Şimdi Ara

OCZ SSD sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus M4A88TD-v Evo Ana kartım var.
    OCZ wertex sata3 sdd disk aldım.
    3 saat uğraştım ve sonunda win7 kurabildim. ancak pc yi yeniden başlattığımda bazen bios da ssd yi görmüyor.

sorun neden olabilir ?

• AHCI Mod'u açtınmı peki biostan ?
  • evet ozaman hiç açılmıyor
    IDE mod yaptıgımda bazen görüyor. AHCI de hiç görmüyor. Ayrıca SSD yi aldığımda içinden sata kablosu cıkmadı normal mi bu ?
  • yol 1- sisteme başka hdd bağlıysa onu çıkarın, sadece ssd bağlıyken biosdan sata modunu AHCI a getirip sistemi kurmayı deneyin. kurulum başarılı olursa hdd i diger slota takın

yol 2- ssd sata kablosunu degiştirin

yol 3- anakartın biosunu güncelleyin
  • şde' den kurulumu yaptıgınız için SSD nin gerçek performansını kullanamayacaksınız hocam.. o yüzden bi üstteki arkadaşın dedikleri gibi yapmanız lazım. AHCI modda kurulum yapmanız şart, sağlıklı olabilmesi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

şde' den kurulumu yaptıgınız için SSD nin gerçek performansını kullanamayacaksınız hocam.. o yüzden bi üstteki arkadaşın dedikleri gibi yapmanız lazım. AHCI modda kurulum yapmanız şart, sağlıklı olabilmesi için

Şde ne ola ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanss -- 2 Eylül 2012; 22:15:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanss

quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

şde' den kurulumu yaptıgınız için SSD nin gerçek performansını kullanamayacaksınız hocam.. o yüzden bi üstteki arkadaşın dedikleri gibi yapmanız lazım. AHCI modda kurulum yapmanız şart, sağlıklı olabilmesi için

Şde ne ola ki?

ide demek istemiş arkadaş dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB HDD MBR SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Ssd/hdd caddy problemi
    6 yıl önce açıldı
    Sata ssd öneri
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun devam ediyor :(
    Yıllardır sorun çözülemedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.