Şimdi Ara

Oda arkadaşım çok kötü kokuyor!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
8.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bizhy

O da aynı ahır gibi kokuyo dimi kanka de

Bak şuan çok ciddiyim dünden beri hala pcde karşımda masada ve senin dediğini aynen dedim bana cevabı!! "bilmiyorum farketmedeim" dedi ve geri oyuna devam etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasinbingöl

quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

O da aynı ahır gibi kokuyo dimi kanka de

Bak şuan çok ciddiyim dünden beri hala pcde karşımda masada ve senin dediğini aynen dedim bana cevabı!! "bilmiyorum farketmedeim" dedi ve geri oyuna devam etti

O zaman:
    "kanka dedemin katırından beter kokuyorsun, koy hatıraları canlanıyor gözümde hey gidi günler hey" deyiniz lütfen
  • Buyukbas hayvanlarla seks partisimi duzenledin ne bu koku de ya da bu konuyu ona yolla
  • lisede yatılı okul okumustum.cok sevdigim bir arkadasımda vardı aynı sorun yanıma gelip konusurken bile cok rahatsız edici oluyordu.
    aradan gecen 8 yıldan sonra bulustuk gecen gun.hic kokmuyordu sanırım cozum bulundu ama bugune kadar ona kokuyosun hic dememistim.
    yardımcı olmak uzere nasıl yaptıgını sorsam ayıp olur sanırım ama bir arastırayım soran arkadas varsa :) ogrenirsem yazayım.
    özet:sorun çözümsüz değil:)
  • kardeşim oda arkadaşınla elbet bir yakınlığınız vardır onun için birazda şaka amaçlı "lan git bir banyo yap kaç aydır yıkanmıyon bitlenecen" fln de belki tmm deyip banyo yapar yani tek yöntem bu onu kırmayacak
  • o kadar senin yakınına geldiğine göre koku büyük ihtimal giysisinden geliyordur sigara içiyormu tut kolundan beraber hamama gidelim kafamız dağalır felan de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptical -- 20 Mart 2011; 23:10:11 >
  • elemanı kafalıyosun alıyosun bı hamama gıdıyosun kokusu etkısını gösterene kadar rahatsın sonra basının cagresıne bak
  • Bilgisayarında bu konuyu açık bırak oda yanlışlıkla görür gibi olsun , 2. sayfaya gelince bu mesaja bakıp gülsün
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.