Şimdi Ara

Oda arkadaşım çok kötü kokuyor!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
8.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

quote:

Orijinalden alıntı: pasinbingöl

quote:

Orijinalden alıntı: logarkapağı

açtığı iki konuda arkadaşı neymiş bu arkadaş birader

Yüzyüze bir çok kez tartışdık ama laftan anlamıyor artık yardım istiyorum!!Artık acaba diyorum benmi yanlış yapıyorum

Sen ne yanlış yapıcan la.Adam düpedüz apış arası kokuyor işte.Vallahi senin yerinde olsam yüzüne söylerim.''Duş almayı düşündün mü hiç?'' diye...

Haklısın sanırım ama münasip bir şekilde demek lazım

• Bazı insanların teni kokar özür diliyorum ama doğulu insanlarımızda bu daha sık olur. Sanırsam önceden yada anadan babadan iç yağ yiyen kişiler öle kokarlarmış. Yapcak bişi yok uyarcaksın kısa kısa ama sık sık duş alıcak
  • onun ağzına sabun daya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suki_

Bazı insanların teni kokar özür diliyorum ama doğulu insanlarımızda bu daha sık olur. Sanırsam önceden yada anadan babadan iç yağ yiyen kişiler öle kokarlarmış. Yapcak bişi yok uyarcaksın kısa kısa ama sık sık duş alıcak

bu ne oluyor
  • Ona bunun onur kirici bir davranis oldugunu soyle.
  • quote:

quote:

Bazı insanların teni kokar özür diliyorum ama doğulu insanlarımızda bu daha sık olur. Sanırsam önceden yada anadan babadan iç yağ yiyen kişiler öle kokarlarmış. Yapcak bişi yok uyarcaksın kısa kısa ama sık sık duş alıcak

bu ne oluyor

Böle tel peynirine benzeyen garipimsi bir yağ çeşididir iç yağı :> Anneleri yada babası falan yiyorlarsa etki edebilir heralde öle bişiler işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.S.E. -- 20 Mart 2011; 2:38:30 >

• quote:

quote:

bu ne oluyor

press tv
  • quote:

quote:

quote:

bu ne oluyor

Böle tel peynirine benzeyen garipimsi bir yağ çeşididir iç yağı :> Anneleri yada babası falan yiyorlarsa etki edebilir heralde öle bişiler işte

kesin bizimkiler yememiş 2 aydır banyo yapmıyorum tık yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu ne oluyor

kesin bizimkiler yememiş 2 aydır banyo yapmıyorum tık yok

• Gece uyurken hayalarına kolonya dök

Sonra seyreyle cümbüşü
  • @pasinbingöl
    devamlı camı aç hava soğuk olsa bile ,derse neden açıyorsun de oda apış arası kokuyor havasız vs. inceden inceye laf sok,anlamazsa yapacak bişey yok seneye yollarını ayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Gece uyurken hayalarına kolonya dök

Sonra seyreyle cümbüşü

• quote:

Orijinalden alıntı: metot17

@pasinbingöl
    devamlı camı aç hava soğuk olsa bile ,derse neden açıyorsun de oda apış arası kokuyor havasız vs. inceden inceye laf sok,anlamazsa yapacak bişey yok seneye yollarını ayır

eet şuan edirnedeyim hava soğuk olmasına rağmen dediğini yaptım ama tepki vermedi pc başında dün öğlen 1 den beri hiç kalkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Gece uyurken hayalarına kolonya dök

Sonra seyreyle cümbüşü

denediğim güne nalet olsun.Sakal gibi mantık kurmuştum ama ters reaksiyon vermişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logarkapağı -- 20 Mart 2011; 2:56:33 >
  • pc başındaysa donar şimdi,sen al yorganlarını üstüne bırak üşüsün anlar belki,olmadı oda temiz hava almış olur.
  • bir vücut sabunu al ya bak bu çok güzel yeni aldım hemen denemelisin de bir süre için işe yarayabilir en azından tabi sabun olmasın jel olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadraj -- 20 Mart 2011; 3:00:10 >
  • çok güzel kokuyon nerden aldın de
  • quote:

Bizzat tanık oldum.Margarinli tost kokusuyla hayalarının kokusu harmanlanıp değişik bir esans ortaya çıkmıştı odaya girdiğimde.

Evde kimsenin olmadığı zaman bu esansı yakalıyorum... Tost yapıyorum tost bitiyor sonra mastırbas hayalar terliyor güzel bir esans ter kokusuyla ortaya çıkıyor.
  • Çok kötü birşey ya gerçekten durulcak gibi deil dile getiricem artık vee hala pc başında yemek yemior su içmiyor sadece kola içiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pasinbingöl

quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Bence direk söyle. Alınmasın bir zahmet.

Alınır kesinlikle çünkü biraz egolu birisi sürekli gergin

bu yolculuk insanı sonunda ölümü bile 3gün sonra duyulan bir kişinin
    yada gökyüzündeki tek bir yıldızın yanlızlıgı kadar büyük bir yanlızlıga iter.
    çünkü ego ancak tam bir ümitsizlik noktasına gelince teslim olur.
    bu teslimiyet acı vericidir. cunkü kisi kendini yutacak dipsiz bir uçuruma açılmış gibi hisseder.
    bu ölüm gibi gelir. ancak bu bi taraftan ölümdür diger taraftanda o bir diriliştir. o dogmak icin ölmektir.
    bu yolculukta kişi bilinçaltının karanlıklarına dalar. iç dünyamızın bu karanlıgı gerçek benligimizin tanrının şekilsizliginin göz kamaştırdıgı yerdir. benligimiz karanlıkta gizlenmiş bir ışıktır. *

Anladık sago dinliyon

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.