Şimdi Ara

ocz psu alınır mı sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sanalmarketim.com/ocz-oczzs750weu-zs-series-750w-80-bronze-psu/p_50581/
    Arkadaşlar yukaridaki psu nun fiyatı makul fakat ocz nin battığı söyleniyor. Sanalmarketimi aradım garanti kapsamında dediler sadece distributor değişmiş sizce alınır mı? Aranızda alan var mı? Saygılar iyi forumlar. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• altan45 A kullanıcısına yanıt
    Power suply olarak Ocz markasına güvenebilirsin. Ben şu anki power'dan önce Ocz marka 600w lık bir poweri yaklaşık 4 yıl kullandım ve kesinlikle hiç bir sorun yaşamadım. Ne fandan gelen bir ses nede bir arıza olmadı. Tabi teklonoji şans işi, bende sorun olmadı diye sendede veya başkasındada olmayacak anlamına gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The.ApoLLo -- 8 Şubat 2015; 18:17:43 >
    Ayrıca seçtiğin power'da fiyatına göre gerçekten çok iyi Bu arada power'i kullanacağın kasa içi donanımını yazarmısın birde onlara yeterli mi ona bakalım?
  • Modeline göre değişmekle birlikte OCZ sağlam markadır. Tamamen bitmedi Toshiba satın aldı o da sanırım sadece ssd kısmını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The.ApoLLo

Ayrıca seçtiğin power'da fiyatına göre gerçekten çok iyi Bu arada power'i kullanacağın kasa içi donanımını yazarmısın birde onlara yeterli mi ona bakalım?

AMD FX 3120 İŞLEMCİ,, GİGABYTE 970 UD3 ANAKART ,,10 GB RAM,,SAPPHİRE R9 280X EKRAN KARTI,,INTEL 120GB SSD,, SAMSUNG 1 TB HADRDİSK,,SAMSUNG 320 GB HARDİSK sistem bu aga yeterli gibi bence...sence yeter mi ?
    Yeterlidir dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirzunSL

Yeterlidir dostum.

eyvallah sağol ilgilendiğin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    alınır, iyidir.
    İçiniz rahat olsun. Firma batarsa batsın; ne olacak ki? Daha sorumlu olarak satıcı ve ithalatçı var. Sorun çıkarsa verirsiniz onlara; 20 iş gününde sorunu çözemezlerse paranızı veya yeni ürününüzü söke söke alırsınız. Mesele müşterinin yasal haklarını bilmesinde, bu haklarını aramasında bitiyor.

Ürünün kullanan biri olarak tavsiye ederim; gerçekten güzel bir ürün.

Bu da garanti hakkında çıkmış bir haber:http://www.ssdlabs.net/haberler/ocz-garanti-islemlerini-devam-ettirecegi-urunlerini-acikladi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 8 Şubat 2015; 19:07:24 >

• CEVAPLAR için herkese teşekkür ederim siparişi verdim
    Şimdiden hayırlı olsun; umarım uzun yıllar sorunsuzca kullanırsınız.
  • sağ olun arkadaşlar cevaplarınız için aldım kullanıyorum şuan için xilanceye göre biraz daha gürültülü olduğunu söyleyebilirim
  • Ocz yi bende bu forumda arkadaşlara önermişimdir, kaliteli ürünler üretir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.