Şimdi Ara

OCZ DDR BOOSTER (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
4.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eleman bugün geliyordu sanırım , benim işyeri havalimanına 2 dakka uzaklıkta , uçuş detayları varsa karşılayayım bizim kuryeyi
  • boosterda son perdee... bugun gelecek yurt dışından inşallah cuh65 kardeş bizi bilgilendirr....
    sırf booster için winbond UTT aldım bayagı iyi cıktı ama arkadaş 2.8v 223 fsb de 5-2-2-2 almış maalesef sistem yetersizliğinden dolayı yukarıları deneyememiş....ben boosterla deneyecem 939 lar geliyor..
  • hadi hayırlı olsun
    belkim komşuda pişer bizede düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: garfield

boosterda son perdee... bugun gelecek yurt dışından inşallah cuh65 kardeş bizi bilgilendirr....
    sırf booster için winbond UTT aldım bayagı iyi cıktı ama arkadaş 2.8v 223 fsb de 5-2-2-2 almış maalesef sistem yetersizliğinden dolayı yukarıları deneyememiş....ben boosterla deneyecem 939 lar geliyor..

bizimkide 250 fsbde kaldı 2.85v 2.3.3.5 ama cumartesi uçuracam inşallah
    hocam bu arada ne oldu 939 lar geliyormuymuş?
  • @ BBI & Garfield ;
    Cumartesi günü sizde olması için benim cuma günü kargoya vermem lazım işyerinden , cuma günü gün içinde CUH ile buluşamayacağımıza göre (işyerim adamın oraya 1 saat felan uzaklıkta) bana booster'ları bu akşam vermesi lazım , veyahut cuma akşam alırsam varan kargoya verebilirim (heralde cumartesi günü aras yada yurtiçi kargo teslimat yapmaz) , bi şekilde organize edelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: therapeute

@ BBI & Garfield ;
    Cumartesi günü sizde olması için benim cuma günü kargoya vermem lazım işyerinden , cuma günü gün içinde CUH ile buluşamayacağımıza göre (işyerim adamın oraya 1 saat felan uzaklıkta) bana booster'ları bu akşam vermesi lazım , veyahut cuma akşam alırsam varan kargoya verebilirim (heralde cumartesi günü aras yada yurtiçi kargo teslimat yapmaz) , bi şekilde organize edelim.

yapma yaaaa ramleri geçtim şimdi ben ağlıyacam neyse cuh kardeşime bir ulaşıp sorayım şimdi nasıl olacak sana nasıl teslim edecekmiş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Biraz hevesimizi alalım...sırf bunun için biyerden bh5 bulurum walla...O kadar bekledik kullanalım biraz

Hiçbişey olmazsa bile dursun elimizde elbet birgün işimize yarar...sakla samanı hesabı

Haklısın,OC la ilgilenenlerin edinmesi lazım,hele bh5 kullanıp bench alanlar için,olmassa olmaz kategorisinde bana göre,,
    Burada bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim,ara sıra senin sistemi görüyorum yolda,hep ağlıyor,,,,Sebebini sorduğumda ise senin,kendisi ile bench almadığını söylüyor ve aşağılandığını zannediyor
    Yazık valla o güzel sisteme

Ne benchi istion söle atalım:)) Bu ara başka şeylerle uğrasıom bench falan pek uğraşamıom(özel we ince işler) Ama illada bi bench görecem diosan söle atalım...aip ettin

• @bbi
    soket 939 lar geliyor kardeş cuma mavinin stoguna giriyor cumartesi gigatekin
    mavi: 30 tane amd 3000+ almış , 4 tane 3500+(rezerve)
    gigatek : 25 tane 3000+ almış ,gigateke onumuzdeki hafta 3200+ ve 3500+ de gelecekmişş...

@cuh65 ve therapeute
    kardeşler bi organizyon yapıverin isterseniz otobus şirketleride bbi veya benim adıma gonderebilirsiniz.kargo şirketleri hafta sonumuzu yer valla bukadar bekleyip ucuna gelmişken...

• arkadaşlar..
    boosterlarımız şu an için istanbul ili sınırlarında :)

istanbul tayfası yarın buluşmak için uygun bi yer belirleyin..
    ben göztepedeyim.. iki yaka da uyar bana farketmez...

kargo ile alacaklar lütfen havalelerini falan yapsınlar ve bana kargo adreslerini pm atsınlar..

hayırlı olsun
  • teşekkurler cuh65 kardeşş çook zahmet verdikkkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: CUH65

koordinatları ver yarın akşam geleyim , yada sen gel çayımızı iç
  • saol cuh65 kardeş...sayende şu ejnebi aletinden bizde kullancaz sonunda

tekrar tekrar teşekkürler ilgi ve alakn için
  • Vatana millete hayırlı uğurlu olsun, teşekkürler kardeşim
  • arkadaşlar az önce BOOSTER ları aldık King_Arthur'la beraber gidip. yatırdık 14 tane yatağa.. kuzu gibi duruyolar
    14 tane DDR BOOSTER!

iyi kodlu olanları kendimize ayrıdık...
  • Fazla gelirse pm atın
  • Hadi hayırlısı bakalım....
  • quote:

arkadaşlar az önce BOOSTER ları aldık King_Arthur'la beraber gidip. yatırdık 14 tane yatağa.. kuzu gibi duruyolar
    14 tane DDR BOOSTER!

iyi kodlu olanları kendimize ayrıdık...

hoca şöyle iyi elektrik verenlerinden 3 tane ben alacam , nasıl nerde buluşalım?

• Bugün 28 i . Adresi vermiştim ama gene de PM atiyim bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: therapeute

quote:

koordinatları ver yarın akşam geleyim , yada sen gel çayımızı iç

cuhcum duy sesimizi
  • evet hocam ağlıyacam şimdi yaw nerdesin hadi kardeşşşşş
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.