Şimdi Ara

OCZ RevoDrive 3 240GB PCI-Express TEST SONUÇLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar almış olduğum OCZ RevoDrive 3 240GB PCI-Express SSD
    1000MB/s Okuma - 900MB/s Yazma

test sonuçları

anakart
    GIGABYTE EP45T-DS3 775P 1600 DDR3-1066/1600 PCI-E

RAM
    3GB 1066Mhz DDR3

EKRAN KARTI
    LEADTEK
    Leadtek PX8800GTX 768MB 384bit DDR3 PCI-E

İŞLEMCİ

Intel® Core™2 Duo Processor E8500
    (6M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB

sonuçlarda bir hata varsa lütfen söyleyin

• 4. test

• Atto sonuçları iyi. Diğerleri gerçek sonucu yansıtmıyor yada bir sorun var.
  • fiziksel disk sahibi olarak bana değerler ulaşılmaz göründü birden hayırlı olsun ancak tam olarak 1000/900 vermemiş
  • Hocam afferdersinde bunu nerden aldın bende bugün corsair force almıştım :)

Vatan da varsa değiştireyim hemen
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51169272/tm.htm adresteki arkadaşın test sonuçlarına göre herşey normal gibi görünüyor bir de siz bakarsanız sevinirim bu arada bana göre test sonuçların hiç biri doğru değil gibi ben çok deneme yaptım bu harddiski üçe bölüp e den ce ye dosya transferi yaptım saniyede 200 mb tı geçmiyo hızı saniyede 900 mb yazması hayal gibi sanırım ha birde şu var arkadaşım eski harddiskim 7200 rpm 32 mb önbellekliydi o da sn yede 6 mb ytı geçmiyodu xd
  • hocam ben bunu istanbuldan bi arkadaşımdan aldım kendisi yurt dışından getiriyomuş ben kendim manisalıyım 1 günde elime ulaştı fiyatı 1250 tl garanti yok tabi birde şu var arkadaşım ben daha hiç bir bilgisayar parçasını garantiden teğiştirebilmiş değilim onun için garantinin olup olmaması benim için farketmiyo :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: holy123

hocam ben bunu istanbuldan bi arkadaşımdan aldım kendisi yurt dışından getiriyomuş ben kendim manisalıyım 1 günde elime ulaştı fiyatı 1250 tl garanti yok tabi birde şu var arkadaşım ben daha hiç bir bilgisayar parçasını garantiden teğiştirebilmiş değilim onun için garantinin olup olmaması benim için farketmiyo :)

Vay arkadaş helal olsun iyi cesaret :) ben geçen quardo alıcaktım valla korktum garantisi yok diye birde herkes birşey olmaz profesyonel kart dediler :)

bence garanti olunca heycan azalıyor :) kalp atışları normal seyrediyor :D
  • sanırım biraz heyecan ii oluyor bende kormuştum ama bir günde geçince rahatladım sonuçta forumdaki bi arkadaşın yardımıyla kurdum şimdi canavar gibi çalışıyor bana göre gerisi hikaye..
  • Okuma bir yere kadar normal fakat yazma hızınız düşük çıkmış. Tavsiyem güncel firmware varsa yükleyin.
  • zaten en güncelini yükledim kardeş ama biosun en günceli bile 2008 de çıkmış daha sonrası yok sanırım anakartımı değiştiricem ama zoruma giden şu bi sürü anart çıkartıyolar ama sürüm güncellemsinde kesinlikle arkasında durmuyolar halbuki bu anarkarta bi sürü para verdim piyasada haaala ucuz bişey değil ama sürüm güncellemsi yok :(
  • anakartınız eskı chıpset dusukluk bundan kaynaklanıyor p67 z68 turu guncel kartlarda teorık degerlerı gorebılırsın
  • kardeş ozaman anakartı değiştireyim bana en iyi anakartı önerebilirmisin parası önemli deil en pahalı olanı deil en iyi olanını önerebilirmisiniz ha şu var önericeğin en iyi şey belkide en pahalısıdır farketmez
    bu arada önerin için için saol arkadaşım
  • Merhaba ,
    Revodrive'e uyumlu anakart almalısınız , yoksa çalıştıramazsınız. Anakart uygunluk listesi Ocz nin sitesinde vardı . Aşağıda adresi gönderiyorum. Anakartı yeni modeller ile değiştirme durumunuz olursa haliyle ram ve İşlemciyi de değiştirmelisiniz. :-)

http://www.ocztechnology.com/images/OCZ_Revo_IBIS_MoboGuide.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi branduko -- 17 Ekim 2011; 11:05:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: holy123

http://forum.donanimhaber.com/m_51169272/tm.htm adresteki arkadaşın test sonuçlarına göre herşey normal gibi görünüyor bir de siz bakarsanız sevinirim bu arada bana göre test sonuçların hiç biri doğru değil gibi ben çok deneme yaptım bu harddiski üçe bölüp e den ce ye dosya transferi yaptım saniyede 200 mb tı geçmiyo hızı saniyede 900 mb yazması hayal gibi sanırım ha birde şu var arkadaşım eski harddiskim 7200 rpm 32 mb önbellekliydi o da sn yede 6 mb ytı geçmiyodu xd

Yetkili satıcıdan alırsanız(dünyanın neresinden olursa olsun) ve faturanız varsa değişim yapıyor ocz .Fatura ve ürünü Hollanda'ya yolluyorsun. Çin'den yenisi geliyor:)
    Birde win başarı puanı ve reboot süresi nedir yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 17 Ekim 2011; 22:30:42 >

• win derecelendirmesi 7.9 bilgisayarın windows amblemini gördüğün andan itibaran 10 sn civarında
  • Değerler bir ışık gibi parlıyorda; Pcb kart ısısı 128 santıgrad dereceye ulaşmış... bir kaç derece daha ısınırsa lehimler eriyecek :) bence etkin bir soğutma şart :)
  • o ısı değeri kesinlikle hatalıdır. SSD ve REVO lar bilgisayarın muhtemelen en az elektrik harcayan ve haliyle en az ısınan parçaları.
    128 derece değil 28 dereceye çıkmaz sanıyorum. en azından ssd ler öyle
  • merhaba Arkadaşlar; yakın zamanda bir OCZ SSD aldım.Kurulumunu kendim yapmadığım için bir şey dikkatimi çekti.Benckmark ile test ettiğimde pci ide olarak görünüyor.Bir çok arkadaşımda bu alan AHCİ olarak tanımlanmış.Bu bir fark yaratır mı? Biosdan bu ayarı değiştirdiğimde. Bir sorun olur mu? Yada yeniden sistemi formatlayıp AHCİ olarak mı kurulumu yapmalıyım.Yardımcı olur sanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

pc bilgileri:

i3 3100K 3,10 ghz
    ASUS P61-H87/USB 3,0
    win7 ultimate 64 bit
    8 gb ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy112233

merhaba Arkadaşlar; yakın zamanda bir OCZ SSD aldım.Kurulumunu kendim yapmadığım için bir şey dikkatimi çekti.Benckmark ile test ettiğimde pci ide olarak görünüyor.Bir çok arkadaşımda bu alan AHCİ olarak tanımlanmış.Bu bir fark yaratır mı? Biosdan bu ayarı değiştirdiğimde. Bir sorun olur mu? Yada yeniden sistemi formatlayıp AHCİ olarak mı kurulumu yapmalıyım.Yardımcı olur sanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

pc bilgileri:

i3 3100K 3,10 ghz
    ASUS P61-H87/USB 3,0
    win7 ultimate 64 bit
    8 gb ram

Büyük fark yaratır. SATA portu AHCI moda getirin, bunu yaptığınızda sistem açılmaz veya açılış uzun sürer veya mavi ekran hataları alırsanız anakart önce tekrar IDE moda alıp düzgün çalışmasını sağlayarak AHCI sürücüsünü güncellemek gerekecek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.