bende de öle abi 10gündür yatıyo benim 939 3200+ SPMW.... offf ki ne offf
bu arada hala booster tayfadan bi ses çıkmıyo.. boosterları alanlar bi onay verirlerse elime geçti diye ii olur
Hocam elime geçti benim booster. En kısa zamanda halledelim. PM atıyorum ya da msn e gel.
quote:
Orjinalden alıntı: garfield
teşekkurler cuh65...anakart yok maalesef winbond utt leri deneyemeceğim 3200+ s939 0450 SPBW de yatıyooo gariban gariban anakartsızzz
onu getirde takak benim anakarta yatmasın gariban bide seninkileri test edem
* Booster'im pazar günü itibari ile elime geçti. * Organizasyon gerçekten temiz ve min. zahmet ile oldu , CUH65 arkadaşımıza teşekkür ediyorum. * Kullanmaya başlayan arkadaşlar tecrübelerini burada bizlerle paylaşırsa sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: reLo
quote:
Orjinalden alıntı: garfield
teşekkurler cuh65...anakart yok maalesef winbond utt leri deneyemeceğim 3200+ s939 0450 SPBW de yatıyooo gariban gariban anakartsızzz
onu getirde takak benim anakarta yatmasın gariban bide seninkileri test edem
sağol relo kardeşş o vazifeyi yeni test merkezine (bbi) verdim..ilk sonuçlar gayet iyi... 530mhz 5-2-2-2 3.4v ile yapmış benim winbond utt ler...tabii 3.8v deneyeceğiz...biraz ısınmışlar keratlar soğutmak lazım.....
Benim booster Brandy'de şu an.
Bu işten alnının akıyla çıkan CUH65 arkadaşımıza teşekkür ederim
CUH65 arkadasımıza tesekkur ederim , cok guzel bir organizasyon oldu...
ben de size teşekkür ederim arkadaşlarım... birazcık risk aldık ama gerçekten sonuç harika...
ahhhhh bide neo2 lerimiz gelseeeeee ühühüh valla ağlıcam ya boosterım tccdler uttler spmw 3200+ yatıyo valla dolabımda... boosterları teslim alan birileri sonuçları yazsa da görsek bizde teselli olsa biraz