< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 22 Ağustos 2014; 20:51:12 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 22 Ağustos 2014; 20:51:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 16 Ocak 2018; 21:51:58 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 19 Ocak 2018; 15:10:8 > |
hocam merhaba son yazdıgınızı okudum aynı ssd modelını kullanıyordum vatandan almıstım ne zamankı wın10 a gectım tuhaflasmaya basladı arada ramları gormuyor eksık gosterıyordu sureklı yerlerını degıstırıyordum yanı sız yazınca bendekı durumunda aynı oldugunu anladım 4 gun once wındows acılıs ekranında kalmaya basladı hıcbır sekılde acılmıyordu mecburen uzerındekı hdd ye wındows kurup actım ancak ssd kabloları baglı ıken wındows acılıs ekranına gelıyor ancak explorer.exe acılmıyordu mecburen kablolarını cektım yenı ssd sıparıs verdım. bu urune firmware güncellemesı yapmak mumkunmu yada kurtarmak cunkı hıcbır sekılde gırıs yapamıyorum kullanamıyorum format da denedıgımızde olmadı. onerılerınız nedır nasıl bır yol ızleyebılırım. |