu

saol theprometheus
  • Bir Ram e en fazla ne kadar voltaj verilebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: theprometheus

arkadaşlar hiçbir zor yanı yok. yapmanız gereken anakart girişini boosterdaki kabloya bağlayacaz ordan anakarta
    Sonra takıyoruz boş bir ram slotuna. Biostaki değerler hiç önemli değil (en azından benim anakart için) Boosterın sağ üst köşesinde bir pot var. Ordan ayarlıyorsunuz işte ne kadar vereceğinizi. Zaten verdiğiniz değerler hemen LED de yazıyor Bu kadar basit

windows altından verdiğimiz voltaj hangi programla görebiliriz?
  • Arkadaşlar cihazı ilk kurduğunuzda ince bir ayar gerekebilir.Voltaj ayarı harici başka bir ayar yeri daha var.Önce voltajı hiç arttırmadan biosla boosterın gösterdiği değeri kontrol edin.Birbirlerini tutana kadar bu ayar düğmesi ile oynayın.

Bir nevi Commodore 64 teyp kafa ayrı gibi bişey.

Kalın sağlıcakla.Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim.DDR500-533-566-600 rami olanlar bu aleti fuzuli aldı.

Bu aletin yararı olacak kişiler BH-5/6 CH-5/6 yada winbond UTT chipli rami olanlar.Zaten anakarta yapılan küçük modlarla 3,2v civarı her zaman verilebiliyor.Boosterın amacı 3,6 ve üzerini rahatça verebilmek olduğundan vede 500-533-566-600lık ramler genelde pek voltaj sevmiyorlar 3,6v üzeri yüksek ihtimal raminizi bozabilirsiniz.

Biraz moral bozukluğu olabilir bu mesaj ama uyarayımda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diabelica

Arkadaşlar cihazı ilk kurduğunuzda ince bir ayar gerekebilir.Voltaj ayarı harici başka bir ayar yeri daha var.Önce voltajı hiç arttırmadan biosla boosterın gösterdiği değeri kontrol edin.Birbirlerini tutana kadar bu ayar düğmesi ile oynayın.

Kalın sağlıcakla.Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim.DDR500-533-566-600 rami olanlar bu aleti fuzuli aldı.

Bu aletin yararı olacak kişiler BH-5/6 CH-5/6 yada winbond UTT chipli rami olanlar.Zaten anakarta yapılan küçük modlarla 3,2v civarı her zaman verilebiliyor.Boosterın amacı 3,6 ve üzerini rahatça verebilmek olduğundan vede 500-533-566-600lık ramler genelde pek voltaj sevmiyorlar 3,6v üzeri yüksek ihtimal raminizi bozabilirsiniz.

Aldukları ıyı oldu 2ıncı el pıyasası oldu satsınlar bız alırız .Cunku eminim kullanamıyacak yada verim alamayacak bi cok kisi cıkıcak.

• eyvallah diabelica hocam bu açıklama çok iyi oldu
  • Orjinalden alıntı: ers1n

Aldukları ıyı oldu 2ıncı el pıyasası oldu satsınlar bız alırız .Cunku eminim kullanamıyacak yada verim alamayacak bi cok kisi cıkıcak.

ben bi hafta max. kullanırım sanırım , maksat değişiklik olsun
  • Ufaktan bilgi mahiyetinde birseyler hazırlarız...
  • quote:

Sen anadolu tarafında goztepede oturuodun dımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ers1n -- 26 Ocak 2005, 14:20:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Ufaktan bilgi mahiyetinde birseyler hazırlarız...

hocam çok iyi olur sizde tesisat da bolcana resimli bir test falan şöyle alevli ramler

quote:

yani hocam senin bu felsefenede hastayım yani öyle deseydin ben nede olsa getirtiyordum sana bırakırdım 1-2 hafta aypı ettin yani

• quote:

Orjinalden alıntı: Diabelica

Arkadaşlar cihazı ilk kurduğunuzda ince bir ayar gerekebilir.Voltaj ayarı harici başka bir ayar yeri daha var.Önce voltajı hiç arttırmadan biosla boosterın gösterdiği değeri kontrol edin.Birbirlerini tutana kadar bu ayar düğmesi ile oynayın.

Bunu yazmayı düşündüm,ama tepki olur heves kırılır diye vazgeçtim.Sen belirtmişsin eline sağlık.Tek bir ilave yapabilirim.Eline havya almak istemeyenlerin,bir nebze işine yarar(566-600 vs için,3.2 v vermek anlamında)

• yaw hocam ne tepkisi gerçekler bunlar gerçekler lütfen açıklamakdan kaçmayın
  • Biraz hevesimizi alalım...sırf bunun için biyerden bh5 bulurum walla...O kadar bekledik kullanalım biraz

Hiçbişey olmazsa bile dursun elimizde elbet birgün işimize yarar...sakla samanı hesabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Biraz hevesimizi alalım...sırf bunun için biyerden bh5 bulurum walla...O kadar bekledik kullanalım biraz

Hiçbişey olmazsa bile dursun elimizde elbet birgün işimize yarar...sakla samanı hesabı

Haklısın,OC la ilgilenenlerin edinmesi lazım,hele bh5 kullanıp bench alanlar için,olmassa olmaz kategorisinde bana göre,,
    Burada bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim,ara sıra senin sistemi görüyorum yolda,hep ağlıyor,,,,Sebebini sorduğumda ise senin,kendisi ile bench almadığını söylüyor ve aşağılandığını zannediyor
    Yazık valla o güzel sisteme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanDostum -- 26 Ocak 2005, 15:04:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Bunu yazmayı düşündüm,ama tepki olur heves kırılır diye vazgeçtim.Sen belirtmişsin eline sağlık.Tek bir ilave yapabilirim.Eline havya almak istemeyenlerin,bir nebze işine yarar(566-600 vs için,3.2 v vermek anlamında)

bizler havya ile elini yakmaktan korkan krem döla krem bi zümreyiz
  • valla benim alma sebebim belli
    ben çok sık anakart değiştiriyorum ve sürekli mod falan uğraşmak istemiyom..
    candostum un dediği gibi amaç 566lara 3.2verip bırakmak...

bu arada ikinci el meselesine gelince sanmam ki boosterları aldığı fiyattan aşşağı satsın..
    mesela ben satmam :)
    biz onları getirtmek için ciddi bi riske girdik..
    çok ii tanımadığız birine 30ar milyon kapor yolladık falan..

2gün kaldı 28ine..
    görücez bakalım anyayı konyayı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.