biosta ssd hardisk görünüyor fakat windows kurarken sürücü tanıtımında sürücü bulunamadı hatası veriyor. ve şimdi bilgisayarımda bir normal harddisk var bunu kullanıyorum .ssd bilgisayarımda pcl yuvasına takılı. ben windows u diğer harddisk üzerinden açıyorum . bioasta ssd görünüyor . fakat bilgisayarı açtıktan sonra windows üzerinden ssd driver ini tanıtmama rağmen ssd ye ulaşamıyorum. bu sorunu nasıl halledebilirim bu arada biosu güncelledim ssd slot değiştirdim ama nafile
Anakart, ssd vs. bilgilerinide verin.
quote:
Orijinalden alıntı: holy123
biosta ssd hardisk görünüyor fakat windows kurarken sürücü tanıtımında sürücü bulunamadı hatası veriyor. ve şimdi bilgisayarımda bir normal harddisk var bunu kullanıyorum .ssd bilgisayarımda pcl yuvasına takılı. ben windows u diğer harddisk üzerinden açıyorum . bioasta ssd görünüyor . fakat bilgisayarı açtıktan sonra windows üzerinden ssd driver ini tanıtmama rağmen ssd ye ulaşamıyorum. bu sorunu nasıl halledebilirim bu arada biosu güncelledim ssd slot değiştirdim ama nafile
Selam Kurmak istediğiniz işletim sistemi nedir yazmamışsınız?
Eğer HDD durmlarını gösteren Disk Yöntemi resmini buraya eklerseniz, size ne yapmanız gerektiğini yazmaya çalışırım. İsterseniz Teamwiver programı aracılığı ile bilgisayarınıza bağlanır orada durumu ben görerek şunu yapın diyebilir veya kendim uygulama yapabilirim.. Bunun için ise, ID numarası ve şifrenize gerek duyulur. PM ile de bunları verebilirsiniz. Kolay gelsin..