mallar amerikada kargoya verildi siteden.. çocuğa gidiyolar...
ahhhhh ahhhhh ramler ağlıyor yaw voltaj voltajjj diye onları bu halde görünce içim parçalanıyor bende başlıorum ağlamaya boosterrrr boosterrr diye tabi işin şakası bir yana cuh65 sana çok zahmetler verdik dostum çok sağol nede olsa kaldı 13 gün bekliyecez artık sabırla
senin ramlarden bende olsaa benimkiler intihar ederdi kendini.....
@BBI
sende ram ne wardı yafs...Ben hatırlamıom
BBI sende ne ram var harbi böleee voltaja açç..
bh6 modüllü twinmos var onda bide yeni katılım; su kutusu , epey güzel skorlar yakalayacak sanırım
boosterlar çocuğun eline geldi..
çocuk kutuları attı bütün kablo ve kitapçıkları bi kutuya, boosterları bi kutuya koydu... 27si akşamı falan elimizde inşallah boosterlar..
kaldı ||||| ||||| ||
quote:
Tarih 14 Ocak 2005, 22:46:03 bh6 modüllü twinmos var onda bide yeni katılım; su kutusu , epey güzel skorlar yakalayacak sanırım
bence bunu bbi ye sormak lazım
şişşşş benim sistemi karıştırmayın bakimmm bende 2*512 bh6 twinmos vede yeni geldi bunlar taze tazeeee muskin var ancak skor işine gelince hala kendimi hazır hissetmiyorum nedenide bir boosterim bile yok anlıyormusuunnn
BBI sanada yazık yaafs
Mushkinleri nereden buldun??Ehh bi booster gelsinde bi bakalım senin sonuclara...
ben bulurum aga NaPaCaNNNN
arkadaşlar..
boosterların gelmesine 3gün kaldı.. vay bea :)
yakında şenleniyor ortalık ha...
CUH65 seni msn e ekledim beni kabul et
yaw hocam gelince nasıl haberleşicez sorun olazsa ben cepten ararım seni ona göre therapeute ile görüşürüz bu arda sadece 2 gün dayanın ramlerim mamanıza az kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: BBI
yaw hocam gelince nasıl haberleşicez sorun olazsa ben cepten ararım seni ona göre therapeute ile görüşürüz bu arda sadece 2 gün dayanın ramlerim mamanıza az kaldı
perşembe günü kurtlar vadisinin yeni bölümü var , ocz'nin ceo'su gelse çıkmam evden , ama cuh bizimle aynı semtte , buyursun gelsin kapiçino ikram ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: therapeute
quote:
Orjinalden alıntı: BBI
perşembe günü kurtlar vadisinin yeni bölümü var , ocz'nin ceo'su gelse çıkmam evden , ama cuh bizimle aynı semtte , buyursun gelsin kapiçino ikram ederim.
ODA DOĞRU HOCAM SENDE HAKLISIN OCZ CEO'SU HA
therapute bak ramlar ağlıyoo voltaj voltaj diyee sen kurtlar sofrasını izleyecen haaa.. yazık yazık...o/c dünyası için vehamet verici bir olay
Yaw şimdi adata 566 ile 290mhzde 2.5 3 3 3 5 kullanabilcemmi ben bu booster ile çok merak ettim...
en yakın zamanda test etmek lazım...
I I I gün kalmış:)
Alet geldi geliyor ama bana nasıl kullanılacağını arkadaşlardan biri analatırsa iyi olur yanliş bişeyler yapmayalım