Şimdi Ara

OCZ DIESEL 16GB usb belleğim arızalandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. OCZ Diesel 16GB belleğim arızalandı. 3 tane farklı bilgisayara taktım. Hep aynı durumda kalıyor.
    Bilgisayara taktığımda aygıt sürücüsü yüklendi ve kullanıma hazır uyarısı geldikten sonra, USB belleği Çıkarılabilir disk (P) olarak görüyor ve üzerine tıkladığımda Lütfen çıkarılabilir disk (P) içine bir disk yerleştirin diye bir uyarı alıyorum. Bu durumda ne yapabilirim.

Bir de ben bu ürünü alırken bu ürün ömür boyu garantili olarak satılıyordu. Gerçi faturamı da bulamıyorum ama OCZ nin Türkiye'deki teknik servisi neresi bilen varsa lütfen yazsın.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

• Geçmiş olsun,

Bende 8gb lık modeli mevcut. yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. 4-5 kez çamaşır makinesinde yıkanmasına rağmen sapasağlam maşallah.

Hocam denedin mi bilmem ama, windows harici linux veya mac bir makinede dene. Ve biçimlendirmeye çalış. Bazen master boot record ile ilgili problemlerde windows okuyamaya biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftv

Merhaba arkadaşlar. OCZ Diesel 16GB belleğim arızalandı. 3 tane farklı bilgisayara taktım. Hep aynı durumda kalıyor.
    Bilgisayara taktığımda aygıt sürücüsü yüklendi ve kullanıma hazır uyarısı geldikten sonra, USB belleği Çıkarılabilir disk (P) olarak görüyor ve üzerine tıkladığımda Lütfen çıkarılabilir disk (P) içine bir disk yerleştirin diye bir uyarı alıyorum. Bu durumda ne yapabilirim.

Bir de ben bu ürünü alırken bu ürün ömür boyu garantili olarak satılıyordu. Gerçi faturamı da bulamıyorum ama OCZ nin Türkiye'deki teknik servisi neresi bilen varsa lütfen yazsın.

geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftv

Merhaba arkadaşlar. OCZ Diesel 16GB belleğim arızalandı. 3 tane farklı bilgisayara taktım. Hep aynı durumda kalıyor.

Ocz Türkiye Distrubutor'u "Digital Trend" şirketi sanırım, istersen onlara ulaş garanti konusunda yardımcı olurlar sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.